Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Je-li-to-4-you píše:
No… to je slovo do pranice!Jaký je sex, bez orgasmu - u chlapa si to představit neumím. Tak jako chlapský orgasmus bez výstřiku! : o ))))
I to jde (tuším, že to je tantra nebo tak něco). A dokonce i výstřik bez nijak valného orgasmu.
@akavi píše:
Jasně, pošlu ho na zaučenou
Můj snad nejhorší milenec byl cca v 17 letech 35letý chlap, co tvrdil, že spal zhruba se 100 ženami (byl to takovej obšourník). Zkušenosti nejsou všechno.
To se divím, že jsi do toho vůbec šla ![]()
@akavi píše:… jéééé to je zábava - tahle diskuze!!! Díky všem za to - bavím se!
I to jde (tuším, že to je tantra nebo tak něco). A dokonce i výstřik bez nijak valného orgasmu.
Jo jo jo souhlasím, není výstřik jako výstřik - ale sex bez výstřiku si představit neumí. Holky to mají asi jinak. A souhlasím, že nejdůležitější není orgasmus - to je už jen tečka!
@Josefuna píše:
To se divím, že jsi do toho vůbec šla
Bylo mi 17 let a on byl taaaaaak šaramantní, galantní a tak vůbec
Prostě jsem byla mladá a blbá.
@Je-li-to-4-you
Je smutné, že tolik žen nemá při sexu orgasmy. Přijde mi zcela přirozeně se udělat aspoň 3×. Jen nesouhlasím s tou teorii učení od mládí. Já čím jsem starší, tím víc mě to baví a i ty vnitřní orgasmy se po 30 přidaly.
![]()
@Ontheway píše:
@Je-li-to-4-you … Já čím jsem starší, tím víc mě to baví a i ty vnitřní orgasmy se po 30 přidaly.![]()
to je skvělá zpráva!… jak pro tebe, tak naděje pro ostatní!
Myslíš, že je to tedy věc hormonů, nebo tak něco?… nebo je to v hlavě?… čím si tedy vysvětluješ to tvé zlepšování?
@Je-li-to-4-you píše:
to je skvělá zpráva!… jak pro tebe, tak naděje pro ostatní!Myslíš, že je to tedy věc hormonů, nebo tak něco?… nebo je to v hlavě?… čím si tedy vysvětluješ to tvé zlepšování?
Porodem
. Já teda byla chtěla vždycky.. Takže libido bylo.. Jen po porodu se přidal vnitřní orgasmus. Jsem za to šťastná, vždycky jsem ho ženám záviděla.. ![]()
@Ontheway píše:
Porodem. vnitřní orgasmus.
Máš na to nějaký fígl? Dosáhneš ho teď pokaždé?
Tak asi i záleží jak je partner vybavený.. pokud moc ne, tak… je jasné, že nic necítí
- že tam plave
Já to měla opačne, že jsem necitila partnera, protože měl menšího.. Druhý parnter byl vybavený jinak, a už to bylo o nečem jiném
@Je-li-to-4-you píše:
Máš na to nějaký fígl? Dosáhneš ho teď pokaždé?
Většinou ano.. Stačí vědět ve kterých místech je to správné místo a je to ![]()
@karkarka píše:
Souhlas naprostá většina žen má pouze orgasmus přes klitoris. Kdy už to chlapi pochopí.
100% žen má JENOM orgasmus přes klitoris. Pověstný vaginální orgasmus není nic jiného, než dráždění klitoru přes vrstvu kůže.
@Ontheway píše:
Většinou ano.. Stačí vědět ve kterých místech je to správné místo a je to
A to místo tam před porodem nebylo?
@someargue
Jste nějaké složité. o ))) nějak moc druhů orgasmu… nebo ne?
Moje láska má jiný orgasmus při análu, než ostatní vrcholy - vždycky říká, že „tenhle orgasmus nemá ráda“, přesto to tak jednou za čas chce… protože to je jiné : o ))))))
@akavi Mám úplně tu samou zkušenost.