Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hegy
4.9.19 09:29
@sirikit píše:
A to bylo furt - vydržte, už bude po prázdninách, trollové ustoupí do školních lavic. :dance:
Zlatý voči! :zed: :zed:
:D :D :D :D :D :D :D
  • Citovat
  • Upravit
24379
@jirka00077 píše:
Postoupili jsme psychologické vyšetření, abychom mohli mít kluky v péči. Tak že markytka3, rozhodně nejsme duševně nemocný. :mrgreen:

Zena ma sklony k sebevrazde, si psal ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY

Příspěvek upraven 06.03.20 v 17:54

• Citovat
  • Upravit
1192
4.9.19 09:30

@jirka00077 myslím že se ztrapnuješ ty, nejen svým projevem psaní, ale i obsahem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.9.19 09:31
@markytka3 píše:
Troll jak vysity!!! copak nemocnym lidem (srdce / sebevrazedne sklony) se davaji deti do pestounske pece? :zed: :zed:

ocividne na psychiku jste nemocni oba bo takto se nevyjadruje ani male dite. nejde o cestinu, ale o projev zraly mentala :zed:

Příspěvek upraven 04.09.19 v 09:06

No, nechci ti brat iluze, ale ano. Jeste ke vsemu kdyz je to v rodine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.9.19 09:34
@wildcherry píše:
Nevim, ale pokud se jedna o pribuzne, tak proc by ne.

a jooo, ja to v tom blabolu prehledla, ze jsou to pribuzni zeny :zed: tak to pak ano, tam se na socialni uroven zadatelu nebere takova vaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.9.19 09:35
@jirka00077 píše:
Ano wildcherry, proto si objednala moje žena dárce spermatu nechtěla čekat. Pak mi řekla že jsem neplodný, že stejně to dítě bude od dárce. Tak je prý jedno jestli inseminace, nebo využije dárce doma v posteli.

Takze tvoje zena si objednala darce spermaru a pak ti rekla, ze jsi neplodny? 8o Tvl… rozumi tomu nekdo? :mrgreen: Ja se fakt snazim, ale zamotavam se do toho vic a vic. Proc pises jak po castecny lobotomii? To ti neprijde, ze tve vety absolutne nedavaji smysl? Tohle s gramatikou nema nic spolecneho.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
4.9.19 09:35
@HSY píše:
Já to celé nějak nechápu :D Manželka nechtěla čekat na dárce, tak si pozvala domů chlapa a vykouřila ho?? No a po orálu ten dotyčný usoudil, že není její typ a odjel…
Pak se k tomu sama přiznala týden po návštěvě reprodukční kliniky.
Pak jsi pomohl jednomu klukovi, který přijel za slečnou, která bydlí u své sestry ve stejné obci, co ty. Ta sestra je starší z těch dvou a ty si s ní píšeš…
Proč manželka toho pána vykouřila, když chtěla, aby jí oplodnil? A proč v kuchyni? Samé otázky :D

Prostě šlo o to, dostat do sebe to semeno. Jedno kde, jedno kudy, co je uvnitř, to se počítá. :*
Inseminaci na klinice bys musel podpisem odsouhlasit.
Nemám pocit, že máte dost rozumu na výchovu dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.9.19 09:36
@Mysticlipstick píše:
No, nechci ti brat iluze, ale ano. Jeste ke vsemu kdyz je to v rodine.

ja to v tom jeho blabolu prehledla, ze jsou to brachove jeho zeny - ach jo, zase socky s xx detma, co se mnozi a mnozi :-(((((( a postarat se neumeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.9.19 09:37
@wildcherry píše:
Chapes, jak je to desny? Bezte asi od sebe, naprosto vztah bez respektu a duvery a defakto zdraveho rozumu

Jako jestli si to fakt pochopila, tak mas jednicku s hvezdickou :lol: protoze ja se v tom blabolu absolutne nemuzu zorientovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.9.19 09:37
@LaPaloma píše:
Prostě šlo o to, dostat do sebe to semeno. Jedno kde, jedno kudy, co je uvnitř, to se počítá. :*
Inseminaci na klinice bys musel podpisem odsouhlasit.
Nemám pocit, že máte dost rozumu na výchovu dětí.

jj, to je muj nazor, bo takovymhle mentalum by deti do pestounske pece dle meho nesverili - pribuzni, nepribuzni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 09:39
@HSY píše:
Já to celé nějak nechápu :D Manželka nechtěla čekat na dárce, tak si pozvala domů chlapa a vykouřila ho?? No a po orálu ten dotyčný usoudil, že není její typ a odjel…
Pak jsi pomohl jednomu klukovi, který přijel za slečnou, která bydlí u své sestry ve stejné obci, co ty. Ta sestra je starší z těch dvou a ty si s ní píšeš…
Proč manželka toho pána vykouřila, když chtěla, aby jí oplodnil? A proč v kuchyni? Samé otázky :D
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.9.19 09:41
@HSY píše:
@markytka3 píše:
ja to v tom jeho blabolu prehledla, ze jsou to brachove jeho zeny - ach jo, zase socky s xx detma, co se mnozi a mnozi :-(((((( a postarat se neumeji.

Kliiiid, jen trollik :mrgreen: mi bavi ten cestin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 09:42

Rekl nekdo tem dvema dusevnim titanum, ze kdyz sperma polkne, tak se to jako oplodneni nepocita??
A ty Jiriku nebud takovy upjaty malomestak, reklo se v dobrym a zlym a ty by ses rozvadel po prvnim vykoureni. Pak ma mit to manzelstvi nejakou vahu.

• Citovat
  • Upravit
12834
4.9.19 09:42
@Mysticlipstick píše:
Jako jestli si to fakt pochopila, tak mas jednicku s hvezdickou :lol: protoze ja se v tom blabolu absolutne nemuzu zorientovat :nevim:

Ja to taky nechapu :,( :,( :roll: :mrgreen:

Ale mame tu novej zpusob otehotneni :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí