Přispívá vám přítel na domácnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.19 08:52
@Eliška píše:
On s tebou nechce spat, ale chce se zenit?

jen mě zajímá jestli svatba pomůže aby se mnou víc spal :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32298
7.9.19 08:57
@Anonymní píše:
jen mě zajímá jestli svatba pomůže aby se mnou víc spal :nevim:

jakože mu budeš mávat oddacím listem před nosem, že si má plnit manželské povinnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.19 09:06

I přesto, že byt je můj a kdybychom se rozešli, tak ten, kdo odejde, bude on, tak přispívá půlku na bydlení, na energie a na jídlo. Peníze na bydlení a energie začal dávat automaticky a za jídlo jsem dost musela vysvětlovat. že jídlo se nebere u nás jen tak zadarmo a pokud chce jíst normálně a nehladovět, tak mi musí něco dát a já už zvládnu nakoupit potraviny, abychom nehladověli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18132
7.9.19 10:27
@Anonymní píše:
jen mě zajímá jestli svatba pomůže aby se mnou víc spal :nevim:

Takze on nechce ani sex, ani svatbu. Kdyby neco z toho chtel, tak o to usiluje.
Na tvou otazku - ne, nepomuze, proc by melo? Leda by byl praktikujici verici. Ale to bys vedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 10:29
@BiohazardMichell píše:
I přesto, že byt je můj a kdybychom se rozešli, tak ten, kdo odejde, bude on, tak přispívá půlku na bydlení, na energie a na jídlo. Peníze na bydlení a energie začal dávat automaticky a za jídlo jsem dost musela vysvětlovat. že jídlo se nebere u nás jen tak zadarmo a pokud chce jíst normálně a nehladovět, tak mi musí něco dát a já už zvládnu nakoupit potraviny, abychom nehladověli.

Ja musela vysvetlovat a rict si o oboje
U nas jsou v tom jeste moje deti, takze prispiva jen svuj podil, neplati pulku.

• Citovat
  • Upravit
7571
7.9.19 12:15
@blondieeeee píše:
Děkuji všem za názor… Dnes jsme se pohádali, udělal že za vše můžu já a zabalil si pár věcí a odešel a že sem mu měla říct sama, že chci po něm peníze a že on bude u sebe, bude se si vařit pro sebe a když budu chtít, přijde na návštěvu… Porad si vedl svoji, co on chce, co on potřebuje a mě vůbec neposlouchal ani slovo, co jsem mu chtěla říct, řekl mi ať jsem zticha…

Takze mas uz vyreseno, konec dobry, vsechno dobre ;)
Ted si najde jinou, nejspis taky s ditetem, kterou bude chodit zdarma vyzirat. Vidis to, clovek jen nesmi byt hloupej, bat se otevrit pusu a vse se vyresi. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí