Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
@jirka00077![]()
napůl podvedla je co? Pokud Tě nevěra nevadí tak bacha at se něčím nenakazí a pokud vadí tak nepočítej že to bylo naposled
Jen vykouřila svého dárce spermatu.
Tak samozřejmě, do dneška mě s---re že to udělala. Ale jsme jen lidi, musíme taky odpouštět.
@jirka00077 píše:
Tak samozřejmě, do dneška mě s---re že to udělala. Ale jsme jen lidi, musíme taky odpouštět.
Presne tak, bylo to hlavne na dobrou vec ![]()
@wildcherry píše:
Ja myslim, ze to neni 1/2 nevera, ale 3/4 kdyz to zhltla
Tam by bylo potreba jeste zjistit kolik toho zhltla, aby se to dalo takhle rict ![]()
@Mysticlipstick píše:
Tam by bylo potreba jeste zjistit kolik toho zhltla, aby se to dalo takhle rict
Ze by mnozstvi rozhodovalo o hloubce nevery?
…Jestli to neni tak, ze mnozstvi nehraje roli, ale zalezi na hloubce (byl pokoren az po koren
)
.Ale tvoje by se dalo lepe zmerit, stacilo se zvazit pred a po.
Holky, vy mě zase dáváte. Víte co je pro mě nejhorší, že vezmu její telefon do ruky. A kontroluji, jestli náhodou neprobíhá zase zajímavá komunikace.
@jirka00077 píše:
Holky, vy mě zase dáváte. Víte co je pro mě nejhorší, že vezmu její telefon do ruky. A kontroluji, jestli náhodou neprobíhá zase zajímavá komunikace.
Tak ho vem do nohy a bude lip ![]()
@wildcherry píše:
Ze by mnozstvi rozhodovalo o hloubce nevery?…Jestli to neni tak, ze mnozstvi nehraje roli, ale zalezi na hloubce (byl pokoren az po koren
)
.Ale tvoje by se dalo lepe zmerit, stacilo se zvazit pred a po.
No v Jirinove pripade rozhodne ![]()
Co na to napsat, jen to že jsem začal ženě kontrolovat telefon. Ale je pravda že mám myšlenku, najít si milenku, a pořádně pomilovat s tou mojí to nejde. Ten sex stojí za hovno, chtělo by to nějakou mladou 20 letou.
@jirka00077 píše:
Co na to napsat, jen to že jsem začal ženě kontrolovat telefon. Ale je pravda že mám myšlenku, najít si milenku, a pořádně pomilovat s tou mojí to nejde. Ten sex stojí za hovno, chtělo by to nějakou mladou 20 letou.
no vidíš, proto dárce spermatu utekl
neočekávej že se z ní přes noc stane věrná manželka. A ty hodně popřemýšlej jak chceš žít ![]()
@jirka00077 píše:
A mas to tezky hochu