Manželka mě podvedla po 5 letech

2922
3.9.19 22:20

8o česky by to nešlo? Tak to víš snad ty jestli ji miluješ. Jestli ne tak odejdi ne, jste dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
3.9.19 22:31

Kdyby to šlo má sklony k sebevraždě moje žena. Jenže Lucku opustil chlap při porodu, má 8 měsíčního chlapečka. Zatím si spolu píšeme už měsíc má mě moc rada a já teď prostě neumím rozeznat city jen prostě dělám kraviny. Byl jsem šťastný když jsem si vzal ženu ale celých 5 let je to tak že píše chlapům. A já po 5 letech jediná žena která se mi líbila a hned taková patalie ale do té doby než mi to provedla jsem byl vždy věrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
3.9.19 23:35
@jirka00077 píše:
Ahoj jsem tu nový, asi tak jsem vyléčený Leukemik bohužel nemohu mít na následky ozařovaní děti. Manželka má obráceně aortu na srdci. Od ledna 2018 máme v pěstounské péči děti ženy nevlastní brášky no a žena že chce mít vlastní ale já mám strach z té aorty. Aby nepraskla to je jistá smrt. No žena furt že chce to dítě a tak jsem řekl tedy že jo ale půjde na kardio. V Květnu týden po reprodukční klinice jsem zjistil že mě podvedla s borcem. Prostě přijel k nám dom žena ho v kuchyni vykouřila on prý usoudil že to není její typ a odjel. No já když jsem to zjistil jsem v ni ztratil důvěru. Asi i přestal milovat protože 29.7 jsem pomohl jednomu klukovi co přijel na blind za svou přítelkyni co byla u segry v obci no a od té doby si píšu s tou starší 25 letou holkou s dítětem v 35 letech a moje srdce si dělá co chce. Četl jsem si dokonce studie je možné že už ženu nemiluju a zamiloval jsem se do jiné.

8o 8o jezis. Co to zase je? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
3.9.19 23:35

Ty kraso co to je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
3.9.19 23:42
@TopSecret píše:
8o 8o jezis. Co to zase je? :zed:

A to bylo furt - vydržte, už bude po prázdninách, trollové ustoupí do školních lavic. :dance:
Zlatý voči! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.9.19 00:31
@sirikit píše:
A to bylo furt - vydržte, už bude po prázdninách, trollové ustoupí do školních lavic. :dance:
Zlatý voči! :zed: :zed:

Tak nejak :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
4.9.19 00:37

Cvok? Opilý? Na trávě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
4.9.19 00:50

Když u vás v kuchyni kouří borce tak to s těma sebevražednými sklony tak vážný nebude… Jdi za svým srdcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
4.9.19 01:05
@Leviatan píše:
Když u vás v kuchyni kouří borce tak to s těma sebevražednými sklony tak vážný nebude… Jdi za svým srdcem

Mě by zajímalo, jak manžel zjistí, že manželka v kuchyni vykouřila borce, který odjel poté, co zjistil, že není její typ. :think: (nechutnal? Zahnutej? :roll: :nevim: )
A dále pak mě zaujalo, jak si zřejmě 35ti letý pán píše se starší 25ti letou holkou a jeho srdce si dělá, co chce. :?

Já myslím, že by těm děckám měli dávat pořádný domácí úkoly hned od prvního týdne školy, rezervy tu evidentně jsou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.9.19 03:59

Mno kdyz jsi cetl ty studie, tak to asi bude ono! Britsti vedci se nikdy nemyli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.9.19 07:29
@sirikit píše:
Zlatý voči! :zed: :zed:

Tyhle bláboly snad generuje nějakej generátor náhodných slov, to není možný aby někdo napsal. Vůbec nerozumím pointě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.9.19 07:31
@sirikit píše:
Mě by zajímalo, jak manžel zjistí, že manželka v kuchyni vykouřila borce, který odjel poté, co zjistil, že není její typ. :think: (nechutnal? Zahnutej? :roll: :nevim: )
A dále pak mě zaujalo, jak si zřejmě 35ti letý pán píše se starší 25ti letou holkou a jeho srdce si dělá, co chce. :?Já myslím, že by těm děckám měli dávat pořádný domácí úkoly hned od prvního týdne školy, rezervy tu evidentně jsou. :nevim:

Já bych přidala především hodiny češtiny, tohle je fakt bída :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
4.9.19 07:54

Milý Jirko. Navrhuji toto řešení. Nech manželku otěhotnět. Pokud porod přežije, tak ji i s dítětem zavrhneš. Pokud to nepřežije, jsi univerzální dědic s vdovským důchodem :)
Ve všem hledej pozitivum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 07:56

Omlouvám se za tu češtinu a v češtině jsem nikdy nebyl jedničkář. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
4.9.19 08:03

:mrgreen: jaké jsi prosím tě četl studie? že ji nemiluješ? :mrgreen:
no evidentně se podvádíte navzájem jak na běžícím pásu, tak ten váš vztah moc smyslu nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí