Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
6.9.19 09:00
@jirka00077 píše:
Chtěl jsem zjistit vaše názory na celou mojí situaci, rozvádět se nemohu jsem zajatec mojí ženy. Řekl jsem mojí ženě o Lucce, a že k ní chovám svoje city. No bouchly dveře od bytu, za chvilku mi začli chodit zprávy. Že už se nevrátí, dvě hoďky trvalo než jsem ženu našel.

8o proč jí hledáš :lol: To je manželka snů no, jen si jí nech. Stejně by jí nikdo nechtěl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.9.19 09:03

No nechtěl, je to stíhačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
6.9.19 09:17
@jirka00077 píše:
No nechtěl, je to stíhačka.

jenom Ty :lol:, projdeš normálně doma ještě dveřmi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.9.19 09:20

Dveřmi normálně projdu, no ale stačí abych odjel na 1 hodinu pryč. A hned mě bombarduje, SMS, MM, volání. Sedím v buse a jen mobil dělá, cink, cink neozvu se a hned haló.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
6.9.19 10:51

@jirka00077 tak jenom na vysvetlenou Marketa80, tim dotazem myslela jestli ti nevadi, ze zena z tebe dela parohace. To se tak rika vis, kdyz ti zena zahyba s jinym chlapem viz ta kurba toho darce v kuchyni, ze skrz parohy neprojdes dverma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.9.19 11:06

Aha, dnes si zase sedím na vedení, to bude zase den. Hold je ze mě paroháč, na tom už nic nezměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
6.9.19 11:53

@jirka00077 když Tě takový život baví :?. To víš soudí dle sebe a proto kontroluje kde jsi ;) A ještě budeš vychovávat dítě kdo ví koho. Ona si to nejspíš zařídí dle svého myšlení a ty jako manžel budeš papírově otec :lol:. To je výhra, jsi jí vyhrál v tombole ne :mrgreen: Bych nevěřila že někdo v tomhle dobrovolně přežívá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.9.19 21:51

Aspoň mohu říct, že mám sex zadarmo, nemusím chodit do bordelu a platit za to.
A co se týče Lucie, tak jsem včera psal ať už mi nepíše a dneska dodatek, odvezla mě zachránka do nemocnice, upadl jsem na hlavu. Ale je pátek což znamená že celý víkend nebude zase na mobilu. Tohle už moc dobře známe, to si přečte až v pondělí večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
6.9.19 21:55
@jirka00077 píše:
Aspoň mohu říct, že mám sex zadarmo, nemusím chodit do bordelu a platit za to.
A co se týče Lucie, tak jsem včera psal ať už mi nepíše a dneska dodatek, odvezla mě zachránka do nemocnice, upadl jsem na hlavu. JIRKO, TO UŽ JE ALE HODNĚ DÁVNO, CO SE TI TO STALO, VIĎ?

Příspěvek upraven 06.09.19 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.9.19 22:07

A tady asi někdo zaspal, komentář bez komentáře taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.9.19 22:15

Proč ji pořád píšeš.. Evidentně asi nemá už o nic zájem když ti neodepisuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.9.19 22:17

Aha, příspěvek v mém příspěvku. Tak to je dobrý, MpKrista ne, proč pouze hraju na city. Tomu se říká, takzvaně dle mého zkouším reakce druhé strany. Když jsem Lucce napsal že jsem si koupíl flašku vínka a jedu se ožrat. Byla z toho hotová psala že se o mě bojí a ať nedělám kraviny. Pak mi psala že mě má rada, ve finále brečela. Tak že je to další můj test, pokud i přes to všechno, co jsem teď za dva dny napsal. I přesto bude psát, tak to znamená že mě má rada víc než píše. I přes to že moje vlastní žena, psala Lucce že je zbytečný mě psát. Lucky odpověď byla: Já si s ním chci psát, mazec Lucka tohle napsala mojí ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
6.9.19 22:25

Jirko, ty jsi fakt boží!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.9.19 22:37

A teď pozorrrrr: dnes jsem konečně zjistil že si dala 10.4.2019 na seznamku inzerát že hledá dárce spermatu. Ten inzerát, měl takový ohlas, že tam měla strašně moc chlapů. Myslím jako odpovědi, co s tím tak jsem to vše vymazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 22:54

Jirko ty si jak z jiné planety… Už sem viděla hodně ale toto ještě ne :zed:… Nechápu jak vám 2 někdo mohl sverit děti… V tvém příběhu je jeden cáklejší než druhej…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky