Partnerovy příjmy k soudu o výživné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
3.9.20 13:57
@jednoslunicko píše:
Ale nemusím si z toho sednout na zadek, že ne.

tak jako, hodila jsi ho s předsudky do jednoho pytle se všemi otci, kteří se nestarají. :nevim: Vezmi si z toho, co chceš.

"Gentlmensky prechazis fakt, ze druhy rodic se nestara.

V tomhle jsou si místní pánové podobní jako vejce vejci :-D"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
3.9.20 14:00
@jkra píše:
ja myslim, ze jen nevis. bez rypani. zapocti jidlo, jeho cast bydleni, vse kolem.

Jenomze bydleni a vse kolem neho bychom platili i bez syna. Bylo nas 5, ted jsme 4. Plyn nas stoji stale stejne, elektrina, voda, svoz odpadu o fous mene. Ale zadna zavratna uspora to neni. Jidlo porizovat pro 5 nebo 4 taky neni velky rozdil. Toz asi tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.9.20 14:04
@PaníBovaryová píše:
tak jako, hodila jsi ho s předsudky do jednoho pytle se všemi otci, kteří se nestarají. :nevim: Vezmi si z toho, co chceš.

"Gentlmensky prechazis fakt, ze druhy rodic se nestara.

V tomhle jsou si místní pánové podobní jako vejce vejci :-D"

Ano, to je docela běžný jev, že matky samoživitelky jsou brány jako samozřejmost, zato když se o děti stará otec, tak je to úžasné. Že nemá alimenty, to může být z mnoha důvodů. Právo na ně ale má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
3.9.20 14:06
@jednoslunicko píše:
Ano, to je docela běžný jev, že matky samoživitelky jsou brány jako samozřejmost, zato když se o děti stará otec, tak je to úžasné. Že nemá alimenty, to může být z mnoha důvodů. Právo na ně ale má.

tak tu matku samoživitelku u Zoidberga jsi jako samozřejmost brala ty, že. Ne já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
3.9.20 14:24

@PaníBovaryová Prosím zůstaňme v obecné rovině a moji situaci vynechme. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.9.20 17:15
@jkra píše:
Jo aha:).

Tak spravne by ten decak meli platit oba nestarajici se rodice, a ne stat.
To same kdyz se jeden rodic nestara, mel by to zafinancovat tomu druhemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.20 18:35
@Lama Lama píše:
NO a v čem to bylo „horší“? Dyt kde je problém, aby soud požádal mě jako partnerku o doložení příjmů?

Protoze jsem nakonec musela dokládat o zdravotní stav sveho dítěte atd.. Byl to mazec.. Plus 3 měsíce navíc.. Celkem buzerace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.20 20:09

Ahoj slíbila jsem ze napíšu. Takže alimenty navýšene a k příjmům k mému partnera nekoukal.. ještě i bude zpětně doplácet 6 měsíců rozdíl jak jsem chtěla :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.9.20 16:33
@Anonymní píše:
Ahoj slíbila jsem ze napíšu. Takže alimenty navýšene a k příjmům k mému partnera nekoukal.. ještě i bude zpětně doplácet 6 měsíců rozdíl jak jsem chtěla :P

Tak super, ze to tak dopadlo! :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí