Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
On jim to vysvětlí tak, že to bude její vina. Hele, co si budeme povídat. Nakonec bude její vina i to , že má tú Idú.
A to málo, co nebude její vina, za to může jeho matka ![]()
To jsem taky slyšela zcela vážně od ex ![]()
@Gorlami píše:
Jako sms “pojď domu, já ji to napisu”… nemám slov![]()
,on je uplnej trotl. Kdyby chtěl, už by napsal, i když by to stejně nic nezměnilo, on te má úplně na háku.Kolik je dětem? Pracujes?
Spíš je to takový vztah, kdy on je na zakladatelce citově hodně závislý a ona mu trochu supluje starší ségru, nebo rovnou matku. To pak vede k pocitu, že ji nikdy z výše uvedeného důvodu nemůže opustit, ale to je opravdu klamný pocit, protože taková závislost se velice snadno přesmykne v až nenávist, poté, co si najde jinou (Idu v tomhle případě) na které se stane závislý místo zakladatelky…
A žádný děti, byť 4 s ním nepohnou ![]()
@Annabela11 píše:
@jednoslunicko No myslím že si dáma asi nedokáže představit co to je starat se pak o 4deti…A já bych jí to tak přálamyslím že by že vztahu honem rychle vycouval…
On si to zjevně neumí představit ani ten „tatínek“ - bohužel …
@Kobliha51 píše:
On je doma s dětmi a ona ne. Když on toho bude chtít zneužít, zneužije toho bez ohledu na důvody.
Souhlas.
Nejen, že to může zneužít při případném jednání o svěření do péče (to mu teda nebude moc platný), ale podle mě ho to dost poštve proti zakladatelce.
Ještě edit.
Onaa mu totiž i hodná Ida ráda vysvětlí, že tohle, to by ona, narozdíl od zakladatelky, nikdy neudělala… ![]()
@janat píše:
Souhlas.
Nejen, že to může zneužít při případném jednání o svěření do péče (to mu teda nebude moc platný), ale podle mě ho to dost poštve proti zakladatelce.
Ještě edit.
Onaa mu totiž i hodná Ida ráda vysvětlí, že tohle, to by ona, narozdíl od zakladatelky, nikdy neudělala…
Právě...... ![]()
@rokris píše:
V tomto stádiu se oni neleknou ani dětí v péči.
Ano, jak praví jedno obhroublé pořekadlo: Ku.da proti vodě, utáhne tři lodě.
@Kobliha51 píše:
On je doma s dětmi a ona ne. Když on toho bude chtít zneužít, zneužije toho bez ohledu na důvody.
On nemá důvod to zneužít - pochybuju, že by chtěl děti do péče. A navíc - ona odešla, když byly se svým otcem. Přece nikde není psáno, že se dětná ženská nemůže hnout sama z baráku, pokud jsou děti s někým, kdo se postará ![]()
@janat píše:
Souhlas.
Ještě edit.
Onaa mu totiž i hodná Ida ráda vysvětlí, že tohle, to by ona, narozdíl od zakladatelky, nikdy neudělala…
Hodná Ida může předvíst, jak se postará - poslala bych jí toho Honimíra na víkend i s dětma. Se vzkazem, že to je jen začátek, příště už to bude na 14 dní.
@jednoslunicko píše:
Hodná Ida může předvíst, jak se postará - poslala bych jí toho Honimíra na víkend i s dětma. Se vzkazem, že to je jen začátek, příště už to bude na 14 dní.
Přesně tak, zakladatelko jen ho pořádně zapřáhni kolem dětí, ať nemá čas myslet na ptákoviny.
Jsi zoufala,proto delas zoufale veci. Nepomahas ani sobe ani detem ani jemu. Nahravas tim milence. Za me demonstrativne neodchazet,nedělat velka gesta,nepsat uz milence. Dej se dohromady ty,nadechni se a zacni premyslet,jde o hodne. A taky zvaz jestli ti to stoji vsechno za to. Pak bych si s nim sedla nekde v klidu nejlepe v restauraci ale jde to i doma,jen pozor na sex a svadeni a ujistovani,ze ty jsi ta nejlepsi,to v domacich podminkach vetsinou k tomu sklouzne. Doma ho drzet nasilim nemuzes,muzes mu ale rict,ze o nej stojis,ze nechces rozbit rodinu s vasimi ctyrmi detmi a pokud on to ma stejne muzete pracovat na znovuobnoveni duvery a vztahu. On nejspis bude nerozhodnuty co dal,nebo ti slibi neco co ted neni schopen dodrzet,takze se s nim domluv na nejakem oboustranně akceptovatelnem terminu do kdy to bude mit vyreseno. Dal mu nastin jak by to bylo v pripade,ze si vybere tu druhou. Budes pozadovat to,ze s detmi zustanes v byte kde bydlite,pricemz on se bude podilet na nakladech,budes pozadovat alimenty (ne malo,ale realne), stridavou peci - budete se u deti stridat tam jde soucasne bydlite po ctrnacti dnech a pokud jsi jeste na rodicovske,tak ti bude dorovnavat životní uroven jako bys byla jeho manzelka. Jestli na vsechno tohle pod tihou spatneho svedomi pristoupi,tak co nejdriv vsechno sepiste u pravnika.
Musis vydrzet,byt pevna a zasadova. Budes to mit tezke,moc tezke a trochu mam obavu jestli to zvladnes. V kazdem pripade ale moc drzim palce.
@jednoslunicko píše:
On nemá důvod to zneužít - pochybuju, že by chtěl děti do péče. A navíc - ona odešla, když byly se svým otcem. Přece nikde není psáno, že se dětná ženská nemůže hnout sama z baráku, pokud jsou děti s někým, kdo se postará
To určitě právo má. jen si tak představuju ty vykulený oči dětí když máma nebude večer doma a tatínek jim poví cokololiv, že.
@Anonymní píše:
Tak holky. Ted jsem se bavila celou dovu s Pepou.. Postavila jsem ho pred hotovou věc. Řekla hsem mu ze jsrm wi s idou psala tqk na me vyvalil očijako že co?? No zahrála jsem si na mrcha a řekla jsem mu mam ti dat přečíst co psala?? Ze se do toho nebude míchat ze je to náš vztah? Ze bude čekat nez se rozhodne a podle toho se zářídí jako že budou spolu tak chuj stím najdu si jiného?? Vze jacmu jistotu dat můžu ale ona mu tu jistotu dat nemůže? " a pokud se odstehuju na moravu za rodinou tak ze si bude brát děti každý víkend a jecmi jedno jak to udělá? Že já chci twky žít?? Nic mi na to neřekl.. Tak jsem pokračovala říkám ted si prectav že budeš s idou pul roku a potom zjistíte že to neni ono nebo ona si najde chlapa bez dětí.. A co o n bude klepat u me na dveře?? Že já jsem jeho rodina. Ma budu bojovat všem prostředkama že ona nevi co to je ze rozbije svoji rodinu ale míjí nechá na pokoji.. Ze ja nebudu ta co od něj odejde.. Ze to on vy me musel opustit… Nikdy jsem k němu nebyla tolik upřímná jako teď.. Proste ted hraju.. On je typ člověka který vam neřekne svůj názor hned.. Sedí mlčí. Mtreba i try dny.. A můžete mluvit jak chcete. Mon se ozve jen když řekněte něco, co se mu nelíbí. Rekla jsem mu napiš jí to ze je konec jak mi říkal večer, a twk poznáš jestli jí za to stojíš.. A mela jsem sto chutí mu ukázat tuhle konverzaci co si písem tady.. Ale neudělám to. Ted šel na zahradu s kávou.. A ja sedím doma. A čekám nez se vyjádří. Mpsat IDE rozhodně nebudu.. Budu nad věcí.
Ano, bud nad veci, kasli na nejakou Idu, nebo jak se jmenuje a mysli na sebe a sve deti. Rekni mu ze chces vedet hned ci chce, nebo udelas to co chces ty. A vis co? On ublizije tobe a vasim detem. At si vychutna ten pocit ze na nej kaslete, jaky ze on sel ven s kavou a ty cekas?? Boze holka nebud hloupa a flakni ho tou panvi at se probere . Neponizuj se porad.
Ahoj holky, tak jsem ran přišla domů, a tvářil se jako ze on nic.. Sla jsem za detma.. On na mě ahoj, takcjsem mu řekla čau.. Prej co ti je, mu říkám mě?? Co je tobě?? Koukal na mě a prej.. Já sem ji napsal. Hned jsem mu řekla no to je od tebe velké gusto… Ale ještě předtím jste se domluvili, nejsem včerejší.. Tak mi to ukázal.. Ale celou konverzaci posunul nahoru, abych neviděla co jí psal.. Nic jsem mu na to neřekla a šla jsem jsem si dát sprchu.. Ted dělá jako ze se nic nestalo.. Asi věděl ze se dneska rano vrátím…