Přítel potkal svoji první lásku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34197
8.11.18 10:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak jsem ran přišla domů, a tvářil se jako ze on nic.. Sla jsem za detma.. On na mě ahoj, takcjsem mu řekla čau.. Prej co ti je, mu říkám mě?? Co je tobě?? Koukal na mě a prej.. Já sem ji napsal. Hned jsem mu řekla no to je od tebe velké gusto… Ale ještě předtím jste se domluvili, nejsem včerejší.. Tak mi to ukázal.. Ale celou konverzaci posunul nahoru, abych neviděla co jí psal.. Nic jsem mu na to neřekla a šla jsem jsem si dát sprchu.. Ted dělá jako ze se nic nestalo.. Asi věděl ze se dneska rano vrátím…

Tak mu řekni aby ti to dal přečíst celé :think: Nechci ti brát iluze ale jsi si jistá že chceš žít s takovým chlapem? Co jako čeká že bude dál? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35987
8.11.18 10:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak jsem ran přišla domů, a tvářil se jako ze on nic.. Sla jsem za detma.. On na mě ahoj, takcjsem mu řekla čau.. Prej co ti je, mu říkám mě?? Co je tobě?? Koukal na mě a prej.. Já sem ji napsal. Hned jsem mu řekla no to je od tebe velké gusto… Ale ještě předtím jste se domluvili, nejsem včerejší.. Tak mi to ukázal.. Ale celou konverzaci posunul nahoru, abych neviděla co jí psal.. Nic jsem mu na to neřekla a šla jsem jsem si dát sprchu.. Ted dělá jako ze se nic nestalo.. Asi věděl ze se dneska rano vrátím…

Psala jsi, že jde večer do práce, kdo tedy byl s dětma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.11.18 10:51

Zuzanko, jak se cítíš? Pomohla ti ta noc k utřídění myšlenek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.11.18 11:23
@Motýlek17 píše:
Zuzanko, jak se cítíš? Pomohla ti ta noc k utřídění myšlenek?

proč ji oslovuješ jménem, pokud chce zůstat anonyn? Nemyslíš, že kdyby chtěla, abychom věděli, že se jmenuje Zuzana, že by se nám odtajnila? Nebo děláš machra /už podruhé tady/, že si ji právě ty na základě jejích osobních informací odhalila? Nechápu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35987
8.11.18 11:24
@bětee píše:
proč ji oslovuješ jménem, pokud chce zůstat anonyn? Nemyslíš, že kdyby chtěla, abychom věděli, že se jmenuje Zuzana, že by se nám odtajnila? Nebo děláš machra /už podruhé tady/, že si ji právě ty na základě jejích osobních informací odhalila? Nechápu… :zed:

Vždyť sama uvedla jména :nevim: i svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.11.18 11:31

A jóóó… jasně :) omlouvám se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.18 11:40

Me nevadí ze me znáte jménem.. To je vpohode. Jinak vlastně jaké mam pocity.. Smíšené.. Ale ze by se neak snažil to ne víte ptalacjsem se ho proč Teda mi neukáže to co jí psal co predemnou schovává říkal že tam nic nepsal o me nevěřím mu.. Proste ho uz znám. Jak se chová.. Ano měl jit do práce ale nešel. Protozr jsem nebyla doma.. Jak to udělal netuším.. Nechci být ta co mu leze do zadku.. Jenže taky tak mu to může vyhovovat.. No uvidím co a jak bude dál.. Zatim jsem v takovém nouzovém režimu kdy funhuju tak neak normálně.. Moc nemluvíme.. Ale rozhodla jsem se asi tak, že kdyz budu cítit že to napětí tu bude pořád a on bude takový jaký je teď.. Myslím, ze pujdem od sebe.. Ale nebudu to já kdo odejde.. Musí to udělat on když uz tak st si to vyzere

• Citovat
  • Upravit
7333
8.11.18 11:41
@Kralikcek píše:
Jsem u prvniho radku,tak se omlouvam pokud nekde uprostred je objasneni…

Máme čtyři krásné zdravé děti

Jsme spolu deset let. 8o

Jak jste dlouho spolu byli,nez jsi byla poprve tehotna?

koukej to číst celý a pak dávej rozumy, nebo dostaneš přes zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.11.18 11:43
@bětee píše:
proč ji oslovuješ jménem, pokud chce zůstat anonyn? Nemyslíš, že kdyby chtěla, abychom věděli, že se jmenuje Zuzana, že by se nám odtajnila? Nebo děláš machra /už podruhé tady/, že si ji právě ty na základě jejích osobních informací odhalila? Nechápu… :zed:

A ty jsi přesvědčená o tom, že ta jména jsou opravdu reálná?

• Citovat
  • Upravit
31292
8.11.18 11:45

Tak koukám, žes to vydržela až do rána.
To je dobře. Né proto, že bys měla dělat nějaká divadelní gesta, ale proto, abyste si oba utřídili pár myšlenek.
Ad to ukazování sms, bych mu řekla, ať si ten telefon strčí kamsi, že to nevypovídá vůbec, ale vůbec nic. A že nejsem jeho máma ani učitelka, aby mi ukazoval telefon jak žákovskou.

Že sem včera odešla né trucovat, ale třídit myšlenky, jeslti mi, i přes čtyři děti, stojí za to trápení, že nevim, jestli se ještě druhej den vrátí domů z pichu nebo ne. Že si zklamaná, ale blbku, ani chůvu, zatímco on se bude chodit k*rvit, mu dělat nebudeš. A jak to tedy bude dál. Že chceš jasný slovo. Že čas přemýšlet už měl. Pak mu říct, jestli se tedy domluvíte na plánu střídavé péče, alimentů, bydlení, atd.
Ono totiž spousta chlapů si třeba i s chutí odběhne k milence pro pomazlení, ale jak se začne řešit i to okolo, tak se zaleknou. Jakože „no počkeeej, já to tak nemyslel, sem myslel, že si párkrát odběhnu a na tebe tu budu hrát habaďůru, jak sem chudáček nerozhodnej a ty mě pak zahrneš láskou, abych ti neutekl“.
Ono totiž leckterý chlapi se dost často rozchodu ve finále bojí víc než ženský.

Ano, půjdeš s kůží na trh a může se stát, že ti na to kývne. Ale jak už sem psala dřív, pokud k tomu dojde, dopadlo by to tak, tak jako tak. Takhle budeš mít aspoň jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
8.11.18 11:48
@Kobliha51 píše:
A ty jsi přesvědčená o tom, že ta jména jsou opravdu reálná?

A ty jsi Koblihová? Znám jednu co je Pirožková a to je reálný jméno.....Dělá ředitelku ZŠ a odtajnění ji nevádí, protože má facebook s celým jménem i s fotky. Já nic takového nemám..... :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.11.18 11:54
@Božislava píše:
A ty jsi Koblihová? Znám jednu co je Pirožková a to je reálný jméno.....Dělá ředitelku ZŠ a odtajnění ji nevádí, protože má facebook s celým jménem i s fotky. Já nic takového nemám..... :potlesk:

A proč mi to píšeš? Tak si to taky tak udělej, když závidíš. :D

• Citovat
  • Upravit
7333
8.11.18 11:59
@Kobliha51 píše:
A proč mi to píšeš? Tak si to taky tak udělej, když závidíš. :D

Nezavidím ti přijmení, pouze se mi líbí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.11.18 12:04
@Božislava píše:
Nezavidím ti přijmení, pouze se mi líbí.....

U nás je to označení člověka občas si sedícího na vedení. Což je můj případ. Žádnou krásu v tom tedy nevidím, ale dík. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.18 12:13

Říká mi, ze pojede v pstek na šipky že ho pizval kamarád.. Šipky hrál dříve závodně. Tak jsem se na nej podívala a říkám fajn tak to můžu jít stebou ne, ani nezaváhal a rika jo klidně můžeš.. Chápete to?? Já sním nikam nepůjdu… :roll: jen jsem chtěla vědět jeho reakci.. Je to tet pro me těžké, myslelacjsem si ze jsem včera udělala určitě rozhodnutí, ale prostě vaham.. Ale nepolevim.. Moje máma na co tuší ale nic jsem ji neřekla. Ikdyz mi psala ze mam u ní dveře otevřené.. Jasne ja se muzu sebrat a odjet na moravu ale myslim ze takcjen utecu od problémů.. Co ted dělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky