Svačinky dnešních předškoláků a prvňáčků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3436
22.5.16 11:49
@lucenka píše:
Stále jsi nenapsala, co je na těch medvedch, kromě cukru, tak hrozného

ony ty medvědy, ta želatina je dělaná z kostní moučky zvířat. nebo jsem to slyšela, že byla a dnes? nevím, z agaru to není, to by bylo dost drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.5.16 11:57

Tak já dávám na svačinu normálně, chleba s máslem. Chleba s máslem a šukou, chleba se sýrem a k tomu rajče, nebo jinou zeleninu, nebo jogurt a rohlík,housku.Na výlet bych dala i třeba řízek s chlebem.Doma vařím jihočeskou klasiku a i peču. Sladkosti nekupuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.5.16 12:02
@mirecekblbecek píše:
ony ty medvědy, ta želatina je dělaná z kostní moučky zvířat. nebo jsem to slyšela, že byla a dnes? nevím, z agaru to není, to by bylo dost drahé.

A na tom je jedovatého co?

• Citovat
  • Upravit
3436
22.5.16 12:03
@lucenka píše:
A na tom je jedovatého co?

nemoc šílených krav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.5.16 12:07
@mirecekblbecek píše:
nemoc šílených krav

A kolik těch případů v poslední době bylo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3436
22.5.16 12:09
@lucenka píše:
A kolik těch případů v poslední době bylo? :mrgreen:

jo to nikdo neví, nevíme ani kolik může být nakažených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.5.16 12:10

Add. gumoví medvídci:

„Želatina - tak tuhle přísadu určitě znáte, přinejmenším podle názvu. Možná ale netušíte, z čeho se vlastně vyrábí. Nápověda zní: želatina se dnes vyrábí z kostí, šlach, chrupavek a kůže uhynulých zvířat. Ale to se týká těch levnějších medvídků. Jestliže si zakoupíte medvídky např. Haribo nebo Jojo, tak zde už platí jisté vyhlášky, ve kterých je uvedeno, že je želatina vyrobena na bázi přírodních želatin (agar).“

Nevím, proč je pro někoho takový problém si najít, jak se medvídci vyrábějí. My kupujeme jenom ty české, a jsou u nás oblíbené. :jazyk:

https://www.stream.cz/…ovi-medvidci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.5.16 12:12
@mirecekblbecek píše:
jo to nikdo neví, nevíme ani kolik může být nakažených

Takže vlastně nic nevíte. Chvíli strasite rakovinou, pak tímhle, ale důkaz žádný

• Citovat
  • Upravit
3436
22.5.16 12:15
@lucenka píše:
Takže vlastně nic nevíte. Chvíli strasite rakovinou, pak tímhle, ale důkaz žádný

důkazy až budou, bude pozdě, rakovina nebo nenoc šil. krav, jedna katastrofa horší jak druhá, každopádně na medvídky chut teda nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.5.16 12:17
@Pherenike píše:
To fakt v supermarketu delas? 8o

jasně ;), když stojím ve frontě tak nelistuju v dotykáči, ale koukám, co kdo má v košíku…přínos vidím v tom, že při své zapomnětlivosti si díky druhým na leccos vzpomenu (např. papírové kapesníčky apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
22.5.16 12:19
@Malaga píše:
jasně ;), když stojím ve frontě tak nelistuju v dotykáči, ale koukám, co kdo má v košíku…přínos vidím v tom, že při své zapomnětlivosti si díky druhým na leccos vzpomenu (např. papírové kapesníčky apod.)

já zase vyhazuju letáky, nečtu je, když náhodou někde nakupuju koukám po koších co mají v akci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.5.16 12:25

Jinak jsem si všimla, že na emimi to jede ve vlnách…teď frčí vlna přehnané korektnosti a nestarání se o druhé…takže ano, já jsem ten vyvrhel, co občas kouká v obchodu lidem do košíků a zajímá ho chování a projevy druhých ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
22.5.16 12:28

No tak já praktikuji zlatý střed. Normální jídlo, ovoce, zeleninu a i sladkost. Dítě sní většinou všechno. Já na výlety k řízku taky dostávala tatranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
22.5.16 12:29
@Malaga píše:
Jinak jsem si všimla, že na emimi to jede ve vlnách…teď frčí vlna přehnané korektnosti a nestarání se o druhé…takže ano, já jsem ten vyvrhel, co občas kouká v obchodu lidem do košíků a zajímá ho chování a projevy druhých ;)

takhle bych to nebrala, každý má nárok na nějaký názor. mě třeba vůbec nezajímají letáky, protože když jdiu podle něj nakupovat, nakoupím takových kravin navíc, že to není hezké. takže raději k nám do alberta, kouí mi děcka je to nutné za vyšší ceenu, ale v hyper.bych nechala ještě navíc 1000 určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.5.16 12:32

@mirecekblbecek tak to nebylo jen k této diskuzi ;) na emimi jich je fakt dost…třeba tepláková a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí