Připadá vám to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
22.2.16 11:49

@lucenka muj syn v mc donaldu nikdy nebyl. Chodime do lesa do prirody na hriste. Pod. Ale u nas v meste byval mc donald na namesti i se zahradkou a to si kolikrát vidrla dvouletý decko v kocarku a v ruce hambac..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abver
22.2.16 11:50
@ter26 píše:
@Mar__tanka1983 ja malyho nedrzim v izolaci a muze si hrat jak chce, jen nesmi omezova a ublizovat jinym lidem. Ji normalni jidlo zadny kojenecky jidlo. Nic o me nevis tak nesud. Zajimalo me jestli toto chování lidi prijali jako standart a vetsina asi bohuzel jo. @Ver-Ab jasne ze decko je obrazem rodičů proto me zajimalo jak to mate. A fakt me zarazi kolik lidi vzalo Homosexualitu za zcela normalni.. respektuju je nevsimam so jich, ale normální mi to fakt nepride. A vidim spoustu krasnych veci. Ale zajimalo me jestlo.toto berete jako standart dnesni doby a proste ste si zvykli a rekli ste si ze to tak je a nic s tim delat nebudete.

Já nad tím vším taky přemýšlím a nostalgicky vzpomínám, jaké to bylo, když jsem byla malá holka. Je mi 33. Synovi dělám domácí hran., hamburgery a neodkládám děti k telce, ale už jsem si říkala, že musím syna (4 roky) vzít do mekáče, nechávám ho na pc, třeba omalovánky on line, pexeso… Aby nebyl mimon, před ostatními dětmi. A ty sis vybrala mít takto brzy dítě? Nic mi do toho není, jen že to tolik disk. odsoudilo. Ať se ti daří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1638
22.2.16 11:51

Mám dvě děti, 3 a 6 let. Oba mají svůj tablet, hrají si s ním když je potřebuju udržet v klidu, což je večer před spaním než se vykoupu a uklidím v kuchyni, pak se čte pohádka před spaním a nebo když jsou nemocní a musí ležet. Jinak hrajeme člověče, karty a tak, dcera neustále maluje a něco tvoří a kluk staví vláčkodráhy. Hranolky moje děti milují, mají je v rámci výletu a nebo doma pečené v troubě. sladkosti jedí tak normálně, jsou to děti a to k dětství patří. Žijeme na vesnici, blízko města 26 000 obyvatel, kolem krásná příroda a spoustu zvěře, tatínek je myslivec tak chodí krmit zvířátka a každý Štědrý den zdobí zvěři stromeček a opékají v lese buřty. Krásná tradice. Mají tu kamarády, kteří jsou u nás tak 4× v týdnu. Mají svojí televizi, DVD a Xbox, když mám čas tak se jim věnuji a když nemám čas tak to za mě zvládne technika a vůbec mě to netrápí. Každý rok jedeme k moři a v zimě dvakrát na hory. Doma se k sobě chováme slušně, nehádáme se a nemluvíme sprostě. To co se děje kolem stejně neovlivním, tak se aspoň budu snažit jim vštípit nějaké morální zásady a budu se potichu a vroucně modlit aby model který mají doma jednou uplatnily i ve svých rodinách a aby se nechytly nějakých pochybných individuí, kteří je svedou na zcestí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
22.2.16 11:51

@ter26 já nesoudím. Ty soudíš.
A pokud znáš okolo sebe většinu lidí, kteří tohle všechno dělají, tak si lépe vybírej lidi, se kterými se bavíš a mezi kterými žiješ. A zametej si před svým prahem dříve, než šmahem odsoudíš jiné.

a větě: @Mar__tanka1983 ses opet mimo noc z toho sem vedet nechtela
teda asi nerozumím, já myslela, že tě zajímá náš názor na to vše, cos psala v úvodním příspěvku. Nebo co si teda chtěla? Že ti tu všechny napíšem „ach ta dnešní mládež!“? :nevim:
Píšeš jak stará mladá, je ti dvacet dva, měla by sis užívat života a né se takhle negativisticky ničit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
22.2.16 11:53
@Kikuška90 píše:
Takhle je to v těch sociálně slabých skupinách, kam Ty, podle toho jak se prezentuješ patříš. To se ale pak nediv, že Ti ostatní nerozumí ;)

Taky mi to tak přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
22.2.16 11:54
@werajsik píše:
Přiznám se, že úvodní příspěvek jsem nedočetla do konce, ale i tak to stačilo k tomu, že jsem došla k názoru, že bych si měla jít hodit mašli, protože jsem zřejmě vyvrhel společnosti (tedy dle zakladatelky). Kouřit jsem zkoušela ve 13-ti, alkohol taktéž. Mé dítě se momentálně dívá na DVD, hranolky mu občas taky dám, chipsy si taktéž vezme. V roce jedl kompletně všechno. A když říkám všechno, tak myslím všechno - guláš, bramborový salát, řízek atd. No nevím, ale myslím si, že v některých „dětských“ potravinách je více sajrajtu než, např. v těch chipsech… Kdyby jsem měla řešit složení úplně každého výrobku, který kupuju, asi bych nic nenakoupila a umřela hlady :nevim: :nevim: Obecně se kvalita potravin zhoršuje.
Homosexualita nemoc??? To si děláš srandu. Mám švagra gaye a je naprosto v poho. Že mladí vypadají jak gayové… Co je špatného na tom, že kluci na sebe dbají a jsou pryč doby, kdy platilo, že pořádný chlap má smrdět :poblion: Co se týče malování u holek, jo některé vypadají, jako kdyby zrovna jely z „noční služby“, ale i za mě toto existovalo. Ano nebyly PC, tablety, dotykové mobily s wifi, neznaly jsme co to je DVD, CD, Blue-Ride (nebo jak se to píše :mrgreen: )
Ale tohle všechno je jen a jen o výchově.
Co mě spíš přijde pohoršující, je to, že matka lítá v 8h večer po obchoďácích s miminem na rukách. Že to dítě nemá žádný režim. Ale i tak je to každého věc. Pozastavím se nad tím, řeknu si, že já by sem to nikdy neudělala a jdu dál. Toť vše.

Ja jsem treba na jidlo hodne prisna, ale klido jdu vecer s deckama ven.Kdyz nechcou spat, tak at aspon vysmradnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31291
22.2.16 11:55
@ter26 píše:
Ale zajimalo me jestlo.toto berete jako standart dnesni doby a proste ste si zvykli a rekli ste si ze to tak je a nic s tim delat nebudete.

toto, tím myslíš to, cos psala v úvodním příspěvku? Jen abysme si rozumněly.
No to je právě to, co nechápeš, my tohle vše, cos popsala, prostě za standard nepovažujeme. Ty jsi vypíchla jen všechno to nejhorší, což ale rozhodně není standardem (nebo né vše v jedné rodině), a v těch rodinách, kde toto standardem je, to zase nejsou standardní rodiny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
22.2.16 11:58
@ter26 píše:
@lucenka muj syn v mc donaldu nikdy nebyl. Chodime do lesa do prirody na hriste. Pod. Ale u nas v meste byval mc donald na namesti i se zahradkou a to si kolikrát vidrla dvouletý decko v kocarku a v ruce hambac..

Hambac a nebo kousek te bulky s kouskem zeleniny?

• Citovat
  • Upravit
1638
22.2.16 11:59
@terinka4444 píše:
Já to jako standart dnešní doby neberu, protože slovo standart v podstatě neznám, myslím, že ani neexistuje. A ano, homosexualita je zcela normální, něco jako leváci, ti jsou taky zcela normální.

Souhlasím, homosexualita hlavně není žádná novinka ale je tu mezi námi co je svět světem, akorát se o tom dřív nemluvilo a každý to tajil. Mám kamarádku lesbu a je uplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.16 11:59
@Z.jev píše:
@ter26 Mně by jenom zajímalo, jak víš, že všechny děti se živí jenom hranolkama z mekáče a 10× denně sušenkama. To je všechny znáš nebo pro tebe znamená - vidím je v mekáči = jsou tam každej den? Já teda nikoho, kdo by se takhle denně živil neznám, ani mezi dospělými.

mě by zajímalo, jak někdo, kdo nechodí do mekáče může vědět, že jsou tam od rána do večera děti a cpou se hranolkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.2.16 12:01

@werajsik ***Že mladí vypadají jak gayové… Co je špatného na tom, že kluci na sebe dbají a jsou pryč doby, kdy platilo, že pořádný chlap má smrdět :poblion:*****

to mě teda vadí dost..teda na cizích je mi to šumák, ale pozastavím se nad tím..doufám že syn takový nebude, kalhoty s rozkrokem někde u kotníků, učes ala Justin Bieber, kšiltovka tak že skoro na hlavě ani nedrží, ružové trička..no potěš. Chlap smrdět nemá, ale má vypadat jako chlap a ne jako zženštilý gay. Pokud samozřejmě gay není.. :nevim: Pak co z těch kluků má vyrůst.

• Citovat
  • Upravit
1515
22.2.16 12:03
@terinka4444 píše:
mě by zajímalo, jak někdo, kdo nechodí do mekáče může vědět, že jsou tam od rána do večera děti a cpou se hranolkama

Stějne jako nikdo nečte Blesk a bulvár a nedívá se na Novu, ale „nááááhodou jednou omylem sedl na ovladač, a vono se to přepnulo, a tam vám bylo…“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.16 12:05
@anonymouss píše:
Stějne jako nikdo nečte Blesk a bulvár a nedívá se na Novu, ale „nááááhodou jednou omylem sedl na ovladač, a vono se to přepnulo, a tam vám bylo…“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nebo jak se nikdo nedívá na Růžovku, protože je to trapný, jak se na to někdo může dívat, když tam každej s každým chodí, střídají se mezi sebou, děj se opakuje :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.16 12:07

@smurfka no kdyby takovej Justin Bieber, to by nebylo marný :mrgreen: to by bylo zaopatření rodičů na důchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.2.16 12:07

@Ver-Ab děkuju za normální diskuzi. Já do vetšinovýho kolektivu nikdy nezapadala, můj muž taky ne ( jsme prostě jiní )a nečekám, že malej to bude mít jinak. Ale pokud bude mít zdravý sebevědomí vidím to jako velkou výhodu. A s malým, on si vybral nas
neplánovali jsme jo, ale brala jsem antikoncepci, ktera proste selhala. A vzhledem k tomu, ze s potratem moc nesouhlasim, mela jsem obrovskou podporu rodiny a mam zdravotní problemy, takze bych uz nemusela mit dite, nechali jsme si ho a bylo to nejlepší rozhodnutí v zivote. Děkuji tobě at sr taky daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová