Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My se koukáme spolu, klidně na nějakou vyvinutou i upozorním…ale já jsem si svým postavením jistá. ![]()
Chlap ať si kouká, já de taky podívám. Ať ale nekouká přede mnou! Ani já před ním, vždyť je to neúcta vůči druhému.
Komentovani s chlapem, to jsem dělala jako nactileta. Potom mě to začalo štvát, nemusím chlapovi tak podléhat, abych s ním ještě komentovala ženský.
Ono přece nejde p zo, že kouká. Kde o to že to dělá jako krupan. Chlapi ss občas neumí chovat a ženský to tolerují, bohužel.
Nevím no, můj přítel to takhle okatě asi neděla
Nejsem naivní, abych si myslela, že se po žádné nekoukne, i já se ráda podívám na pohledného chlapa
Ale asi to umí opravdu dobře skrývat, protože jsem to téměř nikdy nezaregistrovala
Naopak občas si spolu děláme srandu a komentujeme je společně a zasmějeme se spolu ![]()
@Nikylump Tak koukej s ním, my to tak s manželem děláme a ještě si třeba podebatujeme-viděl jsi ty prsa nebo on na mě ta má účes atd…
@Nikylump píše:
Ahojte všichniMám jeden dotaz. Myslíte si, že všichni chlapi koukají po jiných ženských, když jsou zadaný a maji dítě? třeba my jsme s přítelem včera byli na rehabilitaci s malou a poté zašli do cukrárny, a jen vidím jak prochází jedná slečna a on se za ní uplne otáčel celým tělem, a když zašla za roh, úplně se nahnul za ní. Dělala jsem že nic, nechtěla jsem tam dělat scény před lidmi, ale tohle mě prostě štve. Kouká po jiných skoro pořád když někde jsme. Přemýšlím že mu o tom něco řeknu, ale nechci že sebe dělat žárlivku. Díky moc
Takhle okate ne (to by mi vadilo), jinak samozrejme ano. I ja se rada podivam na hezkeho chlapa. I na hezkou zenu. A pritom v tom neni nic sexystickeho, proste me zaujme nekdo, kdo se necim odlisuje od okoli.
Manžel kouká taky, ale ne teda takhle, prostě se podívá, já se po pěkném chlapovi taky podívám, však je to přirozené
občas si taky rypne, aby mi nevypadly oči a já do něj taky
ale aby se nakláněl že by měl spadnout z židle, to ne. A já bych mu to zas řekla
že vypadá jak nadržený pštros a klidně může jít za ní…Nebo dělej to samé, to zabírá ![]()
@g.sandova píše:
Chlap ať si kouká, já de taky podívám. Ať ale nekouká přede mnou! Ani já před ním, vždyť je to neúcta vůči druhému.
Komentovani s chlapem, to jsem dělala jako nactileta. Potom mě to začalo štvát, nemusím chlapovi tak podléhat, abych s ním ještě komentovala ženský.
Souhlas, nejsem jeho kamos, abych komentovala neci prsa, navic me podobne nazory nicim neobohacuji
u kamosu me to nezajima a u svyho chlapa mi staci, kdyz se mu postavi z mých ![]()
Pokud se okate otaci se, slinta, je to buran. Jednak to obtezuje baby, za kterymi si tihle uslintanci vytaci krky, a druhak, mel by byt zamilovanej do tebe a zamilovane civet by mel na tebe ![]()
Je pochopitelne, ze se koukneme na vsechno, co upouta nasi pozornost, na osklivost, na oskllivou vulgarnost, vyzyvavost, ale taky na puvab, na krasu.
Kouknout na hezkou zenu, alebo chlapa je normalni, ja se taky rada kouknu na pritazlivyho chlapa, i kdyz nejpritazlivejsi je pro mne ten po mem boku. Kouknout je jedna vec, buranske je civet a slintat.
@Kačus82 píše:
Souhlas, nejsem jeho kamos, abych komentovala neci prsa, navic me podobne nazory nicim neobohacujiu kamosu me to nezajima a u svyho chlapa mi staci, kdyz se mu postavi z mých
Asi tak. Mám s tím blbou zkušenost.
Pokud tohle nahodou neni jenom dalsi milionta trolli diskuze
, mas dve moznosti:
Vymenit burana za neburana, anbo burana vychovat v neburana. ![]()
Pokud se rozhodnes pro druhou moznost, prihlas ho naspet do materske skolky, kde ho nauci zakladnim pravidlum slusnosti a bontonu. Pripadne mu muzes taky zrcadlit jeho chovani tak, ze se budes okate otacet a slintat za kazdou kolem prochazejici, muzskou prdeli. Je jista moznost, ze mu zasviti v makovici luc poznani ![]()
My se otáčíme oba, upozorňujeme se navzájem na „dobrý kusy“ a je nám hej…
@g.sandova píše:
Ono přece nejde p zo, že kouká. Kde o to že to dělá jako krupan. Chlapi ss občas neumí chovat a ženský to tolerují, bohužel.
Jo myslím si to samé, ať klidně kouká, ale at nečumí jako puk, teď už by jen stačilo, aby začal vydávat zvuky 😂
Kazdej chlap se podiva po pekne zene a kterej ne, tak ten se podiva zase na hezkeho chlapa ![]()