Přítel potkal svoji první lásku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.18 14:47

Ježíš co to píšu zpracovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 15:12

Tak do práce jde.. Ptala jsem se a Honza jde taky.. Ale i tak no když by mu dělal záda, tak kdyz přijde z práce, tak má na sobě takové malinké černé tečky po celem těle takže bych to poznala.. Holky nechci to neak hrotit.. Nebo delat z toho kovbojku.. Nejsem naivní.. A vím, že to pro me nevypadá dobře.. Ale nemám co ztratit tak to prostě zkouším.. SVĚŘILA jsem se máme, a ta říkala, že to musím vědět já. Jak to cítím jak bych se rozhodla.. Jasně mam u ní dveře otevřené.. Mela bych celé jedno horní patro rodinného domu.. Ale je to 428km daleko. Takže nevim, jak by dal stridavku.. Prostě si to neumím prectavit.. Koukala jsem na byty tady a ty kauce jsou šílené..

• Citovat
  • Upravit
6887
9.11.18 18:58

Hele já bych mu řekla,že jedna věc je ti tvrdit,že neví a druhá z tebe dělat vola. Do práce najednou když nikdy nechodil. Jestli chce být s ní tak ať to řekne a ty se zařídíš. Prostě nemůže mít i tebe doma a ji na šuk. Podle mého by mu toto vyhovovalo aby si ji vyzkoušel a ty jsi čekala jak to s nima dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
9.11.18 20:01

ty jo to je mazec… já v tvých botách nechodila a nevím jak bych reagovala, asi bych si utřídila myšlenky a tak mu to i řekla. Asi je to pro něj těžký s tolika dětma a když mu nějaká zamotá hlavu tak tam vidí tu „svobodu“ a klid a utěk od všeho co ho otravuje. Asi bych mu řekla že o vztah stojím, ale že se stejně asi nebude dát navázat kde s zkončilo. Že ať se rozhodne, buď budete spolu jako rodina, plánovat dál svatbu a vše co jste měli před sebou případně zkusíte vymyslet něco jiného nového abyste byli šťastní, třeba nějakou dovolenou, občasnou chůvu abyste měli víc času na sebe nebo co ja vim… ale jasně bych dala najevo že takhle ne, že a že důvěra byla zlomená, a dala bych mu termín a odešla bych asi ať přijde až to rozsekne definitivně. Buď bych šla za rodičema na moravu, nebo bych minimálně chodila do toho fitka a byla doma co nejméně a plánovala si nějaké plány a aktivity které by ho mohly taky bavit, aby ho třeba napadlo že by vlastně chtěl být s tebou a dělat to všechno s tebou. On je pod záplavou hormonů a zamilovanosti, ale to je jiné než láska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
9.11.18 20:02
@Lucius08 píše:
@jednoslunicko to není pravda. Do výpočtu alimentů se ona započítávat nebude ani kdyby byli manželé. Soud zajímá jen chlap.

nevyznám se v tom, ale od kolegyně jsem slyšela, že její příjmy soud zajímaly při rozhodování o alimentech na syna přítele, který s ní žil ve společné domácnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
9.11.18 20:54
@Akinee píše:
nevyznám se v tom, ale od kolegyně jsem slyšela, že její příjmy soud zajímaly při rozhodování o alimentech na syna přítele, který s ní žil ve společné domácnosti

To je zajímavé… Mě manžel říkal, že u soudu o mě nepadlo ani slovo, že soudkyně jela jen jeho příjmy, a to jsme manželé, žijeme společně. Je to zvláštní, ale děkuji za info :) … Asi záleží na soudci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 21:23

Ahoj, nečetla jsem to celé, ale řešila jsem podobnou situaci a to dokonce z obou stran. Když mě podváděl přítel, tak jsem taky psala té rádoby milence a můžu ti říct, že tak hodná jsem tedy nebyla. Byla jsem slušná a nad věcí, i když to ve mě pěkně vřelo, ale jasně jsem jí řekla, at si dá zpátečku nebo uvidí. Přítel dostal nůž na krk, žádný čekání jak se rozhodne…nejsem žádná chuděra abych čekala, zda si vybere mě a pak se klepala při každém pípnutí telefonu… vybral si mě, půl roku měl peklo, protože byl hodně hlídaný z mé strany. Nikam sám nesměl, mobil atd. Málem nás to rozdělilo, byl jak ve vězení a já si to uvědomovala, ale nemohla jsem si pomoci. Připadala jsem si děsně podvedená a taky, že jsem byla. Důvěra je totálně pryč a horko těžko se vrací zpátky, ale nějak pracujeme a funguje. Už je to za námi a on mě stále přesvědčuje o tom, že to byl jen úlet, že jsem jeho jediná…říká se, udělá jednou, udělá vícekrát, nad tím přemýšlet nehodlám, až čas ukáže zda to vydržel a jeho láska byla pravá, každopádně teď jsme zase v klidu a jeho vězení začíná polevovat a důvěra se navracet. Chce to rozseknout, jak budeš na oba hodná a budeš mu dávat čas, jen si prodlužuješ trápení a jemu dáváš více prostoru na to si vybrat jí a ne tebe…

U soudu příjem přítelkyně nezajímá, pouze tvůj a jeho. Střídává péče je to nejhorší co si můžeš vybrat. Nikdy bych se nemstila přes děti a to vím na % protože ex-manžel to dělal od počátku a děti museli navštěvovat psychologa a syna naočkoval tak, že ke mě odmítá jezdit a to vše střídavou péčí… bojujeme stále, ale nevzdáváme se. Každopádně pokud s ním chceš zůstat, tak o něj bojuj, žádného chlapa nebaví ženská, který je svým způsobem ukradený a navíc, dáváš mu stále prostor k tomu, odejít k ní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.18 06:18

Ahoj holky, tady zakladatelka. Včera večer bylo u nas dusno.. Už jdem to nevydržela a řekla jsem mu, že neni malej kluk aby nevěděl co chce. Ze tak se žít nedá.. A zase zecna něj tlacim.. Tak jsem mu řekla buď chceš nebo nechceš ale že ja rozhodně nebudu ta chudinka co sedí v koutě a bude čekat na to jak se rozmyslí. Buď ať to utne hned, nebo se okamžitě zbalím a odcházím.. Neveril.. Tak jsem si začala balit své věci.. Zastavil me a říkám tak co?? On mi řekl ze jí nedokáže zablokovat a ne kontaktovat jí, tak jsem ji napsala poslední zprávu… Typu ze mi nikdo brát rodinu nebude… Že si nenechám robit rodinu aos někoho, komu se jeho život nepodaří a snaží se zničit ten náš.. A ze ted budu tw svině já.. A pokud ne, tak ať se připraví na to, že bude mit chlapa co má deti v péči… Ze jí to neulehcim… Ne nebojím se holky toho, ze by to použil u soudu proti mě ohledně děti.. On totiž by to s detma sám nedal znám ho…

• Citovat
  • Upravit
3253
10.11.18 06:25

A ta druha ma deti?
Pokud je to v diskuzi,tak se omlouvam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
10.11.18 06:49
@Kralikcek píše:
A ta druha ma deti?
Pokud je to v diskuzi,tak se omlouvam :kytka:

Nemá. Jen se rozvádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
10.11.18 06:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tady zakladatelka. Včera večer bylo u nas dusno.. Už jdem to nevydržela a řekla jsem mu, že neni malej kluk aby nevěděl co chce. Ze tak se žít nedá.. A zase zecna něj tlacim.. Tak jsem mu řekla buď chceš nebo nechceš ale že ja rozhodně nebudu ta chudinka co sedí v koutě a bude čekat na to jak se rozmyslí. Buď ať to utne hned, nebo se okamžitě zbalím a odcházím.. Neveril.. Tak jsem si začala balit své věci.. Zastavil me a říkám tak co?? On mi řekl ze jí nedokáže zablokovat a ne kontaktovat jí, tak jsem ji napsala poslední zprávu… Typu ze mi nikdo brát rodinu nebude… Že si nenechám robit rodinu aos někoho, komu se jeho život nepodaří a snaží se zničit ten náš.. A ze ted budu tw svině já.. A pokud ne, tak ať se připraví na to, že bude mit chlapa co má deti v péči… Ze jí to neulehcim… Ne nebojím se holky toho, ze by to použil u soudu proti mě ohledně děti.. On totiž by to s detma sám nedal znám ho…

A odešla jsi? Když ses balila myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3253
10.11.18 06:53
@Lioness34 píše:
Nemá. Jen se rozvádí

Dik…treba uvita muze s ctyrmi detmi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.11.18 06:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tady zakladatelka. Včera večer bylo u nas dusno.. Už jdem to nevydržela a řekla jsem mu, že neni malej kluk aby nevěděl co chce. Ze tak se žít nedá.. A zase zecna něj tlacim.. Tak jsem mu řekla buď chceš nebo nechceš ale že ja rozhodně nebudu ta chudinka co sedí v koutě a bude čekat na to jak se rozmyslí. Buď ať to utne hned, nebo se okamžitě zbalím a odcházím.. Neveril.. Tak jsem si začala balit své věci.. Zastavil me a říkám tak co?? On mi řekl ze jí nedokáže zablokovat a ne kontaktovat jí, tak jsem ji napsala poslední zprávu… Typu ze mi nikdo brát rodinu nebude… Že si nenechám robit rodinu aos někoho, komu se jeho život nepodaří a snaží se zničit ten náš.. A ze ted budu tw svině já.. A pokud ne, tak ať se připraví na to, že bude mit chlapa co má deti v péči… Ze jí to neulehcim… Ne nebojím se holky toho, ze by to použil u soudu proti mě ohledně děti.. On totiž by to s detma sám nedal znám ho…

Tak ale jenom nevyhrožuj a jednej. Pokud to nedokážeš nebo nechceš dotáhnout do konce, nevyhrozuj tím. Akorát jsi jim pak pro smích.
Byla bys opravdu schopná odejít a nechat jim děti ??? Pokud ne, nevyhrozuj tím, jen ukazuje s své zoufalství.
Já osobně bych za takového idiota nebojovala. Ani s tolika dětma. Absolutně za to nestoji. A hry na nechávají jim děti, abys je znechutila, bych taky nehrála. Na to by mi těch dětí bylo.moc líto.
Sebrala bych se, odjela s dětmi domů na Moravu a vše vyřizovala tam odtud. Máš tam zázemí, celé patro RD, rodiče, práci máš z domova, ohledně něj bych pouze vyžadovala řádně placení výživného na všechny děti. Nic víc.
S těma scenkama si jim pouze pro smích.

• Citovat
  • Upravit
2950
10.11.18 06:54
@Kralikcek píše:
Dik…treba uvita muze s ctyrmi detmi :nevim:

Chvíli možná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375