Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1194
5.9.19 14:22
@jirka00077 píše:
Takovýho chlapa jako jsem já, věrný, upřímný, milý, romantik, starostlivý ale hlavně strašně hodný. Tak právě takový tipy, jsou v modě pro ženy.

To je jako ironie? 8o Zeny to sice rikaji, ale nejvetsi uspech u zen maji devkari, lhari, nezodpovedni floutci atd. :mrgreen: Mas se co ucit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 14:29

No ale oni loví aby si užili, já miluji ženy abych s nimi trávil celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 14:48

Horší je, že nedokážu být naštvaný dlouho. Neumím se zlobit na ženský, nevím proč.
To zlobení za chvilku vyšumí, jak to udělat bych Lucce nepsal. Asi řeknu ženě aby mi schovala telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76356
5.9.19 21:26

@jirka00077 Jiříne, jakto že neinformuješ o dějovém posunu? :cert: :cert: Člověk se vrátí urvanej z Kolbenky, nervy jak špagáty, jestli Lucka napsala a manželka nepřeblafla dalšího dárce, a tady útlum těžby! 8o :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 21:32

No Lucie nepsala, tak jsem využil situace. A využil psychický nátlak. Napsal jsem Lucii aby mi už nepsala. Jsem zvědav jak tohle dopadne. No a Marie, ta si dnes psala zase s dalším dárcem spermatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76356
5.9.19 21:49
@jirka00077 píše:
No Lucie nepsala, tak jsem využil situace. A využil psychický nátlak. Napsal jsem Lucii aby mi už nepsala. Jsem zvědav jak tohle dopadne. No a Marie, ta si dnes psala zase s dalším dárcem spermatu.

Vidím, že hraješ tvrdě. 8o :palec:
Možná, kdybyste se všichni domluvili s Luckou, Marií a spřátelenými dárci spermatu, mohli byste s Lucky malým, tvým malým, Mariinými bratříčky a dalšími potenciálními dětičkami být jedna velká šťastná rodina, co myslíš? :think:
Nebraň se inovativním komunitním řešením. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
6.9.19 07:03
@jirka00077 píše:

Lucie nepsala, a ty jsi jí napsal aby nepsala. To je jak kdybys řekl člověku, co zrovna baští oběd, aby se najedl. 8) Koukám, že na to jdeš od lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
6.9.19 07:46

@jirka00077 jsi výběrovej? :lol: pro mě nedospělej. Říkat ženě, aby ti schovala mobil? A s tím puknutím srdce. Já jsem romantik, velkej, ale tohle bych brala u puberťáka, ne u chlapa tvého věku. Asi by to chtělo změnit přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
6.9.19 07:47
@Honza 12 píše:
Lucie nepsala, a ty jsi jí napsal aby nepsala. To je jak kdybys řekl člověku, co zrovna baští oběd, aby se najedl. 8) Koukám, že na to jdeš od lesa.

Fikanej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
6.9.19 07:49
@sirikit píše:
Vidím, že hraješ tvrdě. 8o :palec:
Možná, kdybyste se všichni domluvili s Luckou, Marií a spřátelenými dárci spermatu, mohli byste s Lucky malým, tvým malým, Mariinými bratříčky a dalšími potenciálními dětičkami být jedna velká šťastná rodina, co myslíš? :think:
Nebraň se inovativním komunitním řešením. :hug:

No nene. :lol: neblázni, mně teda problesklo hlavou, jak je možné, že prošla pěstounská péče, ale zase u příbuzenstva se to asi tak neřeší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.9.19 07:54

Amelie30:
No je mi 35 ale mám v sobě mladého ducha.
A mohu ti říct že se na 35, opravdu necítím, spíš tak na 30. Taky žena je o 7 let mladší, 28 roku je ženě. A jak říkám, jsem pohodář ale jsem vychcanej. Velmi dobře umím mluvit s ženami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
6.9.19 07:57
@jirka00077 píše:
Amelie30:
No je mi 35 ale mám v sobě mladého ducha.
A mohu ti říct že se na 35, opravdu necítím, spíš tak na 30. Taky žena je o 7 let mladší, 28 roku je ženě. A jak říkám, jsem pohodář ale jsem vychcanej. Velmi dobře umím mluvit s ženami.

Kdybys uměl velmi dobře mluvit s ženami, tak s tebou spí Lucka i manželka. A zatím je to tak, že Lucka se odmlčela a manželka nahání jiné borce. Ještě si stojíš za tím, že to s ženskými umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.9.19 08:18

Lucie se semnou nevyspala, protože mi nechtěla zničit manželství. Moje žena jakmile zjistí že je něco špatně tak hned, dostane deprese a finíto. Pak jdou na řadu, sebevražedné sklony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
6.9.19 08:42
@Amelie30 píše:
Kdybys uměl velmi dobře mluvit s ženami, tak s tebou spí Lucka i manželka. A zatím je to tak, že Lucka se odmlčela a manželka nahání jiné borce. Ještě si stojíš za tím, že to s ženskými umíš?

Hele, tak oni s luckou nic neměly, ani vztah, ani sex, ani lásku, jen pár písmenek. Neuniklo ti to? Vlastně měli jedno rande.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
6.9.19 08:49
@Honza 12 píše:
Hele, tak oni s luckou nic neměly, ani vztah, ani sex, ani lásku, jen pár písmenek. Neuniklo ti to? Vlastně měli jedno rande.

Neuniklo. :kytka: právě proto mu píšu, že kdyby byl tak dobrej, má je obě. Lucka ho má jen jako kámoše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí