Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ter26 píše:
@Verunecka289 jak muzes o nekom koho si v zivote nevidela, ze je ze socialne slabe vrstvy? Myslim si, ze na to kolik nam s pritelem je se mame vic nez dobre a ono i chudi lidi muzou byt bohatsi nez ti nejbihatsi na svete. Ono penize se daji vydelat. Ale kdyz ses hloupej. Mas chudyho ducha moc s tim neuděláš. Penize a hmotný majetek neni všechno
Podle toho jak se vyjadřuje. Nebo podle toho, že sis v 19 (možná už v 18)nechala udělat dítě, takže odpracováno máš nula nula prd.
@anonymouss píše: Úplně vážně by mě zajímalo, proč se ta antika vůbec vyrábí
V každé druhé diskuzi prostě selže!
(a pak z nich vyleze, že „selhání“ antikoncepce byl zapomenutý sundaný kondom, občas zapomenuté prášky a bla bla. To ale pak není selhání antikoncepce ale lidské selhání)
jo a že selže ta antikoncepce většinou těm, co mají ty zdravotní problémy, už na střední škole, a ví, že později by děti neměly, tak je vlastně to selhání té ochrany požehnáním. Rozhodně to není tak, že mladé tele se neumí ani pořádně chránit a používat antikoncepci, nechá se zbouchnout ještě na střední a dovykreslí to pohádkou o zdravotních problémech, které by jí znemožnily mít děti. přesto tedy, že je natolik plodná, že otěhotní i přes antikoncepci.
@ter26 No jo, ale jak můžeš o někom, koho jsi viděla poprvé v životě říct, že denně sedí s dětma v Mcdonaldu? Nebo že má úchylku, protože je gay? Vždyť je to to samý.
@anonymouss a nezapomínej na klasický dodatek se zdravotníma problémama, díky kterým později nebude moct mít děti ![]()
@anonymouss vyrábí ze kvůli ziskum farmaceutickým firmám a aby do lidí cpali hormony a byli nemocní jalotnaprosta vetsina prasku. A nezapomela jsem. Brala jsem ji pravidelne.
@terinka4444 píše:Ámen
jo a že selže ta antikoncepce většinou těm, co mají ty zdravotní problémy, už na střední škole, a ví, že později by děti neměly, tak je vlastně to selhání té ochrany požehnáním. Rozhodně to není tak, že mladé tele se neumí ani pořádně chránit a používat antikoncepci, nechá se zbouchnout ještě na střední a dovykreslí to pohádkou o zdravotních problémech, které by jí znemožnily mít děti. přesto tedy, že je natolik plodná, že otěhotní i přes antikoncepci.
@Kikuška90 píše:
Podle toho jak se vyjadřuje. Nebo podle toho, že sis v 19 (možná už v 18)nechala udělat dítě, takže odpracováno máš nula nula prd.
Přesně tak ![]()
@terinka4444 píše:
Přesně tak
a pořád dokola stejná písnička ![]()
@ter26 píše:
@anonymouss vyrábí ze kvůli ziskum farmaceutickým firmám a aby do lidí cpali hormony a byli nemocní jalotnaprosta vetsina prasku. A nezapomela jsem. Brala jsem ji pravidelne.
Takže to do tebe cpala farmalobby, ano?
Tak to je jiná, to se omlouvám.
Neplodnost included. Můjtykrtku.
![]()
@ter26 píše:
Tak proč jsi ji teda brala?
víš, že jsi pokrytec? ![]()
Ahojky, tak já třeba takové ty 13-14. leté holčiny znám, co normálně střídají a chrápou s chlapama. (kamarádky dcera o tom normálně mluví, a to je v devítce) a i ona to už má za sebou.
Rodiny co děti nechávají od rána do večera na mobilech, tabletech u pc znám taky.
Děti ve 13-15 letech na diskotékách, zábavách normálka. A to, že některé ve 13 vypadají na 18 je také pravda. (ale já vypadala taky starší v těchto letech, a zmalovaná, oblečená jak… jsem být nemusela)
Hranolky dětem dávám, oplatky taky. A necítím to, abych se musela někde obhajovat, že jsem jim dala to, a tenhle tento. Mají to jednou za čas, proč ne.
Lesby, gayové mi jsou šumák.
Ale stejně si myslím, že to tak bylo i dřív. A je to taky na rodičích jak vychovávají-nevychovávají děti.
Já přesně u syna ať už na fotbale, ve škole poznám, kdo ke komu patří - dítě x rodič.
Já mohla chodit se bavit jednou měsíčně do 2 hodin - od 16 let. Nikdy jsem se neodvážila domů přijít opilá. Měla jsem respekt z rodičů.
Internet jsme neměli. Měla jsem jen telefon, ze kterého jsme psali max SMS typu, jdeš ven, jo nebo ne.
Doba se vyvíjí, a je na rodičích, lidech jak se k tomu postaví.
@Verunecka289 píše:
Tak proč jsi ji teda brala?víš, že jsi pokrytec?
to ne, to bylo před tím, než jí osvítilo.
@werajsik treba nemaji v ten den jinou moznost. Nemuzes vedet, proc sli nakoupit zrovna ted, v 8 vecer.Kdyz byl manzel nedavno v Nemecku, sebehly se okolnosti tak, ze jsem musela v pul 9 vecer oblict deti a sjet do obchodu. Nebyl doma muz, ktereho bych mohla vyslat. A druhy den by to neslo.
A jo, myslela jsem ven jako ven, proste obejit barak. ![]()
Tak to je super přístup a myslím si, že i když to tady spousta diskutuj. odsoudilo, že jsi zralejší vychovávat, pečovat o dítě, než většina starších tady
jestli si Vás mimi vybralo, tak to tak mělo být a věřím, že z něj vyroste šťastný, sebevědomý člověk i bez všech těch věcí, které jsou dnes součástí života mnoha dětí a jejich rodičů. A já jdu teď za těma mýma zlatíčkama