Příbuzní jsou energetičtí upíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.4.17 00:04
@dedrichov píše:
Ale ano ano, rozumím Ti. Akorát mě pobavila ta návštěva 2× do měsíce. My jsme 200km, takže tak 4× do roka + tel.

no, já jsem bohužel jen 9 km.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.17 08:08

Ahoj, moje babička je nejspíš taky energetický upír, nechci se s ní nikdy bavit, když jsem unavená, třeba z práce, nedokážu ani pořádně reagovat, jakoby mám v hlavě úplně vymeteno, když na mě začne mluvit a pak si říkám proč jsem ji neřekla to a tamto. Teda až se vzpamatuju :think: soudím i podle toho, že když jsem se nastěhovali, tak se měla odstěhovat, ale pořád zůstává bydlet se mnou, i když má úplně nový domek jenom pro sebe. Nikdo z rodiny to nechápe :roll: nemůžu ji přece vyhodit a já odcházet nehodlám, už tam mám vložených dost peněz a práce. Navíc můj pes každého kdo přijde, i když ho vůbec nezná hned olizuje atd. ale na babičku je někdy až agresivní.
Celkově nikdo z rodiny ji nemá moc v lasce a při velké návštěvě kde je i ona je vždy taková divná atmosféra a lidi na sebe jakoby víc stekaji a jsou nervózní.
Vůbec nevím co mám dělat, ale něco dělat musím, uvědomila jsem si to až teď, když jsem vážně nemocná a jsem skoro měsíc v nemocnici, až se vrátím domů musím to nějak vyřešit takhle to dál nejde. :poblion: Omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
7355
13.4.17 09:18
@Anonymní píše:

Jak se říká, píchnout do vosího hnízda, prostě přímá rozmluva. Jsi dospělá a nemusíš se nikomu z rodiny odpovídat. Byla nejspíš nějaká rodinná domluva mezi váma, tak jak si to babička představuje dál? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
13.4.17 09:23

Ahoj, nejhorší je mít tyhlety lidi ve své rodině a muset s nimi vycházet. Spousty takových vysavačů energie jsem se dokázala zbavit - ale to byli známí +,,přátelé" - prostě jsem je přestala vídat. Rodiny se jen tak nezbavíš :(( já mám takovou matku a babičku. Po chvíli koexistování s jednou či s druhou jsem totálně vysosaná… + jsou to šílené negativistky! Všechno je na h*, politici jsou…, radši někam odjet, nemá to tady cenu, atd. atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
13.4.17 09:35

negativismus

Podle mě manipulátoři, energetičtí upíři atd. nemusí být nutně negativisty. Někdy jsou za negativisty označováni lidé, co pouze vidí hodně věcí reálně a nikoliv naivně. Co se týče energetických upírů, hrůza je, pokud jsou v rodině, nebo na pracovišti. Ostatních se člověk tak nějak má sílu zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.17 09:42

@dedrichov
Domluva sice byla, já se nastehuju, ona odstehuje do nového, ale teď zase že tam nechce být sama a tak podobně.
V domě má dožití, takže pokud nepůjde, nemůžu nic. Maximálně se zase odstěhuju já. Za zdraví mi to stojí :zed: Ina je jak parní válec :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
7355
13.4.17 11:23
@Anonymní píše:

čili Tě postavila před hotovou věc. Nechce být sama, takže zůstane s Tebou… Takže otázku místa má vyřešenou…
Nezávidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
14.4.17 12:00

Jo jo taky mám pocit naprostého vyčerpání po každé návštěvě matky, všechno ví a zná nejlíp :roll: co řekne je svaté. Takové lidi nikdo nepředělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
14.4.17 12:38

Se divím, že vás ty matky a babičky vůbec dokázaly dobře vychovat. Nepřijde vám to zvláštní, když jsou tak šílené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.4.17 18:00

Máte něco k tématu?

Sojka: Se divím, že vás ty matky a babičky vůbec dokázaly dobře vychovat. Nepřijde vám to zvláštní, když jsou tak šílené?

Bylo by dobré přispět něco k diskutovanému tématu. Tato Vaše poznámka je mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.4.17 18:54
@dedrichov píše:
Jak se říká, píchnout do vosího hnízda, prostě přímá rozmluva. Jsi dospělá a nemusíš se nikomu z rodiny odpovídat. Byla nejspíš nějaká rodinná domluva mezi váma, tak jak si to babička představuje dál? :think:

u takovych lidi zadna domluva nefunguje, aspon ma zkusenost. Vyzkousela jsem tolik ruznych metod, ale funguje opravdu jen surove odriznuti. Ten clovek pak ale doslova chradne a uvada, pokud si nenajde jine obeti, coz vetsinou dost rychle udela. Jenze cizi lidi ho snadneji odriznou a tak se vraci, vtira se po dobrem, je miloucky a jakmile ztratite bdelost, tak zas sleha ocasem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.4.17 18:59
@Sojkka píše:
Se divím, že vás ty matky a babičky vůbec dokázaly dobře vychovat. Nepřijde vám to zvláštní, když jsou tak šílené?

ano, jsem dobrfe vychovana, pro ostatni - nekolik desitek let jsem neumela rict ne, vzdy jsem uprednostnila zajmy ostatnich a take mam nekonecny pocit viny. Ostatnim je se mnou hej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
14.4.17 22:34
@Sojkka píše:

No tak nějak nadále i po mnoha letech cítím doma chlad a takový nezájem o cokoliv související se mnou. Když mám něco ráda, tak to máma vždy takovým opovržlivým pff setře…
Takovéhle pocity se se mnou táhnou spoustu let. Je to tak ok? Asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová