Přesycený trh, téměř nic se nedá prodat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
28.9.18 13:55
@lamicina píše:
to taky nechapu, kde inzeruješ? Já superfity prodala vždycky do týdne max. většinou hned druhý den, hlavně zimní teda šly na dračku..

Na Letgo a v nekolika bazarovych skupinach naseho kraje na facebooku, ktere maji i nekolik stovek clenu a prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
28.9.18 14:45

@Pajka89 ja psala,že jsem je koupila na mmb,ale nové. Koukni tam,daji se sehnat úplně nové,nechapu to,lidi to koupí,dítě to zkusí doma v obýváku,řekne že to tlačí a oni to hodí na bazar za poloviční cenu :nevim: takže když je pak nosí jednou zimu na střídačku,tak je kolem těch 500 prodam,pokud jsou v super stavu . Akorát ze ja jsem na to ujeta a dopadá to tak,ze holka má jenom na zimu osmery boty,protože přece je tam nenechám,za ty peníze,že jo? Takže ve finále zase až tak neusetrim,ale fakt to většinou prodam,tak se mi něco vrátí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.9.18 08:13

@Káťa19 já prodávám jen to co tam mám :), ale i tak v tom mám třeba tisícovku, která se mi nechce jen tak hodit do koše. Oblečení si nechávám pro druhé a pak to rozdám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
29.9.18 08:36

@renap já ten mmb nesnášim, to je nejhnusnější stránka, co může bejt - svojí NEPŘEHLEDNOSTÍ.
ale jednou jsem tam ulovila kovový otočný kalendář, tak z toho jsem měla radost. většinou tam vlezu jen přes odkaz v googlu :lol: :mrgreen:
Super se mi hledá právě tady na emimi přes appku a na vinted :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
29.9.18 08:40

Znám to,nikdo to nechce.Inzeráty nechávám nějakou dobu a když nikdo nekoupí,odvezu to na místní charitu,nebo vyhodím.Co s tím :nevim: Je to tím,že dnes prodává úplně každý a za směšné peníze.A nebo si pořídí nové,to lze taky za pár šupů,například v nějaké Pepcu,Kiku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
29.9.18 10:10
@pijavice píše:
Poslední dobou mi přijde, že je téměř nemožné něco prodat za jakoukoliv cenu. Ať už jde o oblečení dospělých, dětské, nebo přebytky ze zahrady za minimální cenu.Cítím to tak jen já? :D Tipy jak udělat prodej zajímavější? (dárky už přidávám) Nemám žádný bazárek, jen jsme dělali úklid komory a máme pár věcí, které by jsme rádi poslali dál :)

Pravda pravdoucí.Nabízela jsem komplet postýlku top stav a paní mi psala jestli ji dám za 300 kč.Prdlajs!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30945
29.9.18 10:15

Pravda je taková, že ty věci buď prodražuje poštovné a nebo mě to nuti kupovat víc věcí, než bych chtěla. Když kupuji nove veci, málokdy platím poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.9.18 10:31
@GabinkaCh píše:
Pravda pravdoucí.Nabízela jsem komplet postýlku top stav a paní mi psala jestli ji dám za 300 kč.Prdlajs!

No takhle… Také jsem kupovala maximálně tak top stav nafocenou kolébku :roll: Matrace - 3 cm molitan v zapranem hadru, otlucena, aretace na houby.. Takže ve finále - 500 kolébka, 400 nová matrace, 300 renovace plus čas a doprava a domlouvání. Že sem se na to nevyprdla a nekoupila si novou krásnou za 2000 :zed: Pak jsem podobně naletěla s košilí na kojení,kterou nosila asi půl roku celá porodnice… Teď mě čeká kočárek a fakt bych nejradši napsala rovnou ,že ho chci za polovinu a nebo se už nedivím, že některé ženské jsou udivený, že zákazník přijel a nekoupil… Chce to fakt taky trochu soudnosti při nabízení, těch „podvodníků“ jsou bohužel kvanta, takže ať je to aspoň minimální riziko ztráty… Takže třeba s tou kolébkou to já naprosto chápu, že to paní napsala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
2.10.18 13:02

Já prodávám jen věci co zrovna frčí. Ostatní dávám do červeného kříže. Oni pak věci prodají a nebo rozdají tomu kdo potřebuje. Sama tam i často nakupuji.
Věci v bazárcích kupiji jen co je nové v řádu tisíců a maximálně za 50% původní ceny. A všechno osobní odběr. Abych si to mohla osahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová