Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jirka00077 píše:
Postoupili jsme psychologické vyšetření, abychom mohli mít kluky v péči. Tak že markytka3, rozhodně nejsme duševně nemocný.
Zena ma sklony k sebevrazde, si psal ne?
@jirka00077 myslím že se ztrapnuješ ty, nejen svým projevem psaní, ale i obsahem
@markytka3 píše:
Troll jak vysity!!! copak nemocnym lidem (srdce / sebevrazedne sklony) se davaji deti do pestounske pece?![]()
![]()
ocividne na psychiku jste nemocni oba bo takto se nevyjadruje ani male dite. nejde o cestinu, ale o projev zraly mentala
Příspěvek upraven 04.09.19 v 09:06
No, nechci ti brat iluze, ale ano. Jeste ke vsemu kdyz je to v rodine.
@wildcherry píše:
Nevim, ale pokud se jedna o pribuzne, tak proc by ne.
a jooo, ja to v tom blabolu prehledla, ze jsou to pribuzni zeny
tak to pak ano, tam se na socialni uroven zadatelu nebere takova vaha.
@jirka00077 píše:
Ano wildcherry, proto si objednala moje žena dárce spermatu nechtěla čekat. Pak mi řekla že jsem neplodný, že stejně to dítě bude od dárce. Tak je prý jedno jestli inseminace, nebo využije dárce doma v posteli.
Takze tvoje zena si objednala darce spermaru a pak ti rekla, ze jsi neplodny?
Tvl… rozumi tomu nekdo?
Ja se fakt snazim, ale zamotavam se do toho vic a vic. Proc pises jak po castecny lobotomii? To ti neprijde, ze tve vety absolutne nedavaji smysl? Tohle s gramatikou nema nic spolecneho.
Příspěvek upraven 04.09.19 v 09:35
@HSY píše:
Já to celé nějak nechápuManželka nechtěla čekat na dárce, tak si pozvala domů chlapa a vykouřila ho?? No a po orálu ten dotyčný usoudil, že není její typ a odjel…
Pak se k tomu sama přiznala týden po návštěvě reprodukční kliniky.
Pak jsi pomohl jednomu klukovi, který přijel za slečnou, která bydlí u své sestry ve stejné obci, co ty. Ta sestra je starší z těch dvou a ty si s ní píšeš…
Proč manželka toho pána vykouřila, když chtěla, aby jí oplodnil? A proč v kuchyni? Samé otázky
Prostě šlo o to, dostat do sebe to semeno. Jedno kde, jedno kudy, co je uvnitř, to se počítá. ![]()
Inseminaci na klinice bys musel podpisem odsouhlasit.
Nemám pocit, že máte dost rozumu na výchovu dětí.
@Mysticlipstick píše:
No, nechci ti brat iluze, ale ano. Jeste ke vsemu kdyz je to v rodine.
ja to v tom jeho blabolu prehledla, ze jsou to brachove jeho zeny - ach jo, zase socky s xx detma, co se mnozi a mnozi
a postarat se neumeji.
@wildcherry píše:
Chapes, jak je to desny? Bezte asi od sebe, naprosto vztah bez respektu a duvery a defakto zdraveho rozumu
Jako jestli si to fakt pochopila, tak mas jednicku s hvezdickou
protoze ja se v tom blabolu absolutne nemuzu zorientovat ![]()
@LaPaloma píše:
Prostě šlo o to, dostat do sebe to semeno. Jedno kde, jedno kudy, co je uvnitř, to se počítá.
Inseminaci na klinice bys musel podpisem odsouhlasit.
Nemám pocit, že máte dost rozumu na výchovu dětí.
jj, to je muj nazor, bo takovymhle mentalum by deti do pestounske pece dle meho nesverili - pribuzni, nepribuzni…
@HSY píše:
Já to celé nějak nechápuManželka nechtěla čekat na dárce, tak si pozvala domů chlapa a vykouřila ho?? No a po orálu ten dotyčný usoudil, že není její typ a odjel…
Pak jsi pomohl jednomu klukovi, který přijel za slečnou, která bydlí u své sestry ve stejné obci, co ty. Ta sestra je starší z těch dvou a ty si s ní píšeš…
Proč manželka toho pána vykouřila, když chtěla, aby jí oplodnil? A proč v kuchyni? Samé otázky
@HSY píše:
@markytka3 píše:
ja to v tom jeho blabolu prehledla, ze jsou to brachove jeho zeny - ach jo, zase socky s xx detma, co se mnozi a mnozia postarat se neumeji.
Kliiiid, jen trollik
mi bavi ten cestin ![]()
Rekl nekdo tem dvema dusevnim titanum, ze kdyz sperma polkne, tak se to jako oplodneni nepocita??
A ty Jiriku nebud takovy upjaty malomestak, reklo se v dobrym a zlym a ty by ses rozvadel po prvnim vykoureni. Pak ma mit to manzelstvi nejakou vahu.
@Mysticlipstick píše:
Jako jestli si to fakt pochopila, tak mas jednicku s hvezdickouprotoze ja se v tom blabolu absolutne nemuzu zorientovat
Ja to taky nechapu
![]()
Ale mame tu novej zpusob otehotneni
![]()