Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76356
5.9.19 08:57
@Honza 12 píše:
Kontrolní otázka a ty jsi jí už taky poslal fotku malýho?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 10:59

Asi to vypadá, že si sedím na kabelu co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 11:04

Tak že, málem mi včera puklo srdce. Sice byla na mobilu ale nenapsala, tak že je zase něco špatně s Luckou. Večer mi z toho už začalo hrabat, tak jsem si pustil hudbu to je lék na nervy. Do dnes nechápu pojem, trošku tě miluju. Ale jsi pro mě kamarád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
5.9.19 11:08
@jirka00077 píše:
Tak že, málem mi včera puklo srdce. Sice byla na mobilu ale nenapsala, tak že je zase něco špatně s Luckou. Večer mi z toho už začalo hrabat, tak jsem si pustil hudbu to je lék na nervy. Do dnes nechápu pojem, trošku tě miluju. Ale jsi pro mě kamarád.

A už jste byly aspoň na rande?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 11:13

Měli jsme na moje narozky, ale výmluva byla že malýmu nebylo dobře. Od té doby jsme si jen volali 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
5.9.19 11:39
@jirka00077 píše:
Měli jsme na moje narozky, ale výmluva byla že malýmu nebylo dobře. Od té doby jsme si jen volali 3 hodiny.

Takže vy spolu prakticky ještě nic nemáte a ty jsi to už doma oznámil. Tak to je drsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 11:43

Bylo by to fajn, kdybys zjistil že tvoje žena vykouřila ptáka borcovi v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 11:46

Vykašli se na obě, budeš šťastnější. Jedna ti kouří ostatní borce v kuchyni, druhá tě chce jen jako taťku pro malýho a potencionálního sponzora (Takhle si lze vyložit: trošku tě miluju. Ale jsi pro mě kamarád).

• Citovat
  • Upravit
3392
5.9.19 11:58
@jirka00077 píše:

Friendzone… a s tim srdcem by sis mel zajit nekam k doktorovi, to neni normalni aby ti furt pukalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
5.9.19 12:10

@jirka00077 Hele jestli jses skutecnej, vubec to nemas v zivote srovnany ohledne zenskych. je to samozrejme tezky s nima vychazet a rozumet jejich hovadinam, hram. Ale musis se o to aspon pokusit, nebo naopak se na to totalne vykaslat. :nevim:
Ty jses proste adept na nejaky sebezdokonaleni, proste aby ses stal atraktivnim muzem, o ktereho je zajem a s kterym si zensky nevytiraj zadel. :nevim: S tebou si proste tu zadel vytiraj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 12:12

Není to tak jednoduchý, holky dneska chcou aby nebyli chlapy vazáný. Já zase neumím být sám potřebuji k sobě ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 12:16

Hochu víš co to je pěstounská péče. Tak tohle mě momentálně drží na tom místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
5.9.19 12:16
@jirka00077 píše:
Není to tak jednoduchý, holky dneska chcou aby nebyli chlapy vazáný. Já zase neumím být sám potřebuji k sobě ženu.

To je blbost, zensky prave hledaj nekoho koho k sobe privazat a nahazet na nej povinnosti a zavazky, akorat nechtej tebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 12:29

Jsem výběrovej, mě se líbí jen určité ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.19 14:07

Takovýho chlapa jako jsem já, věrný, upřímný, milý, romantik, starostlivý ale hlavně strašně hodný. Tak právě takový tipy, jsou v modě pro ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí