Přítel potkal svoji první lásku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
7.11.18 11:12
@Annabela11 píše:
No takhle to dopadá když se ex sleze s ex…Vůbec nechápu takové potřeby. :roll:

No o tom žádná!!!! A kolik tady s tím nemá a nevidí problém :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
7.11.18 11:12
@Kakika píše:
Máš na Moravě příbuzné/rodiče/kamarády? Tak příteli dnes oznam, že o víkendu jedeš na Moravu a on má na starosti děti. Aby si zvykal se o ně celodenně starat, protože až je bude mít ve střídavé péči, bude pozdě se něco učit. A Ida mu s tím těžko pomůže, když sama děti nemá a neví, jak se starat. No a pak odjeď. Opravdu odjeď, ne že jen budeš plácat, že pojedeš, budeš si myslet, jak ho to vystraší. Kdyby přemlouval a prosil, tak mu řekni, že on není jediný, kdo potřebuje čas na rozmyšlenou a prostě jedeš. Nejvíc ho zaskočíš tím, že to dotáhneš do konce. Idě už nepiš. Pokud ignoruje fakt, že má čtyři děti a přítelkyni, tak je to marné. Hraje si na chudinku (já taky budu čekat, až jak se Pepa vyjádří), ale svědomí ji zřejmě nic neříká.Jo a pošli mi prosím tě číslo na Pepu, ráda bych viděla, jestli je to aspoň kus samce, když se o něj tak přetahujete. :think:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
7.11.18 11:15

Být v roli Idy, vysměji se Ti, což už takticky udělala. Psát dopisy milence je slušné ponížení. Odjela bych, jak Ti tady radily holky s tím ať si rozmyslí, kolik bude dávat alimenty ( pod 4 tisíce na dítě bych nešla) a ať přemýšlí. Full servis tímto by skončil, to je samozřejmostí. Měj svou hrdost. Zatím si z Tebe dělají oba srandu, takže začni být hrdá ženská a né ufňukánek. Jednej činem a né slovy. Na papír si sepiš jaké máš možnosti v případě odchodu, a to i finanční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.11.18 11:19

Zakladatelko Zuzanko, máš potřebu bojovat o svého partnera tím, že Idě napíšeš, aby nebrala tátu vašim čtyřem dětem. Já osobně bych jí už nekontaktovala. Takové dopisování ti jen ubírá energii, kterou potřebuješ pro děti a sama sebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 11:23

Tak holky. Ted jsem se bavila celou dovu s Pepou.. Postavila jsem ho pred hotovou věc. Řekla hsem mu ze jsrm wi s idou psala tqk na me vyvalil oči 8o jako že co?? No zahrála jsem si na mrcha a řekla jsem mu mam ti dat přečíst co psala?? Ze se do toho nebude míchat ze je to náš vztah? Ze bude čekat nez se rozhodne a podle toho se zářídí jako že budou spolu tak chuj stím najdu si jiného?? Vze jacmu jistotu dat můžu ale ona mu tu jistotu dat nemůže? " a pokud se odstehuju na moravu za rodinou tak ze si bude brát děti každý víkend a jecmi jedno jak to udělá? Že já chci twky žít?? Nic mi na to neřekl.. Tak jsem pokračovala říkám ted si prectav že budeš s idou pul roku a potom zjistíte že to neni ono nebo ona si najde chlapa bez dětí.. A co o n bude klepat u me na dveře?? Že já jsem jeho rodina. Ma budu bojovat všem prostředkama že ona nevi co to je ze rozbije svoji rodinu ale míjí nechá na pokoji.. Ze ja nebudu ta co od něj odejde.. Ze to on vy me musel opustit… Nikdy jsem k němu nebyla tolik upřímná jako teď.. Proste ted hraju.. On je typ člověka který vam neřekne svůj názor hned.. Sedí mlčí. Mtreba i try dny.. A můžete mluvit jak chcete. Mon se ozve jen když řekněte něco, co se mu nelíbí. Rekla jsem mu napiš jí to ze je konec jak mi říkal večer, a twk poznáš jestli jí za to stojíš.. A mela jsem sto chutí mu ukázat tuhle konverzaci co si písem tady.. Ale neudělám to. Ted šel na zahradu s kávou.. A ja sedím doma. A čekám nez se vyjádří. Mpsat IDE rozhodně nebudu.. Budu nad věcí.

• Citovat
  • Upravit
4789
7.11.18 11:32
@Anonymní píše:
Tak holky. Ted jsem se bavila celou dovu s Pepou.. Postavila jsem ho pred hotovou věc. Řekla hsem mu ze jsrm wi s idou psala tqk na me vyvalil oči 8o jako že co?? No zahrála jsem si na mrcha a řekla jsem mu mam ti dat přečíst co psala?? Ze se do toho nebude míchat ze je to náš vztah? Ze bude čekat nez se rozhodne a podle toho se zářídí jako že budou spolu tak chuj stím najdu si jiného?? Vze jacmu jistotu dat můžu ale ona mu tu jistotu dat nemůže? " a pokud se odstehuju na moravu za rodinou tak ze si bude brát děti každý víkend a jecmi jedno jak to udělá? Že já chci twky žít?? Nic mi na to neřekl.. Tak jsem pokračovala říkám ted si prectav že budeš s idou pul roku a potom zjistíte že to neni ono nebo ona si najde chlapa bez dětí.. A co o n bude klepat u me na dveře?? Že já jsem jeho rodina. Ma budu bojovat všem prostředkama že ona nevi co to je ze rozbije svoji rodinu ale míjí nechá na pokoji.. Ze ja nebudu ta co od něj odejde.. Ze to on vy me musel opustit… Nikdy jsem k němu nebyla tolik upřímná jako teď.. Proste ted hraju.. On je typ člověka který vam neřekne svůj názor hned.. Sedí mlčí. Mtreba i try dny.. A můžete mluvit jak chcete. Mon se ozve jen když řekněte něco, co se mu nelíbí. Rekla jsem mu napiš jí to ze je konec jak mi říkal večer, a twk poznáš jestli jí za to stojíš.. A mela jsem sto chutí mu ukázat tuhle konverzaci co si písem tady.. Ale neudělám to. Ted šel na zahradu s kávou.. A ja sedím doma. A čekám nez se vyjádří. Mpsat IDE rozhodně nebudu.. Budu nad věcí.

To vypadá jako že ses zdravě na.rala - a to je velice dobrý začátek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107264
7.11.18 11:32
@Lucius08 píše:
Ty musíš být zlatíčko… Jova. Ta ženská chce tvojeho chlapa, a dokáže to, když bude chtít … Co už si neuvědomuje to B, co by ji měl ten tvůj Pepa říct, nevím na jaký je zvyklá standart ale alimenty na 4deti nebudou malé. A bude je mít min. co 14dni na víkend. Sama mám rozvedeného chlapa se dvěmi dětmi. Teď už jsou dospělé tak sem nejezdí, ale jak sem jezdili :zed: … Zatnout zuby, vydržet. Nadávala jsem si, že jsem si našla chlapa s dětma (v té době myslím 9 a 14 jim bylo) . Kamarádky co si našli chlapa s dítětem nebo dvěma taky šílí i když to veřejně neřeknou, jen soukromě. A 4??? To si neumím představit, ani náhodou. Kdyby došlo na nejhorší, dala bych jim děti na týden, ať se postarají, dopadne to tak, že se bude starat chlap a ta jeho Ida bude šílet.
podepisuju :palec:
@Lucius08 píše:
@jednoslunicko to není pravda. Do výpočtu alimentů se ona započítávat nebude ani kdyby byli manželé. Soud zajímá jen chlap.

jeste toho trochu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
7.11.18 11:41
@Anonymní píše:
Tak holky. Ted jsem se bavila celou dovu s Pepou.. Postavila jsem ho pred hotovou věc. Řekla hsem mu ze jsrm wi s idou psala tqk na me vyvalil oči 8o jako že co?? No zahrála jsem si na mrcha a řekla jsem mu mam ti dat přečíst co psala?? Ze se do toho nebude míchat ze je to náš vztah? Ze bude čekat nez se rozhodne a podle toho se zářídí jako že budou spolu tak chuj stím najdu si jiného?? Vze jacmu jistotu dat můžu ale ona mu tu jistotu dat nemůže? " a pokud se odstehuju na moravu za rodinou tak ze si bude brát děti každý víkend a jecmi jedno jak to udělá? Že já chci twky žít?? Nic mi na to neřekl.. Tak jsem pokračovala říkám ted si prectav že budeš s idou pul roku a potom zjistíte že to neni ono nebo ona si najde chlapa bez dětí.. A co o n bude klepat u me na dveře?? Že já jsem jeho rodina. Ma budu bojovat všem prostředkama že ona nevi co to je ze rozbije svoji rodinu ale míjí nechá na pokoji.. Ze ja nebudu ta co od něj odejde.. Ze to on vy me musel opustit… Nikdy jsem k němu nebyla tolik upřímná jako teď.. Proste ted hraju.. On je typ člověka který vam neřekne svůj názor hned.. Sedí mlčí. Mtreba i try dny.. A můžete mluvit jak chcete. Mon se ozve jen když řekněte něco, co se mu nelíbí. Rekla jsem mu napiš jí to ze je konec jak mi říkal večer, a twk poznáš jestli jí za to stojíš.. A mela jsem sto chutí mu ukázat tuhle konverzaci co si písem tady.. Ale neudělám to. Ted šel na zahradu s kávou.. A ja sedím doma. A čekám nez se vyjádří. Mpsat IDE rozhodně nebudu.. Budu nad věcí.

A Ty víš, proč se spolu tenkrát rozešli ? To bych mu taky připomněla, ať si uvědomí, že to tenkrát neskončili asi bezdůvodně. To přísloví o dvojím vstupování do stejné řeky nevzniklo jen tak bez příčiny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
7.11.18 11:43
@kve-tinka píše:
za prvé si nějakou Idu neměla vůbec kontaktovat, i když chápu že je těžké se držet na uzdě. Hlavně si z ní nedělej kámošku a svěřenkyni, co chápe Tebe i Pepu!! :zed:

Přesně tak.
Manželova (byť potenciální) milenka je JEHO a jen jeho problém a jen na něm je, aby si ho řešil.
Představa, že ty ji kontaktuješ a ona „bude na tvé straně“, „vše si uvědomí a sama to ukončí“, je, za prvé, naprosto naivní, a nebo, za druhé, předpokládá, že tvůj muž je nesvéprávné děcko, který se nedospěle nedokáže postavit k řešení k jeho vlastním problémům…
Ani jedno mi nepřijde jako dobrá věc :(
Už si s ní nic nepiš! Tvým partnerem na řešení situace je jen tvůj manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
7.11.18 11:46
@Malina7 píše:
Být v roli Idy, vysměji se Ti, což už takticky udělala. Psát dopisy milence je slušné ponížení.

Plus ty dopisy stoprocentně řeší s manželem (zakladatelčiným…) takže to ponížení je dvojité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.11.18 12:15

To bude stoprocentne dalsi unudeny chlap, ktery je malo vytizeny.

Takze klidne bych ho na to rande poslala, ale sebou bych mu pribalila vsechny deticky. Zuzce bych napsala, co, ktere ma rado k jidlu atd. a jeste bych pro ni priballa klidne pytel spinaveho pradla, ktere jsem nestihla vyprat. A ja bych se vydala nekam za zabavou ci odpocinkem.
Zuzka musi byt zcela naivni a hloupa osoba, protoze jenom blazen si nabrnkne chlapa se ctyrma detma.
Predem bych je s usmevem seznamila, kolik asi budou delat alimenty a ze deti u nich budou, co nejcasteji. Ze jsem stastna, ze budou mit takovou uzasnou tetu a ja si konecne poradne odpocnu a zacnu delat neco i pro sebe. Treba studovat, ci sportovat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
7.11.18 12:22

@Jana525 Zuzka je zakladatelka, štětka je Ida - ale jinak dobrý - tohle by Zuzka mohla klidně okopírovat, upravit a poslat Idě :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.11.18 12:22
@jednoslunicko píše:
@Jana525 Zuzka je zakladatelka, štětka je Ida - ale jinak dobrý - tohle by Zuzka mohla klidně okopírovat, upravit a poslat Idě :-D.
:mrgreen: :mrgreen: to jsem to teda pomichala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 12:24

Tqk další odezva.. Přišel a říká vy zeny si myslíte ze je to jednoduché.. Že prej to neni jen tak.. Tak jsem mu řekla.. Jakcse chceš rozhodovat bud já a děti, nebo ona.. Acjak dloiho chceš na rozmyšlenou?? Prej nevi rikam fajn tak ja se sbalim a odejdu a az budeš vědět tak mi řekni.. Akorát nevím jak to zvládneš s detma.. Koukal na mecjak puk a pak říká.. Je v práci napíšu jí večer.. Říkám proč večer?? Napiš jí teď.. Kdyz jsem ei vzala boty a bundu ze jdu tak nacme nikam nechod. Jacji večer napíšu.. Rikam alecjw to chci vidět ze jicto napíšeš a chci vidět co ti odepsala.. Jsem holky odhodlalna se sebrat a odejít ať se postará o deti sám.

• Citovat
  • Upravit
107264
7.11.18 12:26
@Jana525 píše:
To bude stoprocentne dalsi unudeny chlap, ktery je malo vytizeny.Takze klidne bych ho na to rande poslala, ale sebou bych mu pribalila vsechny deticky. Zuzce bych napsala, co, ktere ma rado k jidlu atd. a jeste bych pro ni priballa klidne pytel spinaveho pradla, ktere jsem nestihla vyprat. A ja bych se vydala nekam za zabavou ci odpocinkem.
Zuzka musi byt zcela naivni a hloupa osoba, protoze jenom blazen si nabrnkne chlapa se ctyrma detma.
Predem bych je s usmevem seznamila, kolik asi budou delat alimenty a ze deti u nich budou, co nejcasteji. Ze jsem stastna, ze budou mit takovou uzasnou tetu a ja si konecne poradne odpocnu a zacnu delat neco i pro sebe. Treba studovat, ci sportovat atd.

az ji prijde na rande se ctyrma detma jeho sex appeal bude na bode nula .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí