Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Dadda8 píše: Více
přijde mi to už dost, když berou 30 dětí, tak to úplná pohoda piánko nebude.
@Dadda8 píše: Více
bývávalo, letos tohle už nehrozí. vezmu počet co chtějí a smůla. @Adaneli u nás taky jen 30 dětí a hlásí se skoro 300 takže nekazím nadšení, ale dostat se bude spíš zázrak.
@Adaneli píše: Více
U dcery brali 60 ze 450, to bylo dva roky zpátky. Teď mají těch přihlášek přes 800.
Nemáte někdo zkušenost s přijímačkami na nečisto od Populo? Dcera byla v sobotu od scia a byla tak vynervovaná, že mi říkala, že chce jít ještě jednou. Ale scio už nic nedělá a u nás kromě Populo nic není. Uvažovala jsem o Zatlance v Praze, ale tam prý proudí davy, tak si říkám, že by jí to asi moc na klidu nepřidalo.
@AvajBr píše: Více
Vysvědčení jedou učiliště jako jedniné kritérium.
Holky, jak to tak vidím, tak jsem ráda za synovu školu, kde se hlásí 59 žáků a berou 24, obor elektro 🙏 Asi výhoda periferie ![]()
@lu369 píše: Více
Tak ono je to zkreslené tím, že se těch přihlášek dává letos o 1/3 víc. No, jsem na to ale stejně zvědavá, už aby byla druhá půlka května, ať máme všichni klid.
@Adaneli ano dcera měla teď taky Scio o víkendu a byla nešťastná, že to bylo děsné a jiný styl, než dělají ve škole… Populo měla před 14 dny a tam byla spokojená ![]()
@laetti píše: Více
Můj syn přijímačky nanečisto odmítá, protože „prý by mu to snížilo sebevědomí“. Jde do toho s tím, že tam „zaflexí“ až naostro s minimální přípravou. Já tady šílím, že je až moc v klidu. Kdyby si aspoň dělal doma testy 🙏 Ale on radši hraje hry na počítači a já se s ním akorát tak hádám. Prý mu stačí příprava na doučku. Já jsem tady tu diskuzi zakládala myslím v říjnu, že syn se neučí a od té doby se nic nezměnilo. Takže buď tím fakt propluje, a nebo ho čeká totální srážka s realitou a bude rád, když ho vezmou aspoň někam.
@Havlova píše: Více
Tohle je změna k lepšímu. Zřejmě odpadne hafo odvolání. ![]()
@Blondiena píše: Více
Odvolání nebudou. Jen z procesních důvodů.
@AvajBr píše: VíceÚdajně třeba celý Středočeský kraj se domlubil, že známky zohledňovat budou.
@truelly to taky není pravda všude. U syna ve škole dělají i účnovske obory psací test studijních předpokladů ( psací test z teorie k oboru o který mají zájem).