Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6532
9.9.19 23:50
@wildcherry píše:
Mu urcite, prestane ho pichat u srdce :lol:.Se chranime, rozcumlam globulu pharmatexu a je po strachu.

Tak to by mě nenapadlo :lol: kam ty na to chodíš? :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.9.19 23:53

Fantazie dělá divy. Spíš začínám přemýšlet nad možností hledat Lucku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.9.19 00:07
@jirka00077 píše:
Fantazie dělá divy. Spíš začínám přemýšlet nad možností hledat Lucku.

Se ti ztratila? :mrgreen:…Hele, ale bacha, dnes mrzne vic jak v cervenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.9.19 00:09
@MeloryNox píše:
Tak to by mě nenapadlo :lol: kam ty na to chodíš? :D :mrgreen:
:lol: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.19 13:51
@Markéta80 píše:
@sirikit už jsem musela změnit a ted se víc fotilo když nastoupila do školy :mrgreen:

To bych byl fakt „šťastný“, pokud by moje matka na eMiminu použila na profilovou fotografii mou podobiznu. A to nemluvím o nějakém soukromí. Dítě není váš majetek, abyste jej takto zneužívala a vystavovala riziku kyberšikany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76356
10.9.19 14:39
@Příjemné Pondělí píše:
To bych byl fakt „šťastný“, pokud by moje matka na eMiminu použila na profilovou fotografii mou podobiznu. A to nemluvím o nějakém soukromí. Dítě není váš majetek, abyste jej takto zneužívala a vystavovala riziku kyberšikany.

Klid, jen, co se Vali naučí během pár měsíců písmenka, podepíše Markét GDPR. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.19 14:47
@sirikit píše:
Klid, jen, co se Vali naučí během pár měsíců písmenka, podepíše Markét GDPR. :jazyk:

Vy taky nemáte žádnou účtu a respekt k soukromí vlastních dětí a hloupě je vystavujete riziku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.9.19 14:56

@sirikit :mrgreen: :mrgreen: jsem se jí ptala a můžu :palec:, jen na mne koukala jak na blázna proč se na to ptám. jen koukla jakou jsem vybrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.19 15:01
@Markéta80 píše:
@sirikit :mrgreen: :mrgreen: jsem se jí ptala a můžu :palec:, jen na mne koukala jak na blázna proč se na to ptám. jen koukla jakou jsem vybrala :mrgreen:

Dítě, ani vy si zjevně neuvědomujete rizika. Ale jen u vás mne to překvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76356
10.9.19 15:09
@Příjemné Pondělí píše:
Vy taky nemáte žádnou účtu a respekt k soukromí vlastních dětí a hloupě je vystavujete riziku?

Moje děti už se vystavují riziku samostatně, i přes můj výslovný nesouhlas. :cert: :zed: :cert:
A od westíků mám pochopitelně v rychtyku souhlasy se zverejňováním včetně otisku všech paciček. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
10.9.19 15:23
@Markéta80 píše:
@sirikit :mrgreen: :mrgreen: jsem se jí ptala a můžu :palec:, jen na mne koukala jak na blázna proč se na to ptám. jen koukla jakou jsem vybrala :mrgreen:

Market, ale ono fakt nejde fakt o nejake souhlasy a ani podivne zakony, ktere s timhle prave zadny problem nemaji. I kdyz mas krasnou a sikovnou dceru, fotka je super a samozrejme ji to ted nevadi, tak treba za 4-8let(nevim kolik ted ma), az pujde do puberty, tak ve skole jsou to schopni najit, priradit ke tvym diskuzim, tvrdit, ze to jsou jeji nazory a ji s tim vyhrozovat a terorizovat. Kybersikana je hnus a nektere decka se dokazi chovat jako svine, treba jen kvuli obleceni anebo za neco v cem se clovek odlisuje. Sestra je ucitelka a vim z 1.ruky co dokazi nekteri delat spoluzakum anebo ucitelum (ano, sikanuji i je) na ZS.Tim nerikam, ze je spatne tu fotku tam mit, ale clovek zel nekdy nedomysli dusledky a co jsou schopni nekteri zneuzit. :?
ps: jinak vim, ze to dela spousty lidi, zvlast na FB, pokud clovek nema nastaveno soukromi, tak se casto nejde se svymi caparty nepochlubit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.9.19 15:47

@Chytrak šikanovat jí můžou kdykoliv a kvůli čemukoliv :? To můžeme řešit až to nastane ;) A nejhorší smrt je z leknutí ;) nejstarší v určitém věku řekl že tam svojí fotku nechce tak nemá. Loni říkal proč tam mám jen Vali tak jsem mu řekla že tam být přece nechtěl :mrgreen: Až Vali bude větší a řekne to samé dám si tam někoho jiného :lol: Těm to vadit nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.19 16:30
@Markéta80 píše:
@Chytrak šikanovat jí můžou kdykoliv a kvůli čemukoliv :? To můžeme řešit až to nastane ;) A nejhorší smrt je z leknutí ;) nejstarší v určitém věku řekl že tam svojí fotku nechce tak nemá. Loni říkal proč tam mám jen Vali tak jsem mu řekla že tam být přece nechtěl :mrgreen: Až Vali bude větší a řekne to samé dám si tam někoho jiného :lol: Těm to vadit nebude :lol:

Dítě z toho nemá rozum, což je normální, ale vy byste měla mít a nenechávat rozhodnutí na dětech. Je to vaše zodpovědnost. Až v autě havarujete, budete až následně řešit připoutání se? Bezpečnost dětí by měla být před touhou se chlubit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
16.9.19 19:56

Ahojte, už jsem tady dlouho nebyl. moje situace v manželství se zase po nějaké době ustálila.
Chyba byla jen asi ve mě no, krásna holka co je s miminem sama. Tak jsem prostě nezvladnul svoje city, taková prvotní zamilovanost. Ale po nějaké době, když jsem si uvědomil že mě Lucka opět sklamala. Mi došlo že i když mě moje polovička, na půl podvedla. Musím odpustit a jít dál, zase je pravda že nedokážu spát s jinou. Pět let mám sex s mojí ženou a najednou, bum a vysvlíkám se u jiné holky. To nejsem já, moje věrnost je velká. To že jsem řekl slib v kostele, to je slib na věčnost. A co se stalo s Luckou, no zkusil jsem z netu track ip link který použijete do Messengera a když na to kliknete. Tím vlastně ten člověk, zjistí přes co všechno se přihlásila vaše IP adresa. No a takhle jsem zjistil že Lucka bydlí ne daleko. A její přiznaní mě dostalo, vlastně jsem byl moc rád, taková úleva. Sice obrovské zklamaní, ale ta úleva, Lucka mi davála do teď šanci na jiný život. Ale to přiznaní mě jen pomohlo. A k čemu se vlastně přiznala, že má děti, manžela, že se stihla odstěhovat. A v neposlední řadě moc šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
16.9.19 20:31

@jirka00077 :mrgreen: :mrgreen: napůl podvedla je co? Pokud Tě nevěra nevadí tak bacha at se něčím nenakazí a pokud vadí tak nepočítej že to bylo naposled :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí