Přítel potkal svoji první lásku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.18 07:53

@pikola jednoduché, ja mam prwci z domova,. Přítel dělá noční a tak na za to vzdy par dnu volno, ona ma u nas ve městě rodinu a podlouhe době přijela.. Tim padem usuzuji ze se museli domluvit. A uz delší dovu psát.. Nevim co na tom nechapes

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 07:55
@divine woman píše:
Já ti rozhodně neradím odejít od něj. Děti už jsem vychovala a ne čtyři. Takže si dovedu živě představit, jak těžké to pro tebe je. A nikde nepíšeš, kolik je dětem let. Asi by to opravdu chtělo si s Pepou sednout a probrat, kolik by ho stál odchod od rodiny. Jestli vydělává 30 tisíc, chtěla bych po něm polovinu nebo střídavou péči o děti.
Čtyři a šest let mají děti.. Je to pro me moc těžké právě proto
  • Citovat
  • Upravit
1487
9.11.18 07:58
@Anonymní píše: Čtyři a šest let mají děti.. Je to pro me moc těžké právě proto

A to máte dvoje dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 07:58

@divine woman ja se snažím a po celou dobu jsem se snažíla sním mluvit, ale on mlčí nic neříká.. Tocje jeho problém. Ja zacnim nemůžu přeci chodit a porad se ho ptát.. Situace je taková že za mnou přišel a omlouval se.. To co rekl jenže ja mu nevěřím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 07:59

@Anitramm ano

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 07:59

@Anitramm ano

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 08:02

Pepa nebyl špatný otec, nebyl špatný přítel, o rodinu se vždy snažil postarat.. Neříkám ze vždy bylo všechno růžové.. Ale tak neak jsme to dali, takový obrovský obrat se právě stal po te schůzce s Idou… Je nervózní… Jde to nacnem vidět. Jasne ja bych se mohla sebrat a odejít.. Ale neni to tak jednoduché..

• Citovat
  • Upravit
1487
9.11.18 08:03
@káťa píše:
Na mě to celé dělá dojem, že Pepa je IQ tykve.
Přetahujete se s Idou o totální hovádko, zakladatelko. ten chlap je úplně k ničemu, v podstatě vyhraje ta, se kterou nebude. Jsem zvědavá, z čeho by platil čtvery alimenty a žil s Idou a za co vůbec žijete vy, když 10 dní do výplaty už nemá ani korunu ??? To není chlap, ani atrapa chlapa. A vy jste dvě zoufalky, které se tohle bezcenné hov.no přetahují.

Na mě to dělá dojem, že je to celý jen smyšlenej příběh někoho, kdo se hodně, ale hodně nudí. Protože tohle snad v reálu ani neni možný. :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 08:05

@Anitramm myslíš si to opravdu?? Jako promincale togle je oprwvdu realita.. Nebo sem mam dat uplnou konverzaci mezi mnou a přítelem aby jste uvěřili?? Tohle je šílená situace a jedine tady se mohu svěřit se situací jaká je… Nevim jaké chces důkazy toho aby jsi věřila ze tohle je pravda

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 08:11

[5. 11. 14:15] zuzaba: Víš.. Tohle je opojení že? Co když se rozjedem a ida tě potom taky opustí. Co budeš dělat žít v do měním že jsi přišel o všechno? Ja te nutit iz nebudu ani přemlouvat tě nebudu.. Jen mi napiš ano ne.. Ani se te nebudu na nic ptát.. Uz to prostě nechsm být.. Protože ry sám musíš vědět co chceš… [5. 11. 14:18] Pepa: Nejspíš máš pravdu že je to opojení třeba ne já vážně sám nevím. A nevím co bude nebo nebude. Nejspíš se fakt asi budu trápit, nebo já fakt nevím.nevim co mám říct nebo teď udělat. Potřebuju se uklidnit a srovnat si to všechno. Nebo ty už ses rozhodla??

• Citovat
  • Upravit
35988
9.11.18 08:20
@Anonymní píše:
@pikola jednoduché, ja mam prwci z domova,. Přítel dělá noční a tak na za to vzdy par dnu volno, ona ma u nas ve městě rodinu a podlouhe době přijela.. Tim padem usuzuji ze se museli domluvit. A uz delší dovu psát.. Nevim co na tom nechapes

A co děláš doma za práci? Nechci tě shazovat, ale tvoje psaní je plně chyb a překlepů, takže nic na PC to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 08:25

@pikola @pikola protože píšu rychle.. A ano máš pravdu na PC to není, já vyrábím.. Dekorativní sošky..

• Citovat
  • Upravit
6534
9.11.18 08:26

@pikola to píše na stopro na mobilu, taky na něm takhle hotentotsky píšu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35988
9.11.18 08:28
@Tableta píše:
@pikola to píše na stopro na mobilu, taky na něm takhle hotentotsky píšu :oops:

Já taky píšu na mobilu, to zase není tak nějak omluva, navíc v dnešní době píšu na mobilu líp jak na PC, automaticky opravuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 08:31

@pikola budeme se opravdu bavit o tomhle? Nechci se tu hádat.. A řešit co a jak jde píšu.. Překlep chyby.. Píšu rychle a ano na mobilu.. Ale tohle me opravdu netrápí v tuhle chvíli…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky