Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
@latunka01 podle fotky by to sedělo![]()
![]()
NApadlo mě to samý ![]()
A já si myslela, že jsem v tom sama. Všichni mi přijdou, že ví co mají dělat a tudíž dospělí. Mě někdy připadá, že si na dospělou jen hraju a děsím se toho, že mě ostatní prokouknou.
Psssst - mám léta Kristova
Tak já byla do dvaceti děsný tele, takže nějaký posun cítím a připadám si dospělejší než v osmnácti.
A jen taková poznámka: prosím nechoďte pařit se svými dětmi - budou z toho mít trauma - když ne oni, tak určitě jejich vrstevníci. Já měla dvě kamarádky s mladými matkami a dvakrát je vzaly na diskotéku. Není nic trapnějšího když je vám 18 než to, že s vámi v partě řádí čtyřicítka v minisukni a snaží se být cool jako vy, nedejbože když se snaží sbalit vašeho spolužáka
Heh, to byly zážitky, do smrti na to nezapomenu
![]()
já jsem tak ráda že v tom nejsem sama
nedávno jsem byla s mojím sama bez dětí v ZOO a ty fotky.. bože ty do rodinnýho alby nikdy nepůjdou
![]()
Já jo, od té doby, co jsem musela řešit finanční problémy. Dokud nebyly, žila jsem sice sama a za své, ale spokojeně a bezstarostně. ![]()
@avm3 hihi tatka ma 50 a prej neje ze se jako dite citi. On se jako dite chova
. Jinak ja jsem se pocitove sekla tak na 20ti.
@avm3 Těší mě, že to má někdo podobně jako já. Založíme klub „nezralých“ matek? ![]()
Výborné téma - zrovna dneska jsem se v koupelně kroutila na písničku a partner mi říká: „Tebe to asi jen tak nepustí, naštěstí už nikam chodit nemůžeš“. Tak jsem se koukla na malou, která si ručičkou notovala a říkám jí: „My budeme chodit pařit spolu viď?“ Taky doufám, že mě ta zastydlá puberta jen tak nepustí - máme to v rodině, tak snad jsem se pomamila
![]()
@avm3 vím o čem mluvíš…
Mě mamka vždy připadal dospělá, když jsem byla malá…už jsem starší než ona v té době a furt to to nějak neberu vááážně
![]()
@Lenny0 píše:
A já si myslela, že jsem v tom sama. Všichni mi přijdou, že ví co mají dělat a tudíž dospělí. Mě někdy připadá, že si na dospělou jen hraju a děsím se toho, že mě ostatní prokouknou.Psssst - mám léta Kristova
@sissi79 píše:
Nikdy nedospěju![]()
![]()
spravne…ja jsem rada, ze jsem vyrostla z plin ![]()
@latunka01 podle fotky by to sedělo