Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
4.9.19 15:31

To jsem si myslel že jsem zamilovaný, není to tak jednoduché, zkusil jsem to a žena z toho udělala že jsem si našel mladší s dítětem. Ale to že u nás doma, byl dárce spermatu to neřekla.
Tak že vlastně, všechno je moje chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
4.9.19 15:40
@jirka00077 píše:
To jsem si myslel že jsem zamilovaný, není to tak jednoduché, zkusil jsem to a žena z toho udělala že jsem si našel mladší s dítětem. Ale to že u nás doma, byl dárce spermatu to neřekla.
Tak že vlastně, všechno je moje chyba.

Jeeeee. My chceme toho prvniho. Toho, kterej psal dopoledneeee :,(
Ten byl alespon vtipnej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 15:55

Děkuji, to jsem si vlastně nezasloužil. Myslím tu poklonu, že jsem vtipnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
4.9.19 16:19

@jirka00077 Jiří, ty si tu z nás děláš regulérně pr..l :mrgreen: tak jsem se dlouho nezasmála..
tvůj smysl pro popis detailu a problému je vážně obdivuhodný.. v podstatě nikdo nevíme, na co se ptáš :mrgreen:
ale možná fakt někdo jen takhle zvyšuje návštěvnost stránek e-mimina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 19:21

Ahoj, no regulerně si z toho pr-el nedělám. Už mě totiž dnes začlo bolet na prsou.
Musel jsem si vzít magnesium na uklidnění, hlavně se je to lepší než prášky na spaní.
Co je ale úplně v pr---li, že pokud na Lucku nemyslím situace se uklidní. A když my Lucie napíše jsem klidnější. Ale jako by se moje láska k Lucce zase o něco prohloubila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
4.9.19 19:26

@jirka00077 Jestli nejsi troll, tak se seber a jdi k Lucii. Zkuste to a buď šťastný. Život máš žít ne přežívat. Už sis protrpěl dost a máš právo na spokojený život, jako každý jiný člověk.

Pokud jsi troll tak jsi idiot a přestaň to tu plevelit. Vtipný to bylo možná tak prvních pět stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 19:31

Asi zase žiju jen svůj sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.9.19 20:09
@jirka00077 píše:
Asi zase žiju jen svůj sen.

To rozhodne Jiri… ted sis sam odpovedel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 20:27

,No s největší pravděpodobností, jsem snílek, vždy jsem pomáhal ostatním. Nikdy jsem neměl štěstí v lásce, moje exsnoubenka když jsem řekl že je konec, tak vzala nejdelší nůž na kuchyňské lince a kdybych nezakročil, bodla mojí segru a ta by vykrvacelá. V tu noc jsem se rozhodnul, že nechci být zasnoubený. Pak přišla Katka, super holka, to byla před 7 lety láska.
Zamilovanej až po uši, raz dva, no ale nevydrželo to dlouho. To byla doba kdy jsem jezdil do Žďáru nad Sázavou, asi po půlroce kdy jsem si uvědomil že to nemá smysl. Ale jednoho dne si takhle sedím u pc, čtu inzeráty a narazím na inzerát manželky. Moje poslední šance, to bylo před 5 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 00:03

Psal jsem do jiného dramatu tak to dám i sem když mám takové publikum:
No tohle je právě to zajímavé, vím že bydlí ve stejné obci jako já jen nevím kde neřekla mi to. Ani nechce, telefon to samý, prostě kontakt jen přes MM. Trvá to už měsíc, posílá mi fotky normálně si píšeme. Zkusil jsem taktiku ožrala za volantem, dostala strach abych se nevysekal, jako záleží ji na mě, dokonce mi volala během 2 dnů 4 že se bojí chtěla mě slyšet různě jsme si povídali asi 3 hodiny po telefonu tedy přes apku. Vždycky mi pošle fotku malýho, napíše mě že má rada. No já zase že moc a Lucka že taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 00:03

Ale nechápu to, první týden kontaktu jsme si psali o sexu. Že by byla ráda kdybych zůstal přes noc. Do 10.8 vše v klidu, dokonce jsme si planovali na moje narozeniny, právě trošku začátek náš. Ale neklaplo to, prý mě považuje za kamaráda ale trošku mě miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 00:04

Aby jste náhodou o něco nepřišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
5.9.19 08:20
@jirka00077 píše:
Psal jsem do jiného dramatu tak to dám i sem když mám takové publikum:
No tohle je právě to zajímavé, vím že bydlí ve stejné obci jako já jen nevím kde neřekla mi to. Ani nechce, telefon to samý, prostě kontakt jen přes MM. Trvá to už měsíc, posílá mi fotky normálně si píšeme. Zkusil jsem taktiku ožrala za volantem, dostala strach abych se nevysekal, jako záleží ji na mě, dokonce mi volala během 2 dnů 4 že se bojí chtěla mě slyšet různě jsme si povídali asi 3 hodiny po telefonu tedy přes apku. Vždycky mi pošle fotku malýho, napíše mě že má rada. No já zase že moc a Lucka že taky.

Kontrolní otázka a ty jsi jí už taky poslal fotku malýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 08:42

No tak hned od prvního dne Lucie ví že jsem ženat. A máme v péči kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
5.9.19 08:46
@jirka00077 píše:
No tak hned od prvního dne Lucie ví že jsem ženat. A máme v péči kluky.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: trosku si poposedni..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí