Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Velmi nedospěle jsem si připadala minulý víkend, kdy jsem si učesala dva culíky a v hospodě mi odmítli natočit pivo
omezení věkem se u mě vytrácí vždy, když vyběhnu se svěřenci na hřiště - jen ta náprava následků mi už trvá déle.
Příspěvek upraven 09.02.14 v 10:04
Gituš píše:
A taky jsem hodněkrát přemýšlela, jestli to tak mám jen já, nebo i ostatní, očividně je nás na tom hodně stejně, to je fajn, nejsem sama.
Takhle to mají všichni a k do ne, tak je už ve 20-ti jako důchodce.
![]()
Tak já si vždycky vzpomenu, co mi říkala jednou moje tehdy osmdesátiletá babička - a sice, že má na sobě vrásky, všechno ji bolí atd., ale uvnitř si připadá pořád mladá, jakoby pořád stejná. To, že je stará ji dojde vždy u toho zrcadla…
@darkblack píše:
V dubnu jdu pařit na dva koncerty![]()
![]()
ať žije
dospělost![]()
Letos mi bude 45 a vloni jsme se stejně starou kámoškou pařily na náměstí na „Morčata na útěku“
A byly jsme na rockovém festivalu, připadala jsem si tam jako dozor ![]()
@slavuska1 píše:
Ne, vůbec si nepřipadám dospělá, spíš jako velmi přerostlý dítě..ale myslím že jednou to přijde. po čtyřicítce. Když jdu s dětma do herny typu KOala Kafé, Lvíček, atd..tak se tam těším víc než oni pomalu, jak si tam s nima zablbnu, jak si zaskáču na trampolíně, zajezdím na skluzavkách…![]()
![]()
![]()
a taky těm dětem trochu závidím, za nás tohle nebylo, za nás hřiště s plechovejma průlezkama, a nic víc
moje 43 letá známá má stejně starýho syna jak je můj starší, tak do heren chodí s náma, aabsolutně ji to nebere, ta se nehne od stolečku za celou dobu
a vůbec se někdy chovám jak puberťák, moje teta z Moravy třeba neumí vůbec s telefonem, tak když se vidíme, tak tam obvykle něco potřebuje pomoct, no a před cca 2lety mi přišlo hrozně vtipný, jí tam nastavit budíka na 5 ráno![]()
no když mi druhý den volala, jak vylítla, k smrti vyděšená co se děje, válela jsem se smíchy
![]()
holt mám ještě zastydlou pubertu..snad s přibývajícím věkem odezní
![]()
Přesně, taky se vždycky těším víc jak ty děti a vždycky mi přijde, že ostatní tam sedí a z „dospělých“ tam blbnu jenom já ![]()
Takže ne, dospělá si nepřipadám a myslím, že to ani nikdy nepřijde ![]()
Moje učitelka klavíru se mi kdysi v zimě svěřila, že na chodníku byla zamrzlá louže a ona se po ní sklouzla. A že si řekla, že dokud se bude klouzat po zamrzlých loužích, nebude doopravdy stará ![]()
A v práci jsme jednou došly s holkama k diagnóze, že dospělým se člověk stane, když si bere DOVOLENOU, aby doma mohl UKLÍZET ![]()
@Etcetera78 píše:
A v práci jsme jednou došly s holkama k diagnóze, že dospělým se člověk stane, když si bere DOVOLENOU, aby doma mohl UKLÍZET
tak to se mi stát fakt nemůže, hurá, zůstanu nedoospělá až do smrti ![]()
@Alyss píše:
Přesně, taky se vždycky těším víc jak ty děti a vždycky mi přijde, že ostatní tam sedí a z „dospělých“ tam blbnu jenom jáTakže ne, dospělá si nepřipadám a myslím, že to ani nikdy nepřijde
no my když tam přijdeme, tak tam taky nikdo neblbne, ale jak tam jdu já, tak se hodně ostatních taky zvedne, a jdou taky..asi jim dodám odvahu ![]()
@neumisa píše:
tak to se mi stát fakt nemůže, hurá, zůstanu nedoospělá až do smrti
Nekecej, vzala sis dokonce rodičovskou a mateřskou dovolenou, abys mohla doma uklízet a dle metříku dokonce dvakrát
pokud teda na úklid nemáš lidi. ![]()
mateřskou jsem měla, rodičovskou taky, ale rozhodně jsem ty dovolené nestrávila úklidem ![]()
Poslední dobou slýchám od muže docela často „Co to proboha vyvádíš?! Uvědom si, kolik ti je, že už jsi stará na takovýhle věci!“, tak se asi nechovám adekvátně na svých 35 let. Když si vzpomenu na svůj předloňský tanec v kašně v brzkou ranní hodinu, kterým jsem vítala další letní den, tak jsem se asi zasekla někde v pubertě ![]()
Obnovuji diskuzi
. Je nějaká činnost při které si připadáte dospěle? Já když peru (dávám věci do pračky, vyndávám a věším). Připadám si strašně dospěle a zodpovědně, ani nevím proč
. A to je mi 30 let.