Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
4.9.19 10:38
@jirka00077 píše:
Lucka je skvělá krásná holka, nečekal jsem že bych se mohl zamilovat.
Když mi nepíše, moje nálada je v hajzlu. Když mi napíše tak jsem zase moc šťastný. Nedávno mi volala, za 2 dny jsme spolu na telefonu strávili 3 hodiny kecaním. Píše mi že mě má moc ráda, dnes mi dokonce psala už v 5 ráno, když píše žena v 5 ráno je to normální.

no hlavne, aby mela neco v hlave :-))) hele, ja mam taky kamarada mentalne slabsiho, kazdy den mi pise „jak se mas“, nekdy i v 5 rano :) a tak mu taky hezky odpovidam, ze dobre a ze je hodny kluk, vim, ze ma pro mne slabost a ze mu touto vetou udelam hezky den :mavam: :mavam: predpokladam, ze jste se videli jen v ten den, kdy jsi pomahal jejimu priteli a pak uz jen vypisujete, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
4.9.19 10:40
@wildcherry píše:
A vis ty co? Ja si myslim, ze vetsina si mysli, ze tak vznika mimodelozni tehotenstvi :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ted si tomu nasadila korunu. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 10:40
@jirka00077 píše:
Wildcherry: 100% neplodný metastazoval jsem do varlat v 8 letech skoro vše mi sebrali.

Takze zadny spermio, ale uz jste meli vybraneho darce, chapu to dobre? A ona i presto sla a nechala si udelat obstrik krku v domneni, ze se zadari vas potomek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
4.9.19 10:43
@markytka3 píše:
no hlavne, aby mela neco v hlave :-))) hele, ja mam taky kamarada mentalne slabsiho, kazdy den mi pise „jak se mas“, nekdy i v 5 rano :) a tak mu taky hezky odpovidam, ze dobre a ze je hodny kluk, vim, ze ma pro mne slabost a ze mu touto vetou udelam hezky den :mavam: :mavam: predpokladam, ze jste se videli jen v ten den, kdy jsi pomahal jejimu priteli a pak uz jen vypisujete, ze…

Ja jsem z textu pochopil, ze ten pritel byl mladsi segry tehle holky, o kterou ma zajem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
4.9.19 10:43
@Jaholos píše:
Hele ten typek je cizinec nebo nejaky dysgrafik ci neco podobnyho. Ale kdyz si to dukladne promyslite-coz je dobry trenink intelektu podobny treba lusteni nejakyho prapisma :mrgreen: - tak nejaky smysl a a pribeh to ma.

To mozna jo. Ale on nam stale nevysvetlil, jak do toho spada ten typek v kuchyni. Proc nam to psal.
Stacilo napsat. Podvedla me. A jak se to dozvedel?
Nebo ona se mu sama napraskala? Jestli jo, tak bude taky dusevne mimo. Rict, ze sem mu ho vykourila a on pak utekl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
4.9.19 10:44
@wildcherry píše:
Takze zadny spermio, ale uz jste meli vybraneho darce, chapu to dobre? A ona i presto sla a nechala si udelat obstrik krku v domneni, ze se zadari vas potomek?
:lol: :lol: :lol: :lol: obstrik :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107

Markytko3: zase se ztrapňuješ víš to být tebou zajdu do psychiatrické ambulance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@TopSecret píše: :lol: :lol: :lol: :lol: obstrik :lol: :lol: :lol:

To rika muj, kdyz me boli v krku, ze to chce obstrik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.9.19 10:46
@Jaholos píše:
Ja jsem z textu pochopil, ze ten pritel byl mladsi segry tehle holky, o kterou ma zajem. :think:

Jako ze to zustane v rodine? Vymena manzelek v praxi. Akorat by jim mel nekdo udelat prednasku o moznostech poceti v praxi, pohlavnich chorobach a vubec tak nejak zopakovat ucivo pate a seste tridy ZS, minimalne z biologie. Na ten cestin se neumira, to je takova roztomila slabustka a Lucce to pry nevadi.

• Citovat
  • Upravit
12834
4.9.19 10:47
@wildcherry píše:
To rika muj, kdyz me boli v krku, ze to chce obstrik :lol:

A pomuze to, nebo z toho mas mimodelozni tehotenstvi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 10:47

Ne přišel jsem na to sám, neboť na pc nechala otevřený email. Tak jsem zjistil že tady byl dárce spermatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.9.19 10:48
@wildcherry píše:
To rika muj, kdyz me boli v krku, ze to chce obstrik :lol:

A teplotu v zadku nenavrhoval zmerit? Ne nadarmo tomu nekteri jedinci rikaji teplomer 8).

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
4.9.19 10:49
@jirka00077 píše:
Ne přišel jsem na to sám, neboť na pc nechala otevřený email. Tak jsem zjistil že tady byl dárce spermatu.

Tak sperma ji daroval, o tom zadna!

• Citovat
  • Upravit
1194
4.9.19 10:49
@jirka00077 píše:

Ja to chapu takhle, ze jeho zena se dohodla s nejakym typkem, ze ji otehotni. Ale ten pak couvnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.9.19 10:51
@Jaholos píše:
Ja to chapu takhle, ze jeho zena se dohodla s nejakym typkem, ze ji otehotni. Ale ten pak couvnul.

Necouvnul, ale vystrikal ji spatny otvor, se stane. Priste prijde zadek a napotreti uz se treba trefi do toho spravneho otvoru. Nebud malomestak, oni zatim trenuji.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 10:52

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí