Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky, že moje psané slova zde do diskuze žerete.
Já i moje duše již odlehčené jsou ale moje láska k mojí vyvolené, ještě nedošli slov.
Moje srdce právě bije jako zvon, chtěl bych mojí vyvolené říci, prdelko pojď, v noc naše milování proměníme. A Celý náš život, milujíc projdeme.
Příspěvek upraven 04.09.19 v 12:05
@wildcherry píše:
No v kvetnu kourila a to potkal Lucku, otazka kdy ji to rekl…je pravda ze to vychazi na totalni leto.Coz neni zadna prdel, ty letni mrazy
@jirka00077 píše:
Já i moje duše již odlehčené jsou ale moje láska k mojí vyvolené, ještě nedošli slov.
Moje srdce právě bije jako zvon, chtěl bych mojí vyvolené říci, prdelko pojď, v noc naše milování proměníme. A Celý náš život, v erotiku proměníme.
A ty wole…
@My Melody píše:
Hele, a kde mas Ontara? Minule psal, ze celej tyden lestil okna, strikoval zaclony a vytiral podlahu, nemuzes mu dat za odmenu vychazku na internet?
Strikujet kuratka na Velikonoce. Ma ted fofry, zvlast kdyz se rozhodl dodelat si zakladku.
@markytka3 píše:
Holky, vsimli jste si? ranni smena copywriteru sla dom a nastoupila odpoledni, posledni prispevek jiriny (v 11:48) je bez chyb, spravne pouzite carky v souveti a i slovosled!!! a pak ze se nejedna o trolla. myslim, ze psany projev uvodni a posledni - ze to psal jiny clovek je vice jak zrejme!Příspěvek upraven 04.09.19 v 11:52
My vime ![]()
@My Melody píše:
Hele, a kde mas Ontara? Minule psal, ze celej tyden lestil okna, strikoval zaclony a vytiral podlahu, nemuzes mu dat za odmenu vychazku na internet?
Kouří chlapy v kuchyni.
@ontarova.stara píše:
Na toho prvniho asi dostava Andrej nejake dotace ze socialniho programu EU pro integraci.
@jirka00077 píše:
Moje srdce právě bije jako zvon, chtěl bych mojí vyvolené říci, prdelko pojď, v noc naše milování proměníme. A Celý náš život, milujíc projdeme.Příspěvek upraven 04.09.19 v 12:05
Goethe?? ![]()
@jirka00077 píše:
Romantik
Kdo? Kde? Ten hodinovej darce spermatu v kuchyni? ![]()
To je dobrý, já si dnes koupím flašu červenýho merlota. Minule jsem dal celou, no hlava mě ráno nebolela.
@jirka00077 píše:
Moje srdce právě bije jako zvon, chtěl bych mojí vyvolené říci, prdelko pojď, v noc naše milování proměníme. A Celý náš život, milujíc projdeme.Příspěvek upraven 04.09.19 v 12:05
A k*rva, doslo i na poezii
tak to uz zacina byt vazny…
@jirka00077 píše:
To je dobrý, já si dnes koupím flašu červenýho merlota. Minule jsem dal celou, no hlava mě ráno nebolela.
Podle me neni dobry si slehnout a pak prejit na alkohol ![]()
@Danielle001 píše:
Goethe??
Chudak, ten se musel ted v hrobe obratit.
@jirka00077 píše:
Teprve jí koupíš? Já myslela, že už slopeš od rána…