Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jirko ty si jak z jiné planety… Už sem viděla hodně ale toto ještě ne… Nechápu jak vám 2 někdo mohl sverit děti… V tvém příběhu je jeden cáklejší než druhej…
Jo, to mě udivuje čím dál víc. Tohle přece psychotestem nemohlo projít. Pokud se v rámci příbuzenstva dělají.
Ahoj to bude asi tím že umím mluvit, tedy psycholog neshledal že bych byl na bednu.
Hlavně jsem srandista, někdy jsem jak klaun, někdy si říkám že by mě měli dát na blázinec.
Ale co s chlapem, který se zamiloval do 10 let mladší krásné holky.
Ahoj děvčata, posun s Luckou jak jsem již psal odepsala mi. Tak že měl jsem pravdu, přes to všechno co jsem Lucce napsal. Teď už vím že je tady jedna osůbka které na mě moc záleží.
Dnes je nedele. Doufam, ze uz mas konec vychazek.
@jirka00077
Ahoj, tak jsem Lucce napsal aby mě nekontaktovala jo. No dnes napsala, vlastně mě donutila změnit svoje rozhodnutí.
Nepsal jsem jen jedno, že jsem věděl o tom že se měla vdavát. Dnes mi odepsala že se vdavát nebude že se rozšeli. Věděl jsem o tom že se bude vdávat, proto nechtěla abych se rozváděl. Ale po těch slovech co jsem napsal, přesto mi odpověděla, teď už vím že Lucce na mě záleží. Jen žena které záleží na muží a nechce se ho vzdát. Dokáže skousknout odmítnutí a odepsat.
Jiriku, já obdivuji tvou schopnost interpretace chování ostatních, myslím, ze by ses hodil k nějakým vládním účelům!
O děkuji, však já ženám rozumím, ženy chtějí muže co je budou, každý den obdivovat. Ve snů je očima vyslíkat. Vážnívě se s nimi v posteli milovat. Být neskutečně hodný, milý, romantický, zodpovědný. Milovat děti, neboť ženy děti milují.
@Markéta80 Jéé, nová ikonka!
![]()
Jdu si zas taky dát nějakou podzimní. ![]()
@sirikit už jsem musela změnit a ted se víc fotilo když nastoupila do školy ![]()
Pěkný prů---ser, potlačil jsem city k Lucce. Fakt jsem moc zaláskovaný, uvidím jak se ta situace vyvine.
@Markéta80 píše:
@sirikit už jsem musela změnit a ted se víc fotilo když nastoupila do školy
Roste z ní fakt moc pěkná holka. ![]()
@jirka00077 píše:
Ahoj, tak jsem Lucce napsal aby mě nekontaktovala jo. No dnes napsala, vlastně mě donutila změnit svoje rozhodnutí.
Nepsal jsem jen jedno, že jsem věděl o tom že se měla vdavát. Dnes mi odepsala že se vdavát nebude že se rozšeli. Věděl jsem o tom že se bude vdávat, proto nechtěla abych se rozváděl. Ale po těch slovech co jsem napsal, přesto mi odpověděla, teď už vím že Lucce na mě záleží. Jen žena které záleží na muží a nechce se ho vzdát. Dokáže skousknout odmítnutí a odepsat.
Ty woe tak toto je horší story jak Esmeralda :mrgreen ![]()
Nepsal si, že je sama s děckem a najednou se měla vdávat? Nějak se v tom příběhu ztrácíš ![]()