Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jednoslunicko píše:
Ale nemusím si z toho sednout na zadek, že ne.
tak jako, hodila jsi ho s předsudky do jednoho pytle se všemi otci, kteří se nestarají.
Vezmi si z toho, co chceš.
"Gentlmensky prechazis fakt, ze druhy rodic se nestara.
V tomhle jsou si místní pánové podobní jako vejce vejci
"
@jkra píše:
ja myslim, ze jen nevis. bez rypani. zapocti jidlo, jeho cast bydleni, vse kolem.
Jenomze bydleni a vse kolem neho bychom platili i bez syna. Bylo nas 5, ted jsme 4. Plyn nas stoji stale stejne, elektrina, voda, svoz odpadu o fous mene. Ale zadna zavratna uspora to neni. Jidlo porizovat pro 5 nebo 4 taky neni velky rozdil. Toz asi tak ![]()
@PaníBovaryová píše:
tak jako, hodila jsi ho s předsudky do jednoho pytle se všemi otci, kteří se nestarají.Vezmi si z toho, co chceš.
"Gentlmensky prechazis fakt, ze druhy rodic se nestara.
V tomhle jsou si místní pánové podobní jako vejce vejci"
Ano, to je docela běžný jev, že matky samoživitelky jsou brány jako samozřejmost, zato když se o děti stará otec, tak je to úžasné. Že nemá alimenty, to může být z mnoha důvodů. Právo na ně ale má.
@jednoslunicko píše:
Ano, to je docela běžný jev, že matky samoživitelky jsou brány jako samozřejmost, zato když se o děti stará otec, tak je to úžasné. Že nemá alimenty, to může být z mnoha důvodů. Právo na ně ale má.
tak tu matku samoživitelku u Zoidberga jsi jako samozřejmost brala ty, že. Ne já.
@PaníBovaryová Prosím zůstaňme v obecné rovině a moji situaci vynechme. Děkuji ![]()
@jkra píše:
Jo aha:).
Tak spravne by ten decak meli platit oba nestarajici se rodice, a ne stat.
To same kdyz se jeden rodic nestara, mel by to zafinancovat tomu druhemu.
@Lama Lama píše:
NO a v čem to bylo „horší“? Dyt kde je problém, aby soud požádal mě jako partnerku o doložení příjmů?
Protoze jsem nakonec musela dokládat o zdravotní stav sveho dítěte atd.. Byl to mazec.. Plus 3 měsíce navíc.. Celkem buzerace..
Ahoj slíbila jsem ze napíšu. Takže alimenty navýšene a k příjmům k mému partnera nekoukal.. ještě i bude zpětně doplácet 6 měsíců rozdíl jak jsem chtěla ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj slíbila jsem ze napíšu. Takže alimenty navýšene a k příjmům k mému partnera nekoukal.. ještě i bude zpětně doplácet 6 měsíců rozdíl jak jsem chtěla
Tak super, ze to tak dopadlo! ![]()