Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
4.9.19 12:03

Díky, že moje psané slova zde do diskuze žerete.
Já i moje duše již odlehčené jsou ale moje láska k mojí vyvolené, ještě nedošli slov.
Moje srdce právě bije jako zvon, chtěl bych mojí vyvolené říci, prdelko pojď, v noc naše milování proměníme. A Celý náš život, milujíc projdeme.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
4.9.19 12:04
@wildcherry píše:
No v kvetnu kourila a to potkal Lucku, otazka kdy ji to rekl…je pravda ze to vychazi na totalni leto.Coz neni zadna prdel, ty letni mrazy
:mrgreen: :mrgreen: letni mrazy, ty jsou vubec ty nejhorsi :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
4.9.19 12:05
@jirka00077 píše:
Já i moje duše již odlehčené jsou ale moje láska k mojí vyvolené, ještě nedošli slov.
Moje srdce právě bije jako zvon, chtěl bych mojí vyvolené říci, prdelko pojď, v noc naše milování proměníme. A Celý náš život, v erotiku proměníme.

A ty wole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.9.19 12:06
@My Melody píše: :mrgreen:
Hele, a kde mas Ontara? Minule psal, ze celej tyden lestil okna, strikoval zaclony a vytiral podlahu, nemuzes mu dat za odmenu vychazku na internet?

Strikujet kuratka na Velikonoce. Ma ted fofry, zvlast kdyz se rozhodl dodelat si zakladku.

• Citovat
  • Upravit
12834
4.9.19 12:06
@markytka3 píše:
Holky, vsimli jste si? ranni smena copywriteru sla dom a nastoupila odpoledni, posledni prispevek jiriny (v 11:48) je bez chyb, spravne pouzite carky v souveti a i slovosled!!! a pak ze se nejedna o trolla. myslim, ze psany projev uvodni a posledni - ze to psal jiny clovek je vice jak zrejme!Příspěvek upraven 04.09.19 v 11:52

My vime :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 12:07

Romantik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.9.19 12:07
@My Melody píše: :mrgreen:
Hele, a kde mas Ontara? Minule psal, ze celej tyden lestil okna, strikoval zaclony a vytiral podlahu, nemuzes mu dat za odmenu vychazku na internet?

Kouří chlapy v kuchyni.

• Citovat
  • Upravit
12834
4.9.19 12:08
@ontarova.stara píše:
Na toho prvniho asi dostava Andrej nejake dotace ze socialniho programu EU pro integraci.
:mrgreen: :mrgreen: nebo imigraci? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.9.19 12:08
@jirka00077 píše:
Moje srdce právě bije jako zvon, chtěl bych mojí vyvolené říci, prdelko pojď, v noc naše milování proměníme. A Celý náš život, milujíc projdeme.Příspěvek upraven 04.09.19 v 12:05

Goethe?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
4.9.19 12:09
@jirka00077 píše:
Romantik

Kdo? Kde? Ten hodinovej darce spermatu v kuchyni? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 12:10

To je dobrý, já si dnes koupím flašu červenýho merlota. Minule jsem dal celou, no hlava mě ráno nebolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.9.19 12:13
@jirka00077 píše:
Moje srdce právě bije jako zvon, chtěl bych mojí vyvolené říci, prdelko pojď, v noc naše milování proměníme. A Celý náš život, milujíc projdeme.Příspěvek upraven 04.09.19 v 12:05

A k*rva, doslo i na poezii :D tak to uz zacina byt vazny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 12:15
@jirka00077 píše:
To je dobrý, já si dnes koupím flašu červenýho merlota. Minule jsem dal celou, no hlava mě ráno nebolela.

Podle me neni dobry si slehnout a pak prejit na alkohol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 12:15
@Danielle001 píše:
Goethe?? :D

Chudak, ten se musel ted v hrobe obratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.9.19 12:16
@jirka00077 píše:

Teprve jí koupíš? Já myslela, že už slopeš od rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí