Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Vycakanek. O curani Jirka nic nerikal, zkouset na nekoho piss hned na prvnim rande je takovy unapetitlich.
@jirka00077 píše:
Wildcherry: ženu jsem našel promrzlou na lavici venku u jednoho obchoďáku
Jo, to chapu. Je zacatek zari, kosa jako na Sibiri. To ma logiku.
@jirka00077 píše:
Je pravda, ze na horach v kvetnu zasnezilo
…U nas na Hane jsem si musela oblict svetr.
@ontarova.stara píše:
Jo, to chapu. Je zacatek zari, kosa jako na Sibiri. To ma logiku.
No v kvetnu kourila a to potkal Lucku, otazka kdy ji to rekl…je pravda ze to vychazi na totalni leto.Coz neni zadna prdel, ty letni mrazy
@jirka00077 píše:
jako v dnesnim pocasi??? za dve hodky promrzlou? a ty se divis, ze ti tu nikdo neveri a pri lepsim te povazuji za trolla, pri horsim za dementni par
@jirka00077 píše:
Jako nejak zlomenou? Nebo proste to sla rozdychat a sedla si na lavecku.
@wildcherry píše:
No v kvetnu kourila a to potkal Lucku, otazka kdy ji to rekl…je pravda ze to vychazi na totalni leto.Coz neni zadna prdel, ty letni mrazy
Jo jo, to bejva slabejch petadvacet v noci. Psa by jeden nevyhnal.
@jirka00077 hele,stale jsi mi neodpovedel, zda jste se od toho nahodneho setkani u segry nebo kde jste se potkali, jeste jednou videl ![]()
Do Lucky jsem se zamiloval ani nevím jak. Prostě jsme si psali, pak si začli psát o sexu, nakonec jsme začli řešit naše společné chvíle. Psali jsme si celý den o dětech, tak nějak planovali i naší budoucnost. Ale byl jsem netrpělivý chtěl jsem moc. Už je to měsíc, a stále si spolu píšeme.
@wildcherry píše:
Je pravda, ze na horach v kvetnu zasnezilo…U nas na Hane jsem si musela oblict svetr.
no mozna v Chanove maji jine pocasi, preci je to jen na severu…
No jako ten typek ma sice divny pribeh a jeho podani. Ale zas mu davate dost zabrat, jako mel rakovinu, nemuze mit decka, zenska ho podvadi. Nic moc situace a ze se chudak obracel tady. ![]()
@ontarova.stara píše:
Jo jo, to bejva slabejch petadvacet v noci. Psa by jeden nevyhnal.
I vyhnal, kdyby nemel ten pes uzeh a dehydrataci, ale bud svina ze ![]()
@jirka00077 Hele jestli ma ta tvoje nova Lucka fakt zajem, tak do toho klidne jdi, ale fakt to musis zhodnodtit realne.
@jirka00077 píše:
Do Lucky jsem se zamiloval ani nevím jak. Prostě jsme si psali, pak si začli psát o sexu, nakonec jsme začli řešit naše společné chvíle. Psali jsme si celý den o dětech, tak nějak planovali i naší budoucnost. Ale byl jsem netrpělivý chtěl jsem moc. Už je to měsíc, a stále si spolu píšeme.
Ja nechci nic rikat, ale potkal si ji v kvetnu, pises si s ni mesic a ja jen, ze je zari.