Přítel potkal svoji první lásku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
8.11.18 15:03

Zakladatelko, je mi moc líto, že musíš řešit takové smutné věci. :? Na Idu bych se vykašlala. Pokud by ještě napsala, tak bych jí akorát sdělila, ať si uvědomí, že rozbíjí rodinu se čtyřmi dětmi, a že v případě rozvodu budu žádat o střídavou péči.Jinak bych se zaměřila hlavně na to, co chceš ty, a co je dobré pro tvoje děti.Navštívila bych tajně právníka, a poradila se s ním, na co všechno bych v případě rozvodu měla nárok. A začala bych si odkládat peníze bokem.Pepovi bych oznámila,že očekávám, že kontakt s Idou nadobro ukončil,včetně psaní a jiných kontaktů, jinak bych mu předložila sepsané podmínky, co všechno budu po něm chtít/včetně střídavé péče/, pokud to skončí rozvodem.A na ty šipky bych šla.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.11.18 15:30

Na mě to celé dělá dojem, že Pepa je IQ tykve.
Přetahujete se s Idou o totální hovádko, zakladatelko. ten chlap je úplně k ničemu, v podstatě vyhraje ta, se kterou nebude. Jsem zvědavá, z čeho by platil čtvery alimenty a žil s Idou a za co vůbec žijete vy, když 10 dní do výplaty už nemá ani korunu ??? To není chlap, ani atrapa chlapa. A vy jste dvě zoufalky, které se tohle bezcenné hov.no přetahují.

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.11.18 15:30

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.18 16:03

Takcholky myslim si ze uzcneni ani co řešit.. Tak sedíme všichni v obejvaku.. Decka přišli ze skolky a podotýkám od rana neudělal nic.. Ale myslim vubec nic.. Rano vstal a jen kouří a pije kafe a píše si do mobilu.. Tak jsem totalne unavená protože sem vsechno musela dělat sama mame barák a takcmusim porad uklízet a děti do toho. Ok a deti sefi doma delaj kraviny jak děti mu rikam můžeš položit mobil a venovst se nám nebo alespon dětem. Zavrel mobil čumí na tv a ted.. Deti začali behat do kolečka a jen tak pronesl.. Jestli me naserete tak vam fakt reknu at vypadne!!!! Holky tak jsem se ho zeptala rázně pred detma co?? Zopakuejes mi to ještě?? Prej ne ze se urazim. Tak jsem reklacne řekni takcto zopakoval a ja jsem zkoprnela… Rikam to říkáš vážně nebo jen z afektu a on no z afektu… A tak jsem se zvedla a odešla do pokoje.. Sem v koncich nebudu podléhat a vytirat se vnucovat.. Končím..

• Citovat
  • Upravit
4789
8.11.18 16:27
@Anonymní píše:
Takcholky myslim si ze uzcneni ani co řešit.. Tak sedíme všichni v obejvaku.. Decka přišli ze skolky a podotýkám od rana neudělal nic.. Ale myslim vubec nic.. Rano vstal a jen kouří a pije kafe a píše si do mobilu.. Tak jsem totalne unavená protože sem vsechno musela dělat sama mame barák a takcmusim porad uklízet a děti do toho. Ok a deti sefi doma delaj kraviny jak děti mu rikam můžeš položit mobil a venovst se nám nebo alespon dětem. Zavrel mobil čumí na tv a ted.. Deti začali behat do kolečka a jen tak pronesl.. Jestli me naserete tak vam fakt reknu at vypadne!!!! Holky tak jsem se ho zeptala rázně pred detma co?? Zopakuejes mi to ještě?? Prej ne ze se urazim. Tak jsem reklacne řekni takcto zopakoval a ja jsem zkoprnela… Rikam to říkáš vážně nebo jen z afektu a on no z afektu… A tak jsem se zvedla a odešla do pokoje.. Sem v koncich nebudu podléhat a vytirat se vnucovat.. Končím..

On jako nechodí do práce ? Mně by docela zajímalo, co dělá a kolik vydělá. Myslím, že na tom nebudete nejlépe. Jinak je to blbeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
8.11.18 16:34

Ať vypadne - to jako řekl před dětmi a myslel to na Tebe? 8o
Možná se ti uleví, když se ho vážně zbavis… bude mít vůbec z čeho platit alimenty, když si peníze půjčuje od tebe, hulí a válí se na gauči? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.11.18 16:50
@Anonymní píše:

Kdo má vypadnout? To dítě co řve?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.18 16:53

On má 30 tisíc a ja 15 tisíc. Bezijem si špatně on z teto výplaty nakoupil dárky na vánoce plati nájem… Elektřinu.. Chodí do práce. No on to řekl takcneak potichu ale ja jsem neco slyšela jen jsem nevěděla co ale myslim ze chtel abych to slyšela.. Pakcto zopakoval znova

• Citovat
  • Upravit
5640
8.11.18 17:03
@káťa píše:
Na mě to celé dělá dojem, že Pepa je IQ tykve.
Přetahujete se s Idou o totální hovádko, zakladatelko. ten chlap je úplně k ničemu, v podstatě vyhraje ta, se kterou nebude. Jsem zvědavá, z čeho by platil čtvery alimenty a žil s Idou a za co vůbec žijete vy, když 10 dní do výplaty už nemá ani korunu ??? To není chlap, ani atrapa chlapa. A vy jste dvě zoufalky, které se tohle bezcenné hov.no přetahují.

Vystizny, prijde mi, ze vsichni akteri tohoto pribehu se mentalne zasekli nekde v 15 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
8.11.18 17:08
@Anonymní píše:
On má 30 tisíc a ja 15 tisíc. Bezijem si špatně on z teto výplaty nakoupil dárky na vánoce plati nájem… Elektřinu.. Chodí do práce. No on to řekl takcneak potichu ale ja jsem neco slyšela jen jsem nevěděla co ale myslim ze chtel abych to slyšela.. Pakcto zopakoval znova

Takze rodinu o sesti lidech tahnete z 45 tis? Páni 8o… kolik Vam je? :think:

Myslim si, ze tady z Pepana az prijde na vec, nevytluces ani vindru. Na tvym miste bych na nic necekala a zacala zarizovat vse potrebne. Taky se muze stat, ze te i s detmi posle pryc a nehne ani brvou, iluze bych si nedelala. A navic to vypada, ze to spolu táhnou uz nejakou dobu, nejspis ti neco uniklo. Tohle neni situace, ktera prijde ze dne na den, na zaklade jednoho setkani. Tohle bude uz nejakej ten patek upeceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.18 18:46

Nedělejte prosim nikdi z nás patnáctileté děti, zoufali lide dělají zoufale věci, a ano da se krásně využít z tolika penězi. Jen prostě ted ored vánocemi to je trosku horší, ale to neznamená ze kdyz on nemá, ze nemam já… Jinak co se týká toho ze de tahám o chlapa který se chová tak jak se chová.. Prostě jsem to řešila tak ze jsem odešla včera s tím, ze to bude dneska lepší evidnete neni a ja vim, ze se chová jako puberťák každý píše ze by ho kopl do zadele.. Ale kdyz nono je to hrozně těžký se sebrat se čtyřmi dětmi a odejít.. Samozřejmě ze prostredky na straně mám. Možná jsem byla naivní a zaslepená.. Možná ze je čas odejít.

• Citovat
  • Upravit
35988
8.11.18 19:10

A kdy kdo chodíte do práce, když ty jsi v práci dneska nebyla on taky ne? :think: A ona bydlí v Německu, tak jak se mohou vidět? Trochu mi ten příběh nehraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.11.18 19:19
@Anonymní píše:
Zdravím vás holky. Můj příběh bude poněkud delší, a proto se taky omlouvám pokud zde budou chyby a překlepy. Takže přítele jsem poznala když jsem měla 20 let. Máme čtyři krásné zdravé děti tak neak vše klaplo. Sem tam nějaký mrak jako všude. Jsme spolu deset let. A najednou přišel nekdo kdo mi chce tohle všechno vzít. Vim ze nemohu zabránit a zakazovat. Takže přítel se po xx letech sešel s kamarádkou se kterou mel vztsh predemnou. Nelhal mi ze si jde popovídat s ní.. Ok mel moji naprostou důvěru proč by taky neměl že? Ale po té kávě se jako by odtah.. Byl ke me chladný alecne zas tak.. Podotýkám, že ona žije v Německu acje vdaná.. Prej se bude rozvádět. Nevím.. A to je kámen úrazu.. Ještě do nedávná mě přítel zadal o ruku.. Říká jak mě miluje.. A ze o mě nechce přijít ale ze neco cítí i k té jeho IDĚ. Tovme neskutečně bolelo. Vrazil mi kudlu do zad. Pořád si sni psal… Ale ke me se choval hezky. Když jdem mu říkala co se děje ať se vyjádří brečel jak malej kluk že nevi co ma dělat ze me miluje.. Ale ze by chtel i jí.. Tak jsem to nevydržela a slušně jsem ji napsala přepošlu vam to aby jste věděli.

Ahoj Ido.. Promiň že píšu.. Ale musím, ty víš kdo jsem, a já vím kdo jsi ty. Nepíšu ti proto abychom se hádali. I ja i ty jsme dospělé.. Důvod proč ti píšu je ten, že Pepa nevi co chce na jednu stranu mi říká jam mě miluje ale ze mu záleží i na tobě. Když se ho zeptám co chce, takcjen krčí rameny. Víš myslím si, že by bylo vhodné a dobře aby jsi se ho zeptala taky co chce, protože takhle se stoho nedostanem ani ja ani ty. Doufám ze se zachovas diskrétně a tato konverzace zůstane mezi náma.

Ahoj Zuzko, děkuji za zprávu. Samourejme vím kdo jsi. Dospělé jsme a z me strany opravdu nehodlám vyvolávat zadne hádky a nic podobného. Já se ho urcite zeptám, abychom meli jasno a nemusel se nikdo trápit. To si opravdu nepřeji.
Sdílím tvou myšlenku, že se Pepa musí rozhodnout co chce. I když jsem si jista, že to pro něj není lehke. Já to nechávám na nem, z me strany je volba jasna. Do ničeho ho v žádném případe netlacim a ani nebudu. Moc se ti omlouvám za komplikace, ale v žádném případe to nebylo planovane.
Tebe má opravdu rád a dětičky nechce ztratit. Boji se někomu ublížit. Doufám i pro nás obě a vase krasne deti, že se to vyjasní co nejdříve. Ida

Bohužel o deti přijde. Nemám kam jinam jít jak na Moravu. Nehodlám na něj jít přes děti, protože jsem si tímto jako dítě prošla taky. Je nerozhodný.. Říkal ze by te bral jako milenku když bych sním zůstala… Ale copak to jde? Nemohu žít ve stresu. Jsou tohle jen tei dny a co teprve potom? Cas mu mam dat.. Ale tohle nejde zvládnou. A ja mu to za bohacnemohu vysvětlit že se tak nedá žít.

Ja te naprosto chápu a je mi vznikla situace a tvuj stres velice lito. Stejne jako jsem psala Pepovi, tak řeknu i tobě svuj postoj. Naprosto se distancuji od reseni vašeho vztahu, nebo michani se do něj, který je jen váš a jen vy máte právo ho resit a rozhodnout se dle uvazeni. Ať už se rozhodnete jakkoli, tak se podle toho zaridim. Nevím jestli znáš mou situaci, ale také prochazim zrovna rozchodem a budu se rozvádět. U nás alespoň nejsou deti, ktere by to ovlivňovalo. A pokud mohu vyjádřit svuj názor, a i přesto, ze chapu tvou bytovou situaci a možnosti, tak pokud se rozhodnete jít od sebe, alespoň bych se pokusila zaridit si nový život tak, aby deti mohli byt s oběma rodiči. Take mam sve zkušenosti z dětství, a nemohla bych to udělat jinym. Zuzko, jestli si přeješ abych svuj kontakt s Pepou přerušila, nebo alespoň omezila, než vse dořešite, mas na to plne právo a ja se podle toho zaridim. Hlavně si vy oba uvědomte, co chcete, aby jste mohl každý z vás byt šťastný. Ida

Ano ja vim, částečně čím jsis prošla ty. Je to tvé soukromí. A ja nejsem clovke co někoho soudí. Nevim co ti Pepa vsechni řekl, ale slyšet verzi jen z jedné strany není dobré. Každopádně, pi celou dobu jsem věděla o tobě i o něm, věděla jsem že k tobě cítí něco mnohokrát jsme o tom mluvili. To co se stalo a děje v našem vztahu je je na dlouho, a oprqvdu jsme si prošli snad vším. Víš napíšu ti to takhle, já bych velice uvítala to co navrhujes, nebo spíš poprosila. Nejsem neaka zákeřná mrcha abych na nej šla prez děti. To vubec ne. Jen to prostě neni tak jednoduché. Takže pokud by byla ta možnost že by jsi se pokusila se stáhnou abychom si to vsechmo srovnali a vyřešili byla bych ti opravdu vděčná.
Byla bych ráda kdyz by jsi ted pár dnu nepsala.. Do doby než přijedeš to je cca 14dni? Myslim ze potom bychom se mohli posunout dál…
Výborně. Souhlasím. Slibuji.. Po teto konverzaci o které přítel ale neví, jsme ei udělali krásný večer.. Vsak to znáte… Usmirovani ale tak neka porad cítím zr tocneni ono.. Kdyz jsem pepovi řekla že jestli sicme chce porad vzít.. Jestli nadále budeme plánovat tu novou kuchyň twk mi řekl že ano.. Že o nas přijít nechce.. Ale ja mu tak neak nevěřím.. Vím ze sejde z očí sejde z mysli.. Tak se vss ženy ptám.. Mam ještě napsat IDE, co vlastně rekl mě? Protože ona orej sním chce být.. Ale přítel me tvrdí že o me přijít nechce.. Co bych mela napsat jí?? Mam ji napsat aby uz ho nekontaktovala? Ze jsme ei neak promluvili aby si zařídila vlastní život aby si ho uspořádala a nas bechala žít?? "prosim poraďte mi co mam dělat

Jejda, tak tohle nevypdá dobře. V takové situaci bych se nechtěla ocitnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
8.11.18 19:20
@pikola píše:
A kdy kdo chodíte do práce, když ty jsi v práci dneska nebyla on taky ne? :think: A ona bydlí v Německu, tak jak se mohou vidět? Trochu mi ten příběh nehraje

Tak ta jeho Miluna se z toho Nemecka prave vratila ne? Pepan ji potkal na kafi a nadherna laska s pritelkyni, ktere udelal 4 deti, ze dne na den skoncila. Cely je to ujety, ale lidi jsou ruzni a ziji vselijak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.11.18 21:08
@Anonymní píše:
Nedělejte prosim nikdi z nás patnáctileté děti, zoufali lide dělají zoufale věci, a ano da se krásně využít z tolika penězi. Jen prostě ted ored vánocemi to je trosku horší, ale to neznamená ze kdyz on nemá, ze nemam já… Jinak co se týká toho ze de tahám o chlapa který se chová tak jak se chová.. Prostě jsem to řešila tak ze jsem odešla včera s tím, ze to bude dneska lepší evidnete neni a ja vim, ze se chová jako puberťák každý píše ze by ho kopl do zadele.. Ale kdyz nono je to hrozně těžký se sebrat se čtyřmi dětmi a odejít.. Samozřejmě ze prostredky na straně mám. Možná jsem byla naivní a zaslepená.. Možná ze je čas odejít.

Já ti rozhodně neradím odejít od něj. Děti už jsem vychovala a ne čtyři. Takže si dovedu živě představit, jak těžké to pro tebe je. A nikde nepíšeš, kolik je dětem let. Asi by to opravdu chtělo si s Pepou sednout a probrat, kolik by ho stál odchod od rodiny. Jestli vydělává 30 tisíc, chtěla bych po něm polovinu nebo střídavou péči o děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí