Přítel se mnou nechce spát a trávit moc času

Anonymní
2.8.20 04:17

Přítel se mnou nechce spát a trávit moc času

Ahoj, chtěla bych znát váš názor.
Předem se omluvám že to vkládám anonymně, ale poprvé někde prosím o radu nebo respektive chci vědět Váš názor. :oops:
S přítele jsme spolu pár měsíců. Je to asi měsíc a něco zpátky kdy jsme poprvé spolu spali a týden na to znovu. Od té doby jsme spolu nespali a začínám si připadat blbě. :? :oops:
Nebydlíme spolu a on má ve své péči z předešlého vztahu syna (ten je suprový a i když začíná být v pubertě není mezi námi absolutně žádný problém), vím že má povinnosti a respektuji to, ale na mě si udělá čas 1 - 2× v týdnu na cca 2h (jinak je vždy něco důležitějšího) kdy jdeme na kafe (občas k nim jezdím a koukneme na film a jedu domu) a to je celé. Jednou za 14 o víkendu nemá malého a do teď jsme byli spolu sami někde (procházka, výlet) pouze 2× (když počítám i včerejšek) a vždy odjel domů. Jinak si na mě nedokáže udělat více času, natož abychom někam zašli jen my dva například na jídlo, sednout si třeba na zákusek (ani jsme neměli pořádné rande nebo tak) nebo něco a kolikrát ani když nemá na víkend prcka. :nevim: :(
Zdá se mi že konverzace začíná upadat a já se prostě cítím nesvá. Nevím jestli třeba na to máme každý jiný pohled protože jsme od sebe celkem dost věkově :nevim:
Přijde mi že ho nepřitahuji nebo dělám něco špatně. Vždyť přeci začátky vztahu by právě měli být krásný, vášnivý nebo snad v takovém případě ne?
Máte nebo měli jste to tak někdo? Předem moc díky za odpověď :srdce: :mavam:
P. S. Omluvám se za takový román :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20937
2.8.20 05:08

Ze by na nej doma nekdo cekal? :think: treba to ma rozehrany na vice frontach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.20 05:17

@Cenarius
Doma určitě ne,
bydlí s malým (nevím jestli by mu dělal jak se říká hokej v hlavě nebo že by se malý nepřekecl, málo kdy si myslím že umi děti lhát) a několikrát jsem byla u nich a dívali jsme se všichni 3 na filmy kolikrát do noci než jsem odjela domů a oni šli spát jelikož vstává do práce.
Ale popravdě, mě ta myšlenka jestli někoho nemá taky napadla. :(

• Citovat
  • Upravit
53518
2.8.20 06:08

Může mít „dost práce“, ale nechápu, že tě po pár měsících tahá domů, když je tam syn. Když tě pak ani nenechá přespat, když už tam jsi. Ty dva sexy aspoň za tu námahu stály? Třeba sám asi sex moc mít nemusí, spíš má rád klídeček, když ráno přece vstává… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
2.8.20 06:43

Dobré ráno. Myslím si jako chlap, že si tě spíš nechtějí moc pustit do života (i když variantu, že je ještě jiná kamarádka úplně nezavrhuji :think: ) ale ta první mi přijde pravděpodobnější!!! :nevim: Vycházím z toho, jak píšeš, že má vždy něco důležitějšího, nebo pak jede domů. Zkrátka si tě nechce pustit k tělu. Třeba je to špatná zkušenost s předchozím vztahem, třeba je to kvůli synovi, jste spolu krátce, nechce aby se na tebe fixoval a tvořil si k tobě nějaký hlubší vztah… Ale o tom si musíte promluvit vy dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12708
2.8.20 07:11
@Anonymní píše:
Předem se omluvám že to vkládám anonymně, ale poprvé někde prosím o radu nebo respektive chci vědět Váš názor. :oops:
S přítele jsme spolu pár měsíců. Je to asi měsíc a něco zpátky kdy jsme poprvé spolu spali a týden na to znovu. Od té doby jsme spolu nespali a začínám si připadat blbě. :? :oops:
Nebydlíme spolu a on má ve své péči z předešlého vztahu syna (ten je suprový a i když začíná být v pubertě není mezi námi absolutně žádný problém), vím že má povinnosti a respektuji to, ale na mě si udělá čas 1 - 2× v týdnu na cca 2h (jinak je vždy něco důležitějšího) kdy jdeme na kafe (občas k nim jezdím a koukneme na film a jedu domu) a to je celé. Jednou za 14 o víkendu nemá malého a do teď jsme byli spolu sami někde (procházka, výlet) pouze 2× (když počítám i včerejšek) a vždy odjel domů. Jinak si na mě nedokáže udělat více času, natož abychom někam zašli jen my dva například na jídlo, sednout si třeba na zákusek (ani jsme neměli pořádné rande nebo tak) nebo něco a kolikrát ani když nemá na víkend prcka. :nevim: :(
Zdá se mi že konverzace začíná upadat a já se prostě cítím nesvá. Nevím jestli třeba na to máme každý jiný pohled protože jsme od sebe celkem dost věkově :nevim:
Přijde mi že ho nepřitahuji nebo dělám něco špatně. Vždyť přeci začátky vztahu by právě měli být krásný, vášnivý nebo snad v takovém případě ne?
P. S. Omluvám se za takový román :oops:

Moc te nemusi, kdyby jsi byla ta nej, ktwra ho pritahuje uz by te znovu chtel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
2.8.20 07:15

On taky už můze být pohodlnej (píšeš, že je mezi Vámi věkový rozdíl) a opatrnej na to, aby skočil do vztahu úplně po hlavě, mavíc má v péči syna, který pro něj může být větší prioritou než tokání s ženou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.8.20 07:18

Ahoj, vůbec se ti nedivím, že jsi z toho nesvá.
Za několik měsíců 2× výlet. 2× sex, žádné rande, na noc odjezdy - přitom má volný každý druhý víkend :roll: :roll:

Mě napadá verze, že o vztah nijak extra nestojí - žádný, nejen s tebou, jen oficiálně „má přítelkyni“.
Možná do něj hučelo okolí - rodina, kamarádi. Možná ukazuje své ex, že " je o něj zájem".
Možná mu dělá dobře „mít mladou babu“. Věkový rozdíl je jaký?

Jen nápady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26906
2.8.20 07:22
@Anonymní píše:
P. S. Omluvám se za takový román :oops:

Nechce te, jen ti to nedokaze rict. Ceka, ze to vysumi a ty to ukoncis :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.8.20 07:50

Jsi normálně jen žárlivá. Posaď si ho vedle sebe a řekni mu hele takto to dále nejde já jen chci aby jsme se mohli chovat jako normální pár a ne že jsem nějaká tajná milenka… Toto bych mu řekla a podle toho jak zareaguje bych to řešila dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
2.8.20 08:33

A on ví, že ho bereš jako partnera? To mně by tedy nestačilo. Za pár měsíců 2× sex? Nebere tě jen jako kamarádku?

• Citovat
  • Upravit
2653
2.8.20 09:11

Promin, ale tohle vypada blbe. Na zacatku vztahu jste a chemie nulova, spali jste spolu dvakrat, ted uz dlouho ne, na zacatku vztahu to je nejintenzivnejsi. Nema o tebe zajem. Rozesla bych se, nema to budoucnost, citis z nej nezajem, mne by bylo teda trapne byt vedle chlapa, kteryho nepritahuju a nemam se s nim o cem bavit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
2.8.20 09:15

Když tě to nevyhovuje tak co řešíš? jo normální to není :? možná i to je důvod proč s ex není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.8.20 09:19

… asi budu jedina, kdo nepovazuje, to co popisujes, za partnersky vztah :-) :-)… v tvem pripade smysl slova pritel opravdu znaci puvodni vyznam - kamarad. to ze tam byl 2× zasun, z toho bych fakt partnersky vztah nevyvozovala. :kytka:… fakt me udivuje, kolika zen staci, ze ji nekdo pozve 2× tydne na obed, a hned to povazuje za vztah. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.8.20 09:52
@Barca 04 píše:
Jsi normálně jen žárlivá. Posaď si ho vedle sebe a řekni mu hele takto to dále nejde já jen chci aby jsme se mohli chovat jako normální pár a ne že jsem nějaká tajná milenka… Toto bych mu řekla a podle toho jak zareaguje bych to řešila dál

Presne tak. On ji asi bere jen jako kamosku s benefitem a zbytek mu vyhovuje, tak jak je. Riziko kdyz na nej zatlaci je, ze on se stahne a skonci to, ale zakladatelka to asi bude muset podstoupit, kdyz ji to nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí