Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Tohle je kruty, kruty, kruty.
KAZDY si zaslouzi druhou sanci.
V tomto jsou chlapi srdicka…davaji druhou, i treti, ctvrtou…
@ontarova.stara píše:
Tak to muze byt rada, ze nesel rovnou na wc a nasledne se u tv nedozadoval teple vecere.
To jsem nedomyslela
![]()
Jirko, kdyz jste ti katolici, k jake farnosti ze jste to prislusni, ze se muze prokurovat v kuchyni a neni to hrich
? Ze bych tu svou ne-viru prehodnotila.
https://www.emimino.cz/…ankovani/65/?…
@wildcherry píše:
To jsem nedomyslela![]()
Pak mu otevres lahvace a usne ti u zprav. Ode dneska plati, chovej se jako anonymni darce spermatu z netu.
Chtěl jsem zjistit vaše názory na celou mojí situaci, rozvádět se nemohu jsem zajatec mojí ženy. Řekl jsem mojí ženě o Lucce, a že k ní chovám svoje city. No bouchly dveře od bytu, za chvilku mi začli chodit zprávy. Že už se nevrátí, dvě hoďky trvalo než jsem ženu našel.
@wildcherry píše:
Mozna si predstavil, jak by to nebohe ditko vypadalo.Preci jen to bude dobrak.
To je peknej vycuranek teda ![]()
@ontarova.stara píše:
Jirko, kdyz jste ti katolici, k jake farnosti ze jste to prislusni, ze se muze prokurovat v kuchyni a neni to hrich? Ze bych tu svou ne-viru prehodnotila.
A neni u katoliku kurba povolena tak nahodou?
.
@ontarova.stara píše:
Jirko, kdyz jste ti katolici, k jake farnosti ze jste to prislusni, ze se muze prokurovat v kuchyni a neni to hrich? Ze bych tu svou ne-viru prehodnotila.
100 krát se pomodlí v růženec a hříchy jsou odpuštěny ![]()
@Mysticlipstick píše:
To je peknej vycuranek teda
Vycakanek
. O curani Jirka nic nerikal, zkouset na nekoho piss hned na prvnim rande je takovy unapetitlich.
@jirka00077 píše:
Chtěl jsem zjistit vaše názory na celou mojí situaci, rozvádět se nemohu jsem zajatec mojí ženy. Řekl jsem mojí ženě o Lucce, a že k ní chovám svoje city. No bouchly dveře od bytu, za chvilku mi začli chodit zprávy. Že už se nevrátí, dvě hoďky trvalo než jsem ženu našel.
A kde si ji nasel?
@jirka00077 píše:
No tys nam nedal moc prilezitosti ten vas ctyruhelnik plneho spermatu a lasky pochopit. Nechal si nam jen dost celky prostor pro fantazii
![]()
@wildcherry píše:
A kde si ji nasel?
U obecniho internetu, hledala darce.
Wildcherry: ženu jsem našel promrzlou na lavici venku u jednoho obchoďáku
@Mysticlipstick píše:
To je peknej vycuranek teda
No jaderny inzenyr to asi nebude, ale urcite na tom musel byt inteligencne o neco lepe, nez Jurova zena, kdyz mu prosla pred darovanim spermatu kurba ![]()
@jirka00077 píše:
Tak chovat k Lucce city souseda by ti v nicem nepomohlo, to je jasny. A uz vis, jak Lucka kouri? At to neni faux pas jako u vas u kamen.