Příliš vlhká..Je to normální?

Anonymní
3.6.19 22:11

Příliš vlhká..Je to normální?

Ahoj, chci se zeptat jestli je normální, že i při malém vzrušení jsem hrozně vlhká, vím že je lepší být více vlhká než suchá, a nucena používat lubrikanty.
Při sexu je podemnou velká mokrá skvrna…když během dne třeba v práci myslím na sex tak mám pak hrozně mokré kalhoty, což je samozřejmě nepříjemné takže jsem nucena nosit slipovky, i když jsem s partnerem tak se hrozně rychle vzruším, není potřeba skoro žádné předehry…má to některá z vás taky tak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.6.19 22:17

Já jsem (podle mě :lol: ) vlhká tak akorát ;), ale s tím vzrušením to mám podobně, stačí mi na partnera pomyslet nebo se na něj podívat a v hlavě mít myšlenku na sex a jsem vzrusena a mokrá hned ;). Jinak mně stačí k vzrušení a k orgasmu i to, ze mu sedím na klíně oblečená, i on je oblečený, a tru se o jeho vzruseny penis…a „jsem“ během chvilky :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.19 22:21
@Anonymní píše:
Já jsem (podle mě :lol: ) vlhká tak akorát ;), ale s tím vzrušením to mám podobně, stačí mi na partnera pomyslet nebo se na něj podívat a v hlavě mít myšlenku na sex a jsem vzrusena a mokrá hned ;). Jinak mně stačí k vzrušení a k orgasmu i to, ze mu sedím na klíně oblečená, i on je oblečený, a tru se o jeho vzruseny penis…a „jsem“ během chvilky :oops:

já mám někdy pocit, že chci sex víc, než partner :D, jinak to co píšeš děláme také, a také jsem během chvilinky :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.19 22:28

Taky to tak mám a musím mít kvůli tomu pořád po ruce vložky :lol: Za mě bych byla radši suchá a používala lubrikant, než tohle. :zed: Že je v posteli flek, to je mi jedno, ale nebaví mě pořád hlídat, jesli už mám flek na kalhotech a musím se jít převléknout nebo si stihnu ještě dát vložku. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.19 22:33

Anonym…fialový tulipán: je to bomba, co :lol:? A chlap „je“ za chvilku taky :* jen z toho, ze „jsem“ já…A pak to pořádně rozjedeme dál :palec:…po téměř 10letech vztahu :hug: :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.19 22:47

Přidávám se do party :pankac: taky to tak mám :D akorát jednou mi jeden kluk řekl, že tím jak jsem moc vlhká tak jak je ve mě, tak tam,,lítá,, a moc necítí :D od té doby jsem s ním nemluvila a vymazala si ho z mobilu :D. Dotklo se mě to. Jinak žádné stížnosti, naopak, můj manžel to miluje :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.19 08:31
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli je normální, že i při malém vzrušení jsem hrozně vlhká, vím že je lepší být více vlhká než suchá, a nucena používat lubrikanty.
Při sexu je podemnou velká mokrá skvrna…když během dne třeba v práci myslím na sex tak mám pak hrozně mokré kalhoty, což je samozřejmě nepříjemné takže jsem nucena nosit slipovky, i když jsem s partnerem tak se hrozně rychle vzruším, není potřeba skoro žádné předehry…má to některá z vás taky tak?

Já nevlhnu hned, ale mám mokré orgasmy, tzn. že třeba při dráždění prsty a nebo divočejsím sexu teču až je pode mnou všechno mokré, takže sex doma jedině s ručníky a ještě nepromok. podložkou..sama z toho nadšená nejsem, partner ano :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.19 10:25
@Anonymní píše:
Při sexu je podemnou velká mokrá skvrna…když během dne třeba v práci myslím na sex tak mám pak hrozně mokré kalhoty, což je samozřejmě nepříjemné takže jsem nucena nosit slipovky, i když jsem s partnerem tak se hrozně rychle vzruším, není potřeba skoro žádné předehry…má to některá z vás taky tak?

mám ten samý problém, chlapům se to tedy většinou líbí, nicméně potopa tam dole v kombinaci „máš jí jak vjezd do pískovny“ je fakt za trest. Jednou mi chlap řekl, že tam nejsem úzká a když jsem ještě navíc takhle mokrá, že z toho moc nemá, takže já mám docela komplexy kvůli tomu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.19 10:26
@Anonymní píše:
Já nevlhnu hned, ale mám mokré orgasmy, tzn. že třeba při dráždění prsty a nebo divočejsím sexu teču až je pode mnou všechno mokré, takže sex doma jedině s ručníky a ještě nepromok. podložkou..sama z toho nadšená nejsem, partner ano :roll:

chlapi jsou z toho většinou dost nadšení, takže buď ráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
7
8.6.19 05:34

Krása

Kryštof je broskvička mokrá tak je to krása a když vlhete jen při myšlence tak je to super a važte si toho my chlapi to máme rádi za pár let to možná bude jináč a kde je sucho tam bobr nevleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.20 13:45

Potřebuju pomoct prosím

Je mi 16 let.
Skoro všechny holky měly kluka a sex. Jenže kluka jsem ještě neměla a tím pádem ani sex. No a když tak přemýšlím dokážu si představil líbání s holkou i klukem, ale sex ani s klukem ani s holkou. Tak nevím co je špatně. Proč to takhle mám. Prosím můžete mi poradit co s tím.

• Citovat
  • Upravit
4
1.4.21 06:46
:mavam: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.23 16:02

Oživuji diskuzi a prosím za anonym protože je mi to strašně trapný.
Nikdy jsem neměla přítele, ani sex, a nikdy jsem nebyla ani na to že bych se s někým libala jen tak. Je mi 20 a teď mám prvního přítele. Ale mám problém že i když se jen libame, ležíme spolu atd. mám totálně mokré kalhotky. Stává se mi to pokaždé když sme spolu. Jsme spolu měsíc a sex sme ještě neměli. Myslíte si že se to časem zlepší nebo furt bude podemnou pomalu louže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.24 19:25

Ahoj, přidávám se taky do klubu…
Mám prvního přítele, je mi 20 let.. a strašně rychle se vzrušim a jsem hned mokrá.. strašně mě to štve. Třeba se jen líbáme a hned mokro a už musím letět pro nové kalhotky, což je strašně nepříjemné když za den vystřidatei 4 kalhotky. Dodám že jsme spolu 4 měsíce a sex jsme ještě neměli… stalo se třeba někomu že to tak měl jen v začátcích a pak už v pohodě?

• Citovat
  • Upravit
30514
11.2.24 19:29
@Anonymní píše:
Ahoj, přidávám se taky do klubu…
Mám prvního přítele, je mi 20 let.. a strašně rychle se vzrušim a jsem hned mokrá.. strašně mě to štve. Třeba se jen líbáme a hned mokro a už musím letět pro nové kalhotky, což je strašně nepříjemné když za den vystřidatei 4 kalhotky. Dodám že jsme spolu 4 měsíce a sex jsme ještě neměli… stalo se třeba někomu že to tak měl jen v začátcích a pak už v pohodě?

Nevím jestli se ti to časem změní, ale moje skromna zkušenost je, že to tak měla každá i jen po líbání/mazlení :). Nic neobvyklého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová