Přítel se mnou nechce spát a trávit moc času

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.8.20 10:43
@kalie píše:
Promin, ale tohle vypada blbe. Na zacatku vztahu jste a chemie nulova, spali jste spolu dvakrat, ted uz dlouho ne, na zacatku vztahu to je nejintenzivnejsi. Nema o tebe zajem. Rozesla bych se, nema to budoucnost, citis z nej nezajem, mne by bylo teda trapne byt vedle chlapa, kteryho nepritahuju a nemam se s nim o cem bavit :?

Právě že chemie skoro žádná :( třeba je problém ve mě a ne v něm, třeba ho nepřitahuji, ale proč mi to neřekne?
Bavit se teoreticky můžeme vždy o snad čemkoliv, kromě teda vztahu nás dvou.
A je mi trapě jestli ho nepřitahuji a prostě nemá tu chuť a tu vášeň co je na začátku vztahu. Co bude dál? :( :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.20 10:45
@Markéta80 píše:
Když tě to nevyhovuje tak co řešíš? jo normální to není :? možná i to je důvod proč s ex není :lol:

Řeším to protože mi na něm záleží a chtěla jsem na to pohled jiných jestli fakt není něco ve mě co si ani neuvědomuji.
Když mi na někom hodně záleží, snažím se hledat důvod a řešení. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.20 10:49
@markytka3 píše: … asi budu jedina, kdo nepovazuje, to co popisujes, za partnersky vztah :-) :-)… v tvem pripade smysl slova pritel opravdu znaci puvodni vyznam - kamarad. to ze tam byl 2× zasun, z toho bych fakt partnersky vztah nevyvozovala. :kytka:… fakt me udivuje, kolika zen staci, ze ji nekdo pozve 2× tydne na obed, a hned to povazuje za vztah. :nevim:

Právě že mi to taky tak připadá, ale podle jeho slov jsme partneři. Chci se ho právě na to zeptat a nějaké rozumné řešení.
Právě že nestačí a kdyby to bylo pozvání na oběd… Ale jen si dáme někde kafe, pokecáme pusa a jedeme… A to je to co mě užírá Řekla jsem mu to, pokud nebyl připravený na vztah neměl do něj chodit. :nevim: :oops:
Prostě chemie poslední dobou nulová
Nejsem žádná nymfomanka, ale to jsou takové věci co chce většina na začátku vztahu, nebo ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3837
2.8.20 10:54

Prostě jste po pár měsících zjistili, že k sobě nepasujete. To se stává, pokud tam není žádná chemie, sex už teď, co by bylo za rok a víc. Nevím, jestli si běžně vybjras o 15 let starší chlapy, ale věř, že, kdzy už má chlap dítě je vše mnohem komplikovanější a každá to nezvládne. Třeba já bych to nedala. Zkus si s ním o tom promluvit a kdyztak se rozejdete, však o nic nejde, najdeš si takového, který s tebou bude chtít a mít možnost trávit víc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.20 10:54
@Pet32 píše:
Zakladatelko, kolik ti je let? Toto bych vztahem nenazývala, vidíte se 2× týdně na 2h? To musí být intenzita, plánujete spolu budoucnost nebo něco víc?

Jednou při výměně názoru (nebyla to vyloženě hádka, jen opravdu výměna názoru) mi řekl, že chce se mnou vztah a bere mě jako partnerku, a partnerku se kterou by popřípadě třeba i chtěl v budoucnosti i další dítě.
Na jednu stranu mě to zahřálo u srdce na druhou stranu si teď říkám že tímhle přístupem to tak nepovede protože nedokážu předstírat že je vše ok když není :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.20 10:57
@Barbucha3 píše:
Zas tak moc tě nežere no.. :nevim: jak jste od sebe věkově?

Když jsme teda občas sami byť na chvilku, dokážeme se bavit o čemkoliv (kromě vztahu) a vše vypadá ok… Ale není
A 15let (vím je to hodně, ale ještě než jsme spolu byli a potom co jsme spolu začali, perfektně si rozumíme co se konverzace týče, a takovéhle věci člověk nezjistí hned :? :( )

• Citovat
  • Upravit
Pet32
2.8.20 10:59
@Anonymní píše:
Jednou při výměně názoru (nebyla to vyloženě hádka, jen opravdu výměna názoru) mi řekl, že chce se mnou vztah a bere mě jako partnerku, a partnerku se kterou by popřípadě třeba i chtěl v budoucnosti i další dítě.
Na jednu stranu mě to zahřálo u srdce na druhou stranu si teď říkám že tímhle přístupem to tak nepovede protože nedokážu předstírat že je vše ok když není :nevim: :(

Vy se vidíte tak málo a ještě se dohadujete? Když ti to stačí, já to sice nechápu, já bych takový „vztah“ - nevztah nechtěla, ale vy dva to máte jinak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.20 11:02
@Pet32 píše:
Vy se vidíte tak málo a ještě se dohadujete? Když ti to stačí, já to sice nechápu, já bych takový „vztah“ - nevztah nechtěla, ale vy dva to máte jinak

Já takový vztah nechci, ale zkouším přemýšlet a pochopit kde je chyba. Jestli opravdu není ve mě nebo kde vlastně.
Kdyby mi na něm nezáleželo nebo bych k němu něco necítila tak to ani neřeším, popravdě nikdy jsem to takhle neřešila a nechci to hned ukončit.
:nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1319
2.8.20 11:10

Nevím kolik Ti je, ale někdy je prostě lepší problém opustit, než se v tom nimrat. Tohle není vztah a ty nejsi matka Tereza. Myslím, že ani debatou o tom jak na tom jste to nezměníš, nakolik tam není chemie, z jeho strany chuť vztah rozvíjet a mohou přijít komplikace i ohledně výchovy syna.
Proč si to děláš?
Je starý, má dítě v péči, v posteli nefunguje, čas ti nevěnuje. Měj se trošku ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
2.8.20 11:15
@Anonymní píše:
Já takový vztah nechci, ale zkouším přemýšlet a pochopit kde je chyba. Jestli opravdu není ve mě nebo kde vlastně.
Kdyby mi na něm nezáleželo nebo bych k němu něco necítila tak to ani neřeším, popravdě nikdy jsem to takhle neřešila a nechci to hned ukončit. :nevim: :oops:

Na vztah musí být vždy dva, za pár měsíců a sex jen 2×, ze začátku bývá zamilovanost je sex denně, to nemá každý. Ty hledáš chybu v sobě, ale toto je celé špatně. Ukončit to nechceš, buďte kamarádi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.20 11:17
@flybe píše:
Nevím kolik Ti je, ale někdy je prostě lepší problém opustit, než se v tom nimrat. Tohle není vztah a ty nejsi matka Tereza. Myslím, že ani debatou o tom jak na tom jste to nezměníš, nakolik tam není chemie, z jeho strany chuť vztah rozvíjet a mohou přijít komplikace i ohledně výchovy syna.
Proč si to děláš?
Je starý, má dítě v péči, v posteli nefunguje, čas ti nevěnuje. Měj se trošku ráda :srdce:

Protože po několika ne moc zrovna skvělých vztahů kdy jsem od toho utekla na poslední chvíli, nechci hned utéct od tohohle a snažit se to pochopit.
Zažila jsem násilí, několikrát šílenou žárlivost… Možná proto je pro mě důležitý i když vlastně toho času spolu moc nejsme a možná i proto chci prostě víc s ním :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.20 11:21
@Pet32 píše:
Na vztah musí být vždy dva, za pár měsíců a sex jen 2×, ze začátku bývá zamilovanost je sex denně, to nemá každý. Ty hledáš chybu v sobě, ale toto je celé špatně. Ukončit to nechceš, buďte kamarádi

Nedokážu se kamarádit s někým ke komu něco cítím byť tam není taková chemie co se sexu týče. Nejsem žádná nymfomanka ale člověk chce cítit náklonnost toho druhého… Já vím že je to celé špatně a vím že na to musí být dva a cítím se prostě v koncích.
Když nebude jiné řešení samozřejmě že to ukončím, ale to je to poslední co bych chtěla a chtěla bych najít kde je ten háček :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1319
2.8.20 11:22

Pokud máš pouze takové vztahy, tak mně nepřekvapuje, že se montuješ do podobného modelu. Nevážíš si sama sebe a tohle bych prioritně řešila.. Bez toho nebudeš umět navázat normální a funkční vztah. Měl tě otec rád? Jaký žiješ život?
Myslím, že bys měla začít s psychoterapii, ať nedáš stejné chyby dokola.
Násilí, žárlivost, ignorace- to jsou všechno věci, které by jsi si neměla nechat líbit, ale k tomu musíš vnitřně dozrát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
2.8.20 11:22
@Anonymní píše:
Právě že chemie skoro žádná :( třeba je problém ve mě a ne v něm, třeba ho nepřitahuji, ale proč mi to neřekne?
Bavit se teoreticky můžeme vždy o snad čemkoliv, kromě teda vztahu nás dvou.
A je mi trapě jestli ho nepřitahuji a prostě nemá tu chuť a tu vášeň co je na začátku vztahu. Co bude dál? :( :,(

Neni problem v tobe, proste to nezafungovalo. Nechce to asi resit, proto mlci. Malokterej chlap zvladne rict-hele nepritahujes me, bude lepsi, kdyz to ukoncime. Vetsina se spis snazi nechat to vysumet, aby ti to hako docvaklo :roll:. Takze ja bych s timto neperspektivnim vztahem neztraceka cas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
2.8.20 11:25
@Anonymní píše: Řeším to protože mi na něm záleží a chtěla jsem na to pohled jiných jestli fakt není něco ve mě co si ani neuvědomuji.
Když mi na někom hodně záleží, snažím se hledat důvod a řešení. :nevim:

ale on zjevně s tebou trávit čas nechce, nemá zájem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí