Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak že, málem mi včera puklo srdce. Sice byla na mobilu ale nenapsala, tak že je zase něco špatně s Luckou. Večer mi z toho už začalo hrabat, tak jsem si pustil hudbu to je lék na nervy. Do dnes nechápu pojem, trošku tě miluju. Ale jsi pro mě kamarád.
@jirka00077 píše:
Tak že, málem mi včera puklo srdce. Sice byla na mobilu ale nenapsala, tak že je zase něco špatně s Luckou. Večer mi z toho už začalo hrabat, tak jsem si pustil hudbu to je lék na nervy. Do dnes nechápu pojem, trošku tě miluju. Ale jsi pro mě kamarád.
A už jste byly aspoň na rande?
Měli jsme na moje narozky, ale výmluva byla že malýmu nebylo dobře. Od té doby jsme si jen volali 3 hodiny.
@jirka00077 píše:
Měli jsme na moje narozky, ale výmluva byla že malýmu nebylo dobře. Od té doby jsme si jen volali 3 hodiny.
Takže vy spolu prakticky ještě nic nemáte a ty jsi to už doma oznámil. Tak to je drsný.
Bylo by to fajn, kdybys zjistil že tvoje žena vykouřila ptáka borcovi v kuchyni.
Vykašli se na obě, budeš šťastnější. Jedna ti kouří ostatní borce v kuchyni, druhá tě chce jen jako taťku pro malýho a potencionálního sponzora (Takhle si lze vyložit: trošku tě miluju. Ale jsi pro mě kamarád).
@jirka00077 píše:
Friendzone… a s tim srdcem by sis mel zajit nekam k doktorovi, to neni normalni aby ti furt pukalo ![]()
@jirka00077 Hele jestli jses skutecnej, vubec to nemas v zivote srovnany ohledne zenskych. je to samozrejme tezky s nima vychazet a rozumet jejich hovadinam, hram. Ale musis se o to aspon pokusit, nebo naopak se na to totalne vykaslat. ![]()
Ty jses proste adept na nejaky sebezdokonaleni, proste aby ses stal atraktivnim muzem, o ktereho je zajem a s kterym si zensky nevytiraj zadel.
S tebou si proste tu zadel vytiraj. ![]()
Není to tak jednoduchý, holky dneska chcou aby nebyli chlapy vazáný. Já zase neumím být sám potřebuji k sobě ženu.
Hochu víš co to je pěstounská péče. Tak tohle mě momentálně drží na tom místě.
@jirka00077 píše:
Není to tak jednoduchý, holky dneska chcou aby nebyli chlapy vazáný. Já zase neumím být sám potřebuji k sobě ženu.
To je blbost, zensky prave hledaj nekoho koho k sobe privazat a nahazet na nej povinnosti a zavazky, akorat nechtej tebe. ![]()
Takovýho chlapa jako jsem já, věrný, upřímný, milý, romantik, starostlivý ale hlavně strašně hodný. Tak právě takový tipy, jsou v modě pro ženy.