Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, moje babička je nejspíš taky energetický upír, nechci se s ní nikdy bavit, když jsem unavená, třeba z práce, nedokážu ani pořádně reagovat, jakoby mám v hlavě úplně vymeteno, když na mě začne mluvit a pak si říkám proč jsem ji neřekla to a tamto. Teda až se vzpamatuju
soudím i podle toho, že když jsem se nastěhovali, tak se měla odstěhovat, ale pořád zůstává bydlet se mnou, i když má úplně nový domek jenom pro sebe. Nikdo z rodiny to nechápe
nemůžu ji přece vyhodit a já odcházet nehodlám, už tam mám vložených dost peněz a práce. Navíc můj pes každého kdo přijde, i když ho vůbec nezná hned olizuje atd. ale na babičku je někdy až agresivní.
Celkově nikdo z rodiny ji nemá moc v lasce a při velké návštěvě kde je i ona je vždy taková divná atmosféra a lidi na sebe jakoby víc stekaji a jsou nervózní.
Vůbec nevím co mám dělat, ale něco dělat musím, uvědomila jsem si to až teď, když jsem vážně nemocná a jsem skoro měsíc v nemocnici, až se vrátím domů musím to nějak vyřešit takhle to dál nejde.
Omlouvám se za anonym.
@Anonymní píše:
Jak se říká, píchnout do vosího hnízda, prostě přímá rozmluva. Jsi dospělá a nemusíš se nikomu z rodiny odpovídat. Byla nejspíš nějaká rodinná domluva mezi váma, tak jak si to babička představuje dál? ![]()
Ahoj, nejhorší je mít tyhlety lidi ve své rodině a muset s nimi vycházet. Spousty takových vysavačů energie jsem se dokázala zbavit - ale to byli známí +,,přátelé" - prostě jsem je přestala vídat. Rodiny se jen tak nezbavíš
já mám takovou matku a babičku. Po chvíli koexistování s jednou či s druhou jsem totálně vysosaná… + jsou to šílené negativistky! Všechno je na h*, politici jsou…, radši někam odjet, nemá to tady cenu, atd. atd. atd.
Podle mě manipulátoři, energetičtí upíři atd. nemusí být nutně negativisty. Někdy jsou za negativisty označováni lidé, co pouze vidí hodně věcí reálně a nikoliv naivně. Co se týče energetických upírů, hrůza je, pokud jsou v rodině, nebo na pracovišti. Ostatních se člověk tak nějak má sílu zbavit.
@dedrichov
Domluva sice byla, já se nastehuju, ona odstehuje do nového, ale teď zase že tam nechce být sama a tak podobně.
V domě má dožití, takže pokud nepůjde, nemůžu nic. Maximálně se zase odstěhuju já. Za zdraví mi to stojí
Ina je jak parní válec ![]()
@Anonymní píše:čili Tě postavila před hotovou věc. Nechce být sama, takže zůstane s Tebou… Takže otázku místa má vyřešenou…
Nezávidím
Jo jo taky mám pocit naprostého vyčerpání po každé návštěvě matky, všechno ví a zná nejlíp
co řekne je svaté. Takové lidi nikdo nepředělá.
Se divím, že vás ty matky a babičky vůbec dokázaly dobře vychovat. Nepřijde vám to zvláštní, když jsou tak šílené?
Sojka: Se divím, že vás ty matky a babičky vůbec dokázaly dobře vychovat. Nepřijde vám to zvláštní, když jsou tak šílené?
Bylo by dobré přispět něco k diskutovanému tématu. Tato Vaše poznámka je mimo.
@dedrichov píše:
Jak se říká, píchnout do vosího hnízda, prostě přímá rozmluva. Jsi dospělá a nemusíš se nikomu z rodiny odpovídat. Byla nejspíš nějaká rodinná domluva mezi váma, tak jak si to babička představuje dál?
u takovych lidi zadna domluva nefunguje, aspon ma zkusenost. Vyzkousela jsem tolik ruznych metod, ale funguje opravdu jen surove odriznuti. Ten clovek pak ale doslova chradne a uvada, pokud si nenajde jine obeti, coz vetsinou dost rychle udela. Jenze cizi lidi ho snadneji odriznou a tak se vraci, vtira se po dobrem, je miloucky a jakmile ztratite bdelost, tak zas sleha ocasem ![]()
@Sojkka píše:
Se divím, že vás ty matky a babičky vůbec dokázaly dobře vychovat. Nepřijde vám to zvláštní, když jsou tak šílené?
ano, jsem dobrfe vychovana, pro ostatni - nekolik desitek let jsem neumela rict ne, vzdy jsem uprednostnila zajmy ostatnich a take mam nekonecny pocit viny. Ostatnim je se mnou hej.
@Sojkka píše:
No tak nějak nadále i po mnoha letech cítím doma chlad a takový nezájem o cokoliv související se mnou. Když mám něco ráda, tak to máma vždy takovým opovržlivým pff setře…
Takovéhle pocity se se mnou táhnou spoustu let. Je to tak ok? Asi ne.
no, já jsem bohužel jen 9 km.