Přítel neposílá peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.3.17 10:32

Peníze jsi měla pořešit před prvním dítětem. Teď jedině přes soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
13.3.17 10:33
@Ilonn píše:
Narodila se dcera prvni rodicak chodil na jeho ucet, a to mi nechtel davat nic, musela jsem si zalozit ucet svuj aby mi tam chodili penize

A proc sis nim teda poridila druhy dite? Nechapu; s takovym skrtem bych nesla ani na druhy rande, natoz s nim pocit deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
@Ilonn píše:
Narodila se dcera prvni rodicak chodil na jeho ucet, a to mi nechtel davat nic, musela jsem si zalozit ucet svuj aby mi tam chodili penize

A druhé sis s ním pořídila proč? Ono je to tedy jedno, když už je na světě, ale podle toho co píšeš to promluvou lepší nebude, tedy leda stanovit alimenty, ale je otázkou zda na tom pak budeš líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
@Ilonn píše:

A proto jste šli do druhýho co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
13.3.17 10:34

Jdi od nej a nech to na soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587

@Ilonn A co máš platit ty z mateřské? Jídlo a potřeby pro děti a sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@Ilonn píše:
Zijeme spolu v domku, vyplatu ma peknou, synovi koupil tak jedny boty, ale uz me to takto nebavi, vim ze kazdy chlap posila na domacnost a na deti, i kdyz spolu ziji

Jak posila na domacnost a na deti? 8o Vzdyt to jsou jeho deti, jeho rodina, spolecne peníze. To je taky deb.il :roll:
Když si to nehcla takhle dlouho, tak u z s tim tezko něco udelas - bez virvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
13.3.17 10:37

@Ilonn a to byl vždy takto lakomý? A jak jste to měli před dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
13.3.17 10:37
@Ilonn píše:

Prosiiiiiiiim??? 8o :zed:

Podej zalobu k soudu a nech si stanovit vyzivne. A nijak ho nesetri. A vazne premyslej nad tim, ze si zaridis zivot bez neho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
13.3.17 10:40

Tak mu prostě každé ráno předej papírek s nákupním seznamem, co má koupit a zařídit. Když se chce starat o nákup každého rohlíku, tak prosím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
13.3.17 10:41

Ja tady nekdy vazne ziram, jak si nektere zeny nevazi samy sebe a nechaji sebou tak lehce zametat. To mi rozum nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.3.17 10:44

Debatujeme porad, kazdy mesic je to o nervy, predtim pred detmi byl jiny klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.3.17 10:44

A jak platíte jídlo třeba? Jen ty, jen on? řeklas mu třeba někdy, at koupí dětem boty/oblečení? Co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
13.3.17 10:45

Ja teda nevim, ale me muz penize nedává, máme rozdělené výdaje a oba zvladame vyjit sem na neschopence, za mesic na MD a jde to. Samozřejmě kdybych potřebovala tak mi dá, ale umim si to rozpocitat a vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.3.17 10:46

@zrcadlo to mu kolikrat napisi seznam a on jede koupit, taham vsechno kocarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie