Přeřeky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
755
26.5.11 13:19
Kakika píše:
Jirina píše:
Ještě jsem si vzpomněla - místo „průměrný příjem“ jsem řekla „příjemný průjem“.
Tak to bych tedy chtěla zažít…klidně obojí :mrgreen:
:jazyk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.5.11 14:49

S těma písničkama jste mně připomněly - tak před deseti lety jsme si se známýma zpívali jednu písničku od Samsona - „Sotva se narodíš, už ti koně kovou“ (taková písnička o tom, že chlap se už od narození připravuje na válčení - ve stylu lidovek z 19. století). No a jeden bývalý kolega, co rád popichuje, zazpíval s úplně kamenným ksichtem „Sotva se narodíš, už tě koně kopou“. Trvalo to tak tři vteřiny, než nám to došlo - a pak jsme vybuchli ve sborový chechot… A bylo po zpívání.
Ovšem pánové z HOP TROPu (Samson, Huberťák a Šroub) jsou podobnýma vtípkama taky proslulí. Na začátku devadesátých let, při řídké příležitosti televizního vystupování, provedli taky jeden. V jejich jedné písničce se zpívá „Přejem volný nebe stěhovavejm ptákům…“ No a oni, protože zpívali na playback, tak si do toho odzpívali svou cover verzi „Přejem volný nebe grilovanejm ptákům…“ Zvuk jel správně, ale podle otvírání pusy jsme jasně věděli, co tam při natáčení zazpívali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26243
26.5.11 15:07

na koncertě jsem slyšela místo „Či že stě husličky, čije“ … „Schovajtě husličky, chčije …“ a začalo pršet … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
26.5.11 15:14
neumisa píše:
na koncertě jsem slyšela místo „Či že stě husličky, čije“ … „Schovajtě husličky, chčije …“ a začalo pršet … :mrgreen:

Jéžiš, tak tohle mě fakt dostalo!! :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
26.5.11 15:38
neumisa píše:
na koncertě jsem slyšela místo „Či že stě husličky, čije“ … „Schovajtě husličky, chčije …“ a začalo pršet … :mrgreen:

To musel bejt Redl pěkně zkoulovanej. :mrgreen:
Ale zase ne dost na to, aby byl koncert „z technických důvodů“ zrušený, jak se mu svého času zhusta stávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26243
26.5.11 15:43
Bersaba píše:
neumisa píše:
Ale zase ne dost na to, aby byl koncert „z technických důvodů“ zrušený, jak se mu svého času zhusta stávalo.

byl jetej, ale odzpíval a tohle bylo už v přídavcích a fakt začalo pršet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
26.5.11 16:10
neumisa píše:
Bersaba píše:
neumisa píše:
byl jetej, ale odzpíval a tohle bylo už v přídavcích a fakt začalo pršet :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.5.11 20:20

No tak ja kdyz jsem byla mala, tak jsem misto moucha rikala moufa, indian-indandon a svoje jmeno, jsem Misa Rafajova jsem vyslovovala jako Mina Bajaja a to Mina mi zustalo do ted.
Kdyz jsem chodila na stredni, tak jsme meli takovou mensi ucebnu anglictiny a pan ucitel zrejme razil heslo:smradek, ale teplicko.Vzdycky, kdyz jsme tam vlezli,tak to byl teda puch.No a jednou zacala hodina a spoluzacka se zeptala, jestli muze otevrit okno, ze je strasny vedro a ucitel, desnej flegmous, jo klidne.Spoluzacka lomcovala s tim oknem, ale nepodarilo se ji ho otevrit, tak se tak bezradne podivala na ucitele a ten jen mavl rukou a rekl, cituji: Nech to bejt, ty okna jsou blby uz od prirozeni.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.5.11 20:22

Jo a jeste.Manzu mam cizince, tak spolu mluvime anglicky.Neco jsem mu vysvetlovala a chtela jsem rict Czech republic a misto toho jsem rekla sex republic :-D no prej je videt na co porad myslim.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
26.5.11 20:37

Já jsem jendou v práci kolegini řekla panno Nováková :mrgreen: místo paní Nováková, pančeku ta koukala v té době byla těsně před důchodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
26.5.11 21:22

Je to asi 14 dní, co k nám na oddělení přijel chlápek z nějaké přepravní firmy a že má pro jistého pana L. kanystry s chemikáliemi, jestli je může nechat u přijímací kanceláře. Tak mu říkám, že to asi ne, nechat to tam takhle bez dozoru a že o tom nic nevím, ať mu radši zavolá a domluví se s ním a ptám se ho: „A máte na něj klíč?“ A on: „No klíč sice nemám, ale číslo na něj mám.“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.5.11 21:56
neumisa píše:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: toto mě rozsekalo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
26.5.11 23:15
neumisa píše:

sem si trochu poprskala monitoor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
27.5.11 07:54

Ještě jedna hláška od nás…

Osmiletá dcera ví, že je v USA socha v rouchu, s loučí s plameny v ruce… víte která…

No a ona říká: „To je socha svatého Svobody“.

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.11 09:19

Holky radši anonymně, včera se mi fááákt něco povedlo :zed: :oops: Dálničáři nají kousek od naší vesnice haldu štěrku. Protože celá vesnice má vysypané příjezdovky k baráku štěrkem, nemohli jsme být pozadu. Večer přijel chlap s tím „půjčeným“ štěrkem a já mu pěkně nahlas říkám: TÝJÓ TY SI ODVÁŽNÝ KRÁST S FIREMNÍM TRAKTOREM (měl půjčený malotraktor z vozíkem, nic velkého) A soused tak 5 metrů od nás :zed: Ani se chlapovi nedivím, že mi řekl „ty vole drž hubu“ :mrgreen: Ono je to takové veřejné tajemství, nikdo nepřizná, že ten štěrk má kradený…jen já :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak