Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
česky by to nešlo? Tak to víš snad ty jestli ji miluješ. Jestli ne tak odejdi ne, jste dospělí.
Kdyby to šlo má sklony k sebevraždě moje žena. Jenže Lucku opustil chlap při porodu, má 8 měsíčního chlapečka. Zatím si spolu píšeme už měsíc má mě moc rada a já teď prostě neumím rozeznat city jen prostě dělám kraviny. Byl jsem šťastný když jsem si vzal ženu ale celých 5 let je to tak že píše chlapům. A já po 5 letech jediná žena která se mi líbila a hned taková patalie ale do té doby než mi to provedla jsem byl vždy věrný.
@jirka00077 píše:
Ahoj jsem tu nový, asi tak jsem vyléčený Leukemik bohužel nemohu mít na následky ozařovaní děti. Manželka má obráceně aortu na srdci. Od ledna 2018 máme v pěstounské péči děti ženy nevlastní brášky no a žena že chce mít vlastní ale já mám strach z té aorty. Aby nepraskla to je jistá smrt. No žena furt že chce to dítě a tak jsem řekl tedy že jo ale půjde na kardio. V Květnu týden po reprodukční klinice jsem zjistil že mě podvedla s borcem. Prostě přijel k nám dom žena ho v kuchyni vykouřila on prý usoudil že to není její typ a odjel. No já když jsem to zjistil jsem v ni ztratil důvěru. Asi i přestal milovat protože 29.7 jsem pomohl jednomu klukovi co přijel na blind za svou přítelkyni co byla u segry v obci no a od té doby si píšu s tou starší 25 letou holkou s dítětem v 35 letech a moje srdce si dělá co chce. Četl jsem si dokonce studie je možné že už ženu nemiluju a zamiloval jsem se do jiné.
jezis. Co to zase je? ![]()
@TopSecret píše:
![]()
jezis. Co to zase je?
A to bylo furt - vydržte, už bude po prázdninách, trollové ustoupí do školních lavic. ![]()
Zlatý voči!
![]()
@sirikit píše:
A to bylo furt - vydržte, už bude po prázdninách, trollové ustoupí do školních lavic.
Zlatý voči!![]()
Tak nejak
.
Když u vás v kuchyni kouří borce tak to s těma sebevražednými sklony tak vážný nebude… Jdi za svým srdcem
@Leviatan píše:
Když u vás v kuchyni kouří borce tak to s těma sebevražednými sklony tak vážný nebude… Jdi za svým srdcem
Mě by zajímalo, jak manžel zjistí, že manželka v kuchyni vykouřila borce, který odjel poté, co zjistil, že není její typ.
(nechutnal? Zahnutej?
)
A dále pak mě zaujalo, jak si zřejmě 35ti letý pán píše se starší 25ti letou holkou a jeho srdce si dělá, co chce. ![]()
Já myslím, že by těm děckám měli dávat pořádný domácí úkoly hned od prvního týdne školy, rezervy tu evidentně jsou. ![]()
Mno kdyz jsi cetl ty studie, tak to asi bude ono! Britsti vedci se nikdy nemyli!
@sirikit píše:
A to bylo furt - vydržte, už bude po prázdninách, trollové ustoupí do školních lavic.
Zlatý voči!![]()
Tyhle bláboly snad generuje nějakej generátor náhodných slov, to není možný aby někdo napsal. Vůbec nerozumím pointě ![]()
@sirikit píše:
Mě by zajímalo, jak manžel zjistí, že manželka v kuchyni vykouřila borce, který odjel poté, co zjistil, že není její typ.(nechutnal? Zahnutej?
![]()
)
A dále pak mě zaujalo, jak si zřejmě 35ti letý pán píše se starší 25ti letou holkou a jeho srdce si dělá, co chce.Já myslím, že by těm děckám měli dávat pořádný domácí úkoly hned od prvního týdne školy, rezervy tu evidentně jsou.
Já bych přidala především hodiny češtiny, tohle je fakt bída ![]()
Milý Jirko. Navrhuji toto řešení. Nech manželku otěhotnět. Pokud porod přežije, tak ji i s dítětem zavrhneš. Pokud to nepřežije, jsi univerzální dědic s vdovským důchodem ![]()
Ve všem hledej pozitivum.
Omlouvám se za tu češtinu a v češtině jsem nikdy nebyl jedničkář. ![]()
jaké jsi prosím tě četl studie? že ji nemiluješ? ![]()
no evidentně se podvádíte navzájem jak na běžícím pásu, tak ten váš vztah moc smyslu nemá…