Přítel potkal svoji první lásku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
10.11.18 07:00

A jinak to co reknes dělej. Pokud jsi neodesla tak jen plácáš do větru… a i tím ze jsi napsala jsi dala info ze jsi v haji…a ona má navrch.
On musí vědět ze jsi schopna všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 07:17

Taky že jednám. Ted je v práci, přijde na dvanáctou domu.. Předám mu děti, sbaleno už mám.. Ne ze deti chci definitivně opustit.. To vůbec ale chci aby se probral a věděl že to je tak jak říkám. Jsem odhodlána to dotáhnout do konce.. Takže za me tak.. A pokud prijde domu a bude nasraný protože předpokládám že mu to řekne tak budu mít jistotu, že se ji vzdát nechce a to me více posílí.. Koukala jsem se na spoje v kolik mi to jede na morwvu k mámě. Ta uz to ví. Psala jsem ji to.. Myslela si ze jsem se zbláznila že chci opustit děti. Tak jsem ji to vysvětlila. Ze deti vzadnem případně neodpustím ale ze chci, aby si uvědomil co ve mě má.. A ze nejsem loutka která bude čekat jsem pevné rozhodnuta

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.18 07:18

@Kralikcek ne ona nemá deti, prej ještě deti nechce..

• Citovat
  • Upravit
2950
10.11.18 07:19
@Anonymní píše:
Taky že jednám. Ted je v práci, přijde na dvanáctou domu.. Předám mu děti, sbaleno už mám.. Ne ze deti chci definitivně opustit.. To vůbec ale chci aby se probral a věděl že to je tak jak říkám. Jsem odhodlána to dotáhnout do konce.. Takže za me tak.. A pokud prijde domu a bude nasraný protože předpokládám že mu to řekne tak budu mít jistotu, že se ji vzdát nechce a to me více posílí.. Koukala jsem se na spoje v kolik mi to jede na morwvu k mámě. Ta uz to ví. Psala jsem ji to.. Myslela si ze jsem se zbláznila že chci opustit děti. Tak jsem ji to vysvětlila. Ze deti vzadnem případně neodpustím ale ze chci, aby si uvědomil co ve mě má.. A ze nejsem loutka která bude čekat jsem pevné rozhodnuta

Dobre a odjedes a co dal? Kdy uvidíš deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3253
10.11.18 07:22

A jak jsou velke deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 07:25

@Lioness34 pojedu dneska.. V neděli to proberu vsechno.s mámou. Protože potrbuji podporu kterou bohužel tady nemám.. Myslím jako doma.. A potom si pro ne přijedu… Nechci být ta, co bude na neco čekat.. Mezi tim si na Moravě všechno zařídím. Přeháním starší dvojčata do školy.. A mladší do školky máma dělá ve škole, tak to půjde pomůže mi, jen na to potřebuji klid.. Mam toho fakr plné zuby.. Nevim, jak bych vam měla popsat to jeho chování.. Takovy nevim baví se semnou jako s kamarádkou.. Ma vw mě tu jistotu togo všeho.. Ale ne nestojí mi za to abych se trápila. A nakonec to odnesou děti… To nechci.. Ale chci, aby si oba uvědomili, co způsobili.. A taky následky… Průběžně vas budu informovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.18 07:26

@Kralikcek stáří mají set let, mladší mají ctyri roky

• Citovat
  • Upravit
3253
10.11.18 07:29
@Anonymní píše:
@Kralikcek stáří mají set let, mladší mají ctyri roky
:hug: dvoje dvojcata, to je neuveritelny :kytka:

Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 07:31

Možná me nakoplo to, že jedno ze starších dvojčat to vcera slyšela.. A buch ho rano se probudila a byla pocurana.. Možná to stím nemá co dělat ale možná taky jo.. Nechci to tak.. Ze včerejška na dnešek jsem toho moc nenapsala.. A zase sem zvracet tchyně me rano viděla a říkala zda nejsem nemocná ze vypadám hrozně.. Tak jsem ji řekla ze to je asi stres. Tchyně je fajn ženská.. Takze tak ale that he do toho nehodlám.. Ten chlap mi za zdraví nestojí… Kde mám jistotu že to neudělá po čase znova?? Nemam tu jistotu.. Bohužel nemám.. A ponižování a proseni mi za to fakt nestojí… Ikdyz bych měla zůstat sama s detma.. Tak klidně vcera kdyz jsem dělala večeři dětem mi řekl a ja večeři mít nebudu?? Končím být slušná a dělat mu mamaservis

• Citovat
  • Upravit
2950
10.11.18 07:35
@Anonymní píše:
Možná me nakoplo to, že jedno ze starších dvojčat to vcera slyšela.. A buch ho rano se probudila a byla pocurana.. Možná to stím nemá co dělat ale možná taky jo.. Nechci to tak.. Ze včerejška na dnešek jsem toho moc nenapsala.. A zase sem zvracet tchyně me rano viděla a říkala zda nejsem nemocná ze vypadám hrozně.. Tak jsem ji řekla ze to je asi stres. Tchyně je fajn ženská.. Takze tak ale that he do toho nehodlám.. Ten chlap mi za zdraví nestojí… Kde mám jistotu že to neudělá po čase znova?? Nemam tu jistotu.. Bohužel nemám.. A ponižování a proseni mi za to fakt nestojí… Ikdyz bych měla zůstat sama s detma.. Tak klidně vcera kdyz jsem dělala večeři dětem mi řekl a ja večeři mít nebudu?? Končím být slušná a dělat mu mamaservis

A když je tchyně fajn ženská tak ji to řekni ať ví co synacek děla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 07:38

@Lioness34 jenže ja chci, aby jí to řekl sám. Protože věří ze bude svědkem toho co nastane až přijde pepa domu.. Bydli vedle nás.. Jenže mam pocit ze Pepa se bojí reakci rodičů že opustí zenu s detma aby mohl být se ženou která ještě neni ani rozvedená.

• Citovat
  • Upravit
1487
10.11.18 07:39

Myslim, ze to pocurani s tim souviset muze. :? :nevim: To je opravdu nejvyssi cas to dotahnout do konce a nepolevit. Uz kvuli detem. Kdyby to byl chlap co k čemu, davno si zablokuje cislo ty cuzy a prestane se s ni stykat a zacne se snazit. Evidentne ma na haku tebe a bohuzel i deti, jinak by se sebral a zacal slapat jak hodinky. Btw pred nedavnem psal na emimino nejakej chlap prispevek a sveril se tam ze ma dvoje dvojcata. Ale co to bylo za diskusi a tema, si za Boha nemuzu vzpomenout. :lol: Treba nahoda. Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
10.11.18 07:41

A tchyni bych ho naprasila pekne zatepla. I kdyz je to fajn zenska. Aby ji Pepan nestihl nakecat kdovíco. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 07:41

S tchánem moc Dobré vztahy nemám. Mame jiný pohled na svět.. Ale ale ve vnoučatech se vidí a miluje je jwko tchyně.. A vim jistě ze je schopný mu roztriskat hubu za to :zed:

• Citovat
  • Upravit
3253
10.11.18 07:55
@Anitramm píše:
A tchyni bych ho naprasila pekne zatepla. I kdyz je to fajn zenska. Aby ji Pepan nestihl nakecat kdovíco. ;)

Tohle bych nedelala…ještě se to může obrátit proti dobrým vztahům s tchýní a dopadnnout tak,že synáčka teda náramně dobře vychovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí