Příliš vlhká..Je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.24 19:34

@Lorre no třeba kamarádka vždycky říká že je suchá i u sexu a nikdy nebyla mokrá jen z líbání. Asi záleží na každé :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31177
11.2.24 19:38
@Anonymní píše:
@Lorre no třeba kamarádka vždycky říká že je suchá i u sexu a nikdy nebyla mokrá jen z líbání. Asi záleží na každé :nevim: :nevim:

A na kvalitě chlapů samozřejmě :jazyk:. Nic si z toho nedělej, každý máme něco ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
11.2.24 19:43
@Anonymní píše:
@Lorre no třeba kamarádka vždycky říká že je suchá i u sexu a nikdy nebyla mokrá jen z líbání. Asi záleží na každé :nevim: :nevim:

Kamarádka je divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 19:47

Taky na to trpím a štve mě to :) Jsem teda s chlapem už 9 let, letos mi bude 30, ale mám to pořád. Nejhorší je to po sexu (přerušovaném). To si musím měnit kalhotky několikrát, protože teču ještě pak hodinu po něm. Je to otravné, nepříjemné. Během dne jak kdy.
Zase na druhou stranu při sexu to nedře a nemám absolutně problém dosáhnout orgasmu. Ten mám každý sex, i víc, pokud máme čas. :palec:
Jsem sama zvědavá, jak dlouho to ještě tak budu mít :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.24 19:50

Taky bývám hodně mokrá. A za me lepsi nez sucha (mela sem i tohle období, takze můžu porovnat). Nestyď se za svoje vzrušení, chlapum se to vesmes libi. S novým partnerem to bylo opravdu hodne, po letech uz to neni tak hrozny :mrgreen:
A mam mokre orgasmy, a z toho byli vsichni uplne u vytržení.

• Citovat
  • Upravit
16227
11.2.24 20:04
@Serpentini píše:
Kamarádka je divná.

Nemusí být divná.
Spíš si myslím, že jí ten muž moc nebral, když při líbání nepociťovala žádné vzrušení.
Jinak si myslím, že je to fyziologické, stejně jako u mužů erekce.
Někomu stačí pouhá myšlenka nebo představa a tělo začne reagovat.
Ale, je pravda, že tomu asi nemusí být úplně vždy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
11.2.24 20:34
@Černá Madonna píše:
Nemusí být divná.
Spíš si myslím, že jí ten muž moc nebral, když při líbání nepociťovala žádné vzrušení.
Jinak si myslím, že je to fyziologické, stejně jako u mužů erekce.
Někomu stačí pouhá myšlenka nebo představa a tělo začne reagovat.
Ale, je pravda, že tomu asi nemusí být úplně vždy. :think:

Mně to teda přijde hodně divné, když má problém zvlhnout i při sexu. Když má chlap problém s erekcí, tak přece taky není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
11.2.24 22:12
@Serpentini píše:
Mně to teda přijde hodně divné, když má problém zvlhnout i při sexu. Když má chlap problém s erekcí, tak přece taky není v pořádku.

Je to tak.
U mužů je často erektilní dysfunkce buď psychickou nebo fyzickou příčinou. :think:
Možný je i nežádoucí účinek některých léků nebo i onemocnění, které můžou ovlivnit potenci a libido.
U ženy je tomu trochu jinak…
Při sexu, ruční stimulací u poševního vchodu nebo drážděním klitorisu dochází ke zvlhčení produkcí vaginálního sekretu. Ale i tam může být příčina např. v užívání HA nebo jiných léků. Samozřejmě, že i samotná psychika hraje bohužel určitou roli.
Ale, pokud je toto vše zmíněné vyloučeno, tak ji muž ničím fyzicky nepřitahuje a ani ji zřejmě neumí dostatečně mechanicky stimulovat a dráždit.
A proto není ani žádný důvod se kvůli někomu takovému vůbec vzrušovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
11.2.24 22:45
@Černá Madonna píše:
Je to tak.
U mužů je často erektilní dysfunkce buď psychickou nebo fyzickou příčinou. :think:
Možný je i nežádoucí účinek některých léků nebo i onemocnění, které můžou ovlivnit potenci a libido.
U ženy je tomu trochu jinak…
Při sexu, ruční stimulací u poševního vchodu nebo drážděním klitorisu dochází ke zvlhčení produkcí vaginálního sekretu. Ale i tam může být příčina např. v užívání HA nebo jiných léků. Samozřejmě, že i samotná psychika hraje bohužel určitou roli.
Ale, pokud je toto vše zmíněné vyloučeno, tak ji muž ničím fyzicky nepřitahuje a ani ji zřejmě neumí dostatečně mechanicky stimulovat a dráždit.
A proto není ani žádný důvod se kvůli někomu takovému vůbec vzrušovat. ;)

Tak předpokládám, že ta dotyčná kamarádka neměla jen jednoho muže (protože to v dnešní době měl jen málokdo), tak tam spíš bude patologie z její strany.
Neumím si ani představit proč by někdo lezl do postele s někým kdo ho nevzrušuje, domluvené sňatky už u nás dávno nefrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
11.2.24 22:52
@Serpentini píše:
Tak předpokládám, že ta dotyčná kamarádka neměla jen jednoho muže (protože to v dnešní době měl jen málokdo), tak tam spíš bude patologie z její strany.
Neumím si ani představit proč by někdo lezl do postele s někým kdo ho nevzrušuje, domluvené sňatky už u nás dávno nefrčí.
:lol:
No právě, to taky nechápu.
Ale, možná to byla z její strany jen zvědavost. :think:
Kdoví? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.2.24 23:00
@Lorre píše:
Nevím jestli se ti to časem změní, ale moje skromna zkušenost je, že to tak měla každá i jen po líbání/mazlení :). Nic neobvyklého
:mrgreen: Taky jsem z tebe cela vlhka…jen te tu ctu :P :andel: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
31177
11.2.24 23:11
@Sonarka píše: :mrgreen: Taky jsem z tebe cela vlhka…jen te tu ctu :P :andel: :mrgreen:

Tak vylez z vany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
11.2.24 23:24
@Lorre píše:
:mrgreen:
To jsem teda nečekala…ty umíš prostě pobavit. :palec:
Sonarko, promiň, ale fakt mě to rozesmálo.
Doufám, že jsem si trochu prodloužila život. :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.2.24 23:51
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
To jsem teda nečekala…ty umíš prostě pobavit. :palec:
Sonarko, promiň, ale fakt mě to rozesmálo.
Doufám, že jsem si trochu prodloužila život. :P :mrgreen:
:D To bylo vtipne..? :think: To mi pripomnelo, jak nam jednou kamarad vypravel vtip a kdyz ho dorekl, tak jsme se na sebe s kamardkou podivaly a ja zarazene pravila…" to uz je celý..? " :mrgreen: :lol: Chudak, na nas koukal :lol: Ale ja to fakt nepochopila :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.2.24 23:55
@Lorre píše:

Proc..? Stojis za oknem..? :think: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie