Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Popravdě hsem jak mrtvola.. Po nocich brečím nespím nejim.. Ja jsem mu porad říkala acporad se ho ptam tak se rozhodni jacnebo ona? Jenze on mi pokaždé řekne že na nej tlacim. Dokonce jsem mu řekla že faj pokud nas opustis vezmeš si deti do péče ty! Nase konverzace vyústila tak že jsem mu taky řekla jakcse k tomu ida postaví když nemá deti, a najednou bude mit chlapa a čtyři děti k tomu.. Na to mi nedokázal odpovědět
Přesně ě.. musi vědět jaké změny by stim mohly prijit. Nemůže jen tak odejít a bezezmen žít s idou, bez následků, jakoby žádné děti neměl..jen ať si to představí jestli mu to za to stojí
Oni budou dva a ve dvou tu péči o 4 děti zvládnou lépe.
Tímhle ji odradíš a odradit jí je daleko důležitější než jeho. Ona ho chce za převozníka a je to čůza, že musí hned jít do chlapa od 4 dětí.
Mohla si najít jenom pícháka pro zábavu a dát si trochu času na výběr vhodnějšího. Je vidět, jak je zoufalá, když jde do všeho.
@Anonymní píše:
Popravdě hsem jak mrtvola.. Po nocich brečím nespím nejim.. Ja jsem mu porad říkala acporad se ho ptam tak se rozhodni jacnebo ona? Jenze on mi pokaždé řekne že na nej tlacim. Dokonce jsem mu řekla že faj pokud nas opustis vezmeš si deti do péče ty! Nase konverzace vyústila tak že jsem mu taky řekla jakcse k tomu ida postaví když nemá deti, a najednou bude mit chlapa a čtyři děti k tomu.. Na to mi nedokázal odpovědět
Nebudeš ta, kdo čeká jak se on rozhodně spolu s ní, jestli si není jistej tak to prostě rozhodni ty. On za ní jezdí, nebo si jen píšou? Rozhodně to ji nepiš, jak kdyby ona za to nemohla a ještě jaký máte krásný děti (ona je snad viděla?). Tohle všechno má vyřídit on a ne aby jste jak dvě slepice si psaly za jeho zády. Nafackuj jemu a ne jí
@Anonymní píše:
Tak to rozhodni za něj ty. Dřív, než tě to zničí. Ty mu nedáváš prostor se rozhodnout, ty mu dáváš prostor aby s tebou prvotřídně vyj.ebal a Ida mu u toho bude tleskat a mačkat mu svaly jakej je chlapak.
@arinecka píše:
Tak o něj bojuj, ale ne tak že si budeš psát s ní. To nepovede nikam. Myslíš že když jí napíšeš aby ho nechala, tak to pro tebe udělá? Je to tvůj chlap, ty ho znáš, víš jak na něj. Jí úplně vypustˇ, nebo se to všechno otočí proti tobě, buduď hloupá. Tím že jí budeš psát, tak budeš působit naprosto zoufale a jako žena bez sebevědomí která si nedokáže udržet chlapa. Neber to ve zlém ale jdeš na to hodně špatně.
To co reálně může pomoct: bud na něj milá, velmi sexy, neruš žádné vaření, starání se, sex, sama si občas vyraž, sděl mu pevný termín do kdy se musí rozhodnout,nepiš si s tou slepicí, zablokuj si jí.
Kdybys tušila blízké setkání jeho s ní - vymysli si důvod a strč mu děti a odjeď třeba k lékaři ![]()
A pamatuj,že půjde k té,u které mu bude líp.POkud z tebe bude zlá a vyčítavá fůrie a ona hodná a chápavá,tak kdo asi vyhraje?
@Lucius08 píše:
@jednoslunicko to není pravda. Do výpočtu alimentů se ona započítávat nebude ani kdyby byli manželé. Soud zajímá jen chlap.
Když soudce bude chtít, tak ji započítá, to se neboj…
Jinak zakladatelko, proč si s ní píšeš, je to mrcha, která krade otce 4 dětem a manžela! Nemusíš ji přeci už nic psát ani vysvětlovat. Bude z toho aspoň nejistá, že už se s ní nechceš vykecavat. A možná je tak chápavá a milá ve zprávách, protože je třeba ukazuje tomu tvymu a chce před ním vypadat jako světice. Jinakntvuj manžel je trouba na entou, ani nemá koule si to vyřešit sám a tahá tě do toho…
No má ráda, asi jsou dvě možnosti, buď hrát hodnou skvělou manželku a on si pak uvědomí, co by ztratil a nebo ho kopnout do .rdele a čekat, až za rok dva přiletět zpátky, když ta jeho to nedá se 4 dětma a málo prachama…Buď mrcha a zachovej si důstojnost!
@terien píše:
Ty se jako domlouvas s milenkou svého muže, která si ho nechá?? No to nemyslíš vážně! Sbalila bych ho, poslala Ide do Německa, navrhla střídavou péči 14 dní ty 14 dní on a on začíná. Pak se můžeš Idy zeptat jak se jí to líbí.
Tak nějak. Děcka ho nezastaví. Ať si to ti dva spolu zkusí. Ida zatím nemá tušení,co obnáší chlap se závazky. Hvězda. ![]()
Jo a ještě: udělej tu fůrií z ní
Nepiš jí, ať ona neví co se děje, chytře a vyčůraně postupuj tak,aby ona nebyla v klidu a povolili jí nervy a udělala mu scénu a zatlačila na něj
Konkrétní postupy už musíš vymyslet sama ![]()
@Anonymní píše:
Chápu že je toho na tebe moc. V první řadě si ale uvědom že máš 4 děti a ty tě potřebují. Proč se mají dívat na zhroucenou mámu, jen proto že jejich táta neví co chce? Proč se ho pořád ptáš jestli ty, nebo ona? Dáváš mu moc prostoru. Máš toho evidentně dost. Být tebou tak mu hodím na stůl rozvodové papíry + výpočet alimentů s tím že na tohle teda nemám nervy. Když je takový srab tak ať si táhne za ní. ![]()
@arinecka oni podle toho co píše nejsou ani manželé.. a rozvodové papíry nejsou žádný formulář, to se nikam nehází ![]()
@Danulinka16 píše:
Když soudce bude chtít, tak ji započítá, to se neboj…Jinak zakladatelko, proč si s ní píšeš, je to mrcha, která krade otce 4 dětem a manžela! Nemusíš ji přeci už nic psát ani vysvětlovat. Bude z toho aspoň nejistá, že už se s ní nechceš vykecavat. A možná je tak chápavá a milá ve zprávách, protože je třeba ukazuje tomu tvymu a chce před ním vypadat jako světice. Jinakntvuj manžel je trouba na entou, ani nemá koule si to vyřešit sám a tahá tě do toho…No má ráda, asi jsou dvě možnosti, buď hrát hodnou skvělou manželku a on si pak uvědomí, co by ztratil a nebo ho kopnout do .rdele a čekat, až za rok dva přiletět zpátky, když ta jeho to nedá se 4 dětma a málo prachama…Buď mrcha a zachovej si důstojnost!
@arinecka píše:
Chápu že je toho na tebe moc. V první řadě si ale uvědom že máš 4 děti a ty tě potřebují. Proč se mají dívat na zhroucenou mámu, jen proto že jejich táta neví co chce? Proč se ho pořád ptáš jestli ty, nebo ona? Dáváš mu moc prostoru. Máš toho evidentně dost. Být tebou tak mu hodím na stůl rozvodové papíry + výpočet alimentů s tím že na tohle teda nemám nervy. Když je takový srab tak ať si táhne za ní.
Jo,to bych udělala taky…
fíííha, psát si s bejvalkou. Já kdysi dávno byla v kontaktu s bejvalkou, co se cpala do vztahu…Napřed si ze mě udělala skoro kámošku a pak vytasila drápy.
Pokud bych jí vůbec něco psala, tak to, že jestli jí jde o to si někde „zacvičit“, tak zrovna chlap od čtyř dětí není ten správnej kus, a jestli je schopná se podívat sama sobě do očí v zrcadle, že boří vztah s dětma a že jestli si myslí, že jí to dáš zadarmo, tak ani náhodou. A že rozšířený styk se čtyřma dětma a k tomu tučný alimenty jí budou určitě vyhovovat.
A nazdar bazar.
A chlapovi? No já bych se asi neudržela a vyštěkla bych na něj něco v tom smyslu, jestli mu opravdu krátkodobej pich s bejvalkou stojí za to, aby zbořil rodinu čtyřem dětem, a ať si nemyslí, že zaplatí čtyřku měsíčně a děti si laskavě vezme na jeden víkend v měsíci, že bude pořád táta na plný pecky. A ať se zamyslí, kolik taková rodina stojí a jestli si myslí, že ta novástará bude odvázaná z toho, že on polovinu výplaty a polovinu času bude věnovat dětem.
Aby se zamyslel, jestli mu tahle všechna pakárna stojí za to…že ho miluješ, ale debila jim dělat nebudeš. Pak bych mu dala čas na rozmyšlenou.
Jediná nevýhoda toho, ho od toho odradit dřív než dojde na věc je to, že bude dalších pár let fantazírovat, jaký by to mohlo být…
Kdyby si to vyzkoušel a zjistil, že tudy fakt cesta nevede, tak by s ním další žití bylo nejspíš o moc jednodušší a lepší. Protože by věděl, o co mohl přijít… ![]()
Promiň, ale Tvůj chlap je vůl, má čtyři děti a neumí se ovládat. Já už bych o něj asi nestála
A Idě bych nepsala.