Přítel potkal svoji první lásku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.18 08:54

Ja jsem odhodlána o nej bojovat.. Jen prostě nevim jak ji to mam napsat nejsemcna ní hodná.. Už je to pět dnů co jsem ji to psala. Nevim jak to mam poskládat.. Mam dokonce i konverzaci s Pepou jak mi píše ze me miluje.. Mam ji to poslat?? Jak to nám napsat?? Ukázat ze nejsem hloupá

• Citovat
  • Upravit
1237
7.11.18 08:54

Ty musíš být zlatíčko… Jova. Ta ženská chce tvojeho chlapa, a dokáže to, když bude chtít … Co už si neuvědomuje to B, co by ji měl ten tvůj Pepa říct, nevím na jaký je zvyklá standart ale alimenty na 4deti nebudou malé. A bude je mít min. co 14dni na víkend. Sama mám rozvedeného chlapa se dvěmi dětmi. Teď už jsou dospělé tak sem nejezdí, ale jak sem jezdili :zed: … Zatnout zuby, vydržet. Nadávala jsem si, že jsem si našla chlapa s dětma (v té době myslím 9 a 14 jim bylo) . Kamarádky co si našli chlapa s dítětem nebo dvěma taky šílí i když to veřejně neřeknou, jen soukromě. A 4??? To si neumím představit, ani náhodou. Kdyby došlo na nejhorší, dala bych jim děti na týden, ať se postarají, dopadne to tak, že se bude starat chlap a ta jeho Ida bude šílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
7.11.18 08:56

Mluvím za sebe, ale žádné Ide bych fakt nepsala. Od sveho muže totiž očekávám, že mi neodejde sám od sebe, a ne že já si budu muset vypisovat s potencionální milenkou :mrgreen: pepovi bych řekla na rovinu, že se rozhodne hned, a podle toho bych se zařídila.

• Citovat
  • Upravit
rokris
7.11.18 08:58
@Anonymní píše:
Mam na ni obrovský vztek.. Chci ji napsat ať mi dá pokoj ale jak

Nepsala bych jí. To musí být něco na nervy. Ale s tím „nožem na krk“ chlapovi, bych teda byla taky opatrná. Můžeš jí ho tím lehce přihrát.

• Citovat
  • Upravit
1237
7.11.18 08:59

@jednoslunicko to není pravda. Do výpočtu alimentů se ona započítávat nebude ani kdyby byli manželé. Soud zajímá jen chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.11.18 09:03

Zuzko, jak dlouho spolu byli tvůj partner s Idou? Je cítit, že on na ní nezapomněl ani po těch letech a zůstala mu v srdci hodně hluboko. Z korespondence mezi vámi je jasně poznat, že Ida si je vědoma toho, že v tom Pepa „plave“. A to hraje v její prospěch. Chce ho dostat nazpátek stůj co stůj. Tvůj Pepa se musí rozhodnout, kdo je pro něho důležitější. Přeji ti hodně sil, ať to zvládneš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
7.11.18 09:03

Okamzite bych utnula vypisovani s onou zenskou.ta ti bude stolit nejaka moudra??? :pocitac: ze ji neni hamba rozborit vztah se 4 detmi.kdyby byla solidni da od nej ruce pyc a bude hledat jinde :cert: .holka vyrid to doma s chlapem mezi ctyrma ocima at se vymackne co chce.kazdpadne drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
7.11.18 09:05
@Lucius08 píše:
@jednoslunicko to není pravda. Do výpočtu alimentů se ona započítávat nebude ani kdyby byli manželé. Soud zajímá jen chlap.

to si úplně nemyslím, ale i kdybys měla pravdu, předpokládám, že Ida ví o zákonech ČR velké kulové a zakladatelka, jakožto máma 4 dětí má teď právo hájit svou rodinu všemi možnými zbraněmi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34194
7.11.18 09:07
@Anonymní píše:
Ja jsem odhodlána o nej bojovat.. Jen prostě nevim jak ji to mam napsat nejsemcna ní hodná.. Už je to pět dnů co jsem ji to psala. Nevim jak to mam poskládat.. Mam dokonce i konverzaci s Pepou jak mi píše ze me miluje.. Mam ji to poslat?? Jak to nám napsat?? Ukázat ze nejsem hloupá

Tak o něj bojuj, ale ne tak že si budeš psát s ní. To nepovede nikam. Myslíš že když jí napíšeš aby ho nechala, tak to pro tebe udělá? Je to tvůj chlap, ty ho znáš, víš jak na něj. Jí úplně vypustˇ, nebo se to všechno otočí proti tobě, buduď hloupá. Tím že jí budeš psát, tak budeš působit naprosto zoufale a jako žena bez sebevědomí která si nedokáže udržet chlapa. Neber to ve zlém ale jdeš na to hodně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 09:08

Popravdě hsem jak mrtvola.. Po nocich brečím nespím nejim.. Ja jsem mu porad říkala acporad se ho ptam tak se rozhodni jacnebo ona? Jenze on mi pokaždé řekne že na nej tlacim. Dokonce jsem mu řekla že faj pokud nas opustis vezmeš si deti do péče ty! Nase konverzace vyústila tak že jsem mu taky řekla jakcse k tomu ida postaví když nemá deti, a najednou bude mit chlapa a čtyři děti k tomu.. Na to mi nedokázal odpovědět

• Citovat
  • Upravit
14376
7.11.18 09:10

Chápu, že se musíš cítit hrozně, ale… Po tom, co on ti přizná, že je zamilovaný jinde a neví, co chce, vypisovat zprávičky s jeho milenkou a dělat si s ním hezký večer,nechápu :nevim: Jasně, že ti v tu chvíli neřekne, že si tě vzít nechce a že na novou kuchyň kašle. Jasně, že ti ona napíše, abys zůstala s dětmi co nejblíž, nebude muset pak doma brečícího Pepu poslouchat, jak má děti daleko a vydávat nemalé peníze, aby je mohl občas vidět. Ty jsi na ně jak med a oni tebou manipulují, jak se jim to hodí. Přitvrdila bych. Prostě oznámila partnerovi, že pokud se rozhodne pro ni, stěhuji se s dětmi tam a tam a on ať se zařídí podle svého. Já jsem bohužel typ, co pálí mosty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
7.11.18 09:11

Ty jo ty te ide teda davas volnost. Pepovi bych řekla o co vsechno by přišel, co by ho čekalo, a že predpokladam ze i Ida by chtela děti. Neni to vydírání je to postaveni pred hotovou věc. Idě bych řekla ať se stahne úplně, a vypadne z vaseho života. Je jasný že chlap se trochu zabouchnul do něčeho noveho , láká ho to, ale podle mě je to jen poblazneni. Kdyby o nej ida nestala a rekla hele pepo neblazni, máš uzasnou rodinu..pepa by to uznal a stara laska by zustala jen ve vzpomince…ja bych sveho pepu branila, jen tak bych ho nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
7.11.18 09:11
@Anonymní píše:
Mam na ni obrovský vztek.. Chci ji napsat ať mi dá pokoj ale jak

Jdi k právníkovi a nech si spočítat alimenty. Aby věděli, kolik drobáků mu zbyde na život s ní tady nebo v Německu. Že ho bude vyživovat. Už pro ni nebude tak atraktivní.

Bydlet bych šla, kam sama uznám za vhodné a děti bych mu nikam na půl cesty nepřivážela.
Ať si přijdede kamkoliv.

Jestli k něčemu vypadáš, tak se snaž vypadat dále. Abys pak nebyla sama, až odejde. Ale ať platí, a příplatek by měl být i na nějakou posluhu k těm 4 dětem. To není nikde psáno, že to MUSÍŠ stihnout sama. Nemusíš.

Já bych šla klidně do extrému a děti bych mu dala do péče. Dělala bych pár měsíců víkendovou mamku, on by to stejně déle nevydržel. Aby si to užil.
Když nechce přijít o děti, tak bych jí napsala a jemu oznámila, že souhlasím s jeho odchodem, ale i s dětmi. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
7.11.18 09:12
@Anonymní píše:
Popravdě hsem jak mrtvola.. Po nocich brečím nespím nejim.. Ja jsem mu porad říkala acporad se ho ptam tak se rozhodni jacnebo ona? Jenze on mi pokaždé řekne že na nej tlacim. Dokonce jsem mu řekla že faj pokud nas opustis vezmeš si deti do péče ty! Nase konverzace vyústila tak že jsem mu taky řekla jakcse k tomu ida postaví když nemá deti, a najednou bude mit chlapa a čtyři děti k tomu.. Na to mi nedokázal odpovědět

A tos udělala moc dobře. A ještě bych mu dala okusit víkend s dětma. nechej ho s nima samotného doma od pátku do neděle a ty se někam zašij. A vůbec se nemusíš cítit nějak slabě - TY máš navrch, ne ona. Jak už jsem ti psala - ji něco žene z Nemecka domů a nemá kde být a asi je i bez peněz- protože rozumná ženská by dobrovolně do chlapa se 4 dětma opravdu nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.11.18 09:14

Ty se jako domlouvas s milenkou svého muže, která si ho nechá?? No to nemyslíš vážně! Sbalila bych ho, poslala Ide do Německa, navrhla střídavou péči 14 dní ty 14 dní on a on začíná. Pak se můžeš Idy zeptat jak se jí to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí