Přítel kouká po jiných

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20964
4.9.19 09:29

Kazdej chlap se podiva po pekne zene a kterej ne, tak ten se podiva zase na hezkeho chlapa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
4.9.19 11:42

@Kačus82 Já to myslela z humorem, protože můj muž na jiné nekouká :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 11:47

Kdyby se takhle ten můj vykláněl, tak ho strčím do židle, aby spadl na zem. Nebo mu dala pohlavek a nebo bych klasicky prohlásila, aby mu nevypadly oči.
Ale ještě jsem nezažila, aby v mojí přítomnosti nějak okatě koukal po jiných. Já taky koukám po jiných chlapech a nechci je mít doma. Před ním to však nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 15:46

Taky se podívám, ale dělám to opatrně. Mojí ženě to nevadí, kolikrát to komentuje, jako třeba pěkná viď? Když si toho všimne. Když vidím pěknou babu, proč bych se nepodíval. :) Ale ne tak jako v tý cukrárně… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.9.19 16:07

Děkuju všem za rady a tipy :P :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.20 02:41

Prohlíží si ex na instagramu

Krásný den :)

holky přišlo by vám normalni, když by se vás přítel stále koukal na instagramy 2 svých ex? Obě tam dávají celkem odvážně věci.
Vždyť když mi chce ukázat něco na ig, tak se mu ty dvě ex vždycky zobrazí ve vyhledávání. A to nepočítám, ze si tak hledá i další, taky s podobnou tematikou 🤷🏻‍♀️ (Vetsinou jsou to jejich kamarádky)
Kdyby to nebyly jeho ex, asi bych byla v klidu, ale takhle moc nevím.
Tak prosím o radu :palec:

Příspěvek upraven 09.08.20 v 03:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26909
9.8.20 02:51
@kacistaci23 píše:
Krásný den :)holky přišlo by vám normalni, když by se vás přítel stále koukal na instagramy 2 svých ex? Obě tam dávají celkem odvážně věci.
Vždyť když mi chce ukázat něco na ig, tak se mu ty dvě cubky vždycky zobrazí ve vyhledávání. A to nepočítám, ze si tak hledá i další, taky s podobnou tematikou 🤷🏻‍♀️ (Vetsinou jsou to jejich kamarádky)
Tak prosím o radu :palec:

Prijde ti normalni, az se rozejdete, ze te bude sledovat skrz socialni site? Cu…ka jako cu…ka, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.20 02:56

@cecetka
No to je taky fakt :)
Ale teď chodí se mnou. Tak nevím, proč musí furt koukat do minulosti na ty dvě ex :,(
Přijde mi to vůči mne hrozné potupné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.8.20 03:00
@kacistaci23 píše:
Krásný den :)holky přišlo by vám normalni, když by se vás přítel stále koukal na instagramy 2 svých ex? Obě tam dávají celkem odvážně věci.
Vždyť když mi chce ukázat něco na ig, tak se mu tydvě cubky vždycky zobrazí ve vyhledávání. A to nepočítám, ze si tak hledá i další, taky s podobnou tematikou 🤷🏻‍♀️ (Vetsinou jsou to jejich kamarádky)
Tak prosím o radu :palec:

Nepřipadá mi normální někoho nazývat čubk**, a to jen z toho důvodu, že je expřítelkyní mého partnera. A on o ní jeví stále zájem.

Jestli si tady někdo zaslouží nadávku, ony dvě to fakt nejsou. Takže ne, nepřipadá mi normální, aby můj přítel notoricky sledoval soc. sítě svých ex.

Neřeknu jednou za čas se ze zvědavosti podívat, jak se mají, proč ne. Ale (opakuji) notorické vyhledávání by mi vadilo a dala bych to jasně najevo. Hlavně se nenech tím naštváním stáhnout dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.20 03:06

@Mija Podzimní
Už jsem nazvání “cub*ky ” odstranila a změnila na ex. Já to nemyslela nijak hanlivě, ač to tak mohlo vyznít. Priste přidám uvozovky například a smajlik.
Děkuji za Váš názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.8.20 03:13

@kacistaci23 Nechtěla jsem Tě (tady si každý vyká, tak jsem to přijala) / Vás, nějak poučovat. Jen mi připadalo, že se tím zbytečně srážíte na úroveň, kde nechcete být.

Chápu, opravdu chápu, jak moc to, co popisujete, může bolet a zároveň štvát. Je tam tolik proměnných, které rozhodují, jak velký je to přestřel. Pro mne by to už bylo nepřípustné. Takže bych partnera konfrontovala.

Možná budete z jeho reakce překvapená, možná i mile! :) Oni chlapi někdy ani nevědí, že nám něčím pro ně malicherným ubližují. Ale pravý muž, dneska to ráda používám, ale v tom termínu je obsažený fakt vše, přizná chybu a mnohdy ji milionkrát vynahradí. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12716
9.8.20 06:38
@kacistaci23 píše:
Krásný den :)

holky přišlo by vám normalni, když by se vás přítel stále koukal na instagramy 2 svých ex? Obě tam dávají celkem odvážně věci.
Vždyť když mi chce ukázat něco na ig, tak se mu ty dvě ex vždycky zobrazí ve vyhledávání. A to nepočítám, ze si tak hledá i další, taky s podobnou tematikou 🤷🏻‍♀️ (Vetsinou jsou to jejich kamarádky)
Tak prosím o radu :palec:

Příspěvek upraven 09.08.20 v 03:03

Muze mi nekdo vysvetlit vubrec tu obrovskou touhu neusrale se prezentovat na social sitich v plavkach, to si rim dnesni zeny a divky zvysuji sebevedomi nebo co? Chapu to u nejake top modeljy co ji telo zivi, ale proc Marena z Pisku se vyvaluje na pisku..a pak to pousti do sveta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26909
9.8.20 07:34
@lilith1 píše:
Muze mi nekdo vysvetlit vubrec tu obrovskou touhu neusrale se prezentovat na social sitich v plavkach, to si rim dnesni zeny a divky zvysuji sebevedomi nebo co? Chapu to u nejake top modeljy co ji telo zivi, ale proc Marena z Pisku se vyvaluje na pisku..a pak to pousti do sveta..

A proc se na to druzi divaji? Kdyby se nedivali, tak to tam ta „Marena“ nedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.20 07:40
@kacistaci23 píše:
@cecetka
No to je taky fakt :)
Ale teď chodí se mnou. Tak nevím, proč musí furt koukat do minulosti na ty dvě ex :,(
Přijde mi to vůči mne hrozné potupné

Hele někteří chlapi to tak mají. K exkam už nic necítí, ale prostě chtějí o nich vědět…takové trošku majetnické sklony nebo jak to říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12716
9.8.20 07:45
@cecetka píše:
A proc se na to druzi divaji? Kdyby se nedivali, tak to tam ta „Marena“ nedava :mrgreen:

Ano dalsi otazka, proc se lide divaji na social sitich na cizi Marenu v plavkach, samozrejme krom dozivotne osamocen. homiru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí