Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@flybe píše:
Pokud máš pouze takové vztahy, tak mně nepřekvapuje, že se montuješ do podobného modelu. Nevážíš si sama sebe a tohle bych prioritně řešila.. Bez toho nebudeš umět navázat normální a funkční vztah. Měl tě otec rád? Jaký žiješ život?
Myslím, že bys měla začít s psychoterapii, ať nedáš stejné chyby dokola.
Násilí, žárlivost, ignorace- to jsou všechno věci, které by jsi si neměla nechat líbit, ale k tomu musíš vnitřně dozrát
Právě že takový vztah, ve kterým se i přes to snažím to nějak vyřešit a ve kterém nehraje extrémní žárlivost, nebo násilí apod je snad poprvé.
Ano každý žárlí a každý máme své mouchy a nebýt toho málo času a to že spolu nespíme je to dobrý. Ale ano, jak by mohlo když se vídáme málo ![]()
Přijdu si jak v začarovaném kruhu ![]()
Vždy si řikam jak se sebou nenechám dělat blbku a tak po tom všem co jsem už zažila a vždy je něco špatně.
Ano táta nás měl a má hodně rád už jen tím že jelikož už co jsem byla malá začal jezdit kamionem (vím že to občas na něj spadne že nás neviděl vyrůstat ale kdykoliv jsem za ním s něčím přišla vždy se snažil jako nikdo jiný, bránil mě…) aby se postaral o rodinu, tudíž nebyl moc často doma a je pro mě úžasný jaký mají rodiče vztah, jak i po skoro 25 letech dokážou jezdit teď už sami na výlety, pošťuchovat se, vymýšlet a spolu dělat na baráku různé přestavby, každý den si volat atd
![]()
@Markéta80 píše:
ale on zjevně s tebou trávit čas nechce, nemá zájem
Já vím a cítím to, třeba je to ale jinak, třeba opravdu nemá čas… Připadám si jak s prominutím blbka která se snaží zachránit a změnit něco co možná nejde… ![]()
Jenom kvůli tomu, že teď na tebe není někdo extrémní, tak nemusí to být tvá jediná možnost.
Prostě jste si zase až tolik nesedli a chlap to má již komplikovanější.
Minimálně nech teď iniciativu na něm. Nech ho ať on vymýšlí kdy se potkáte a on tě svádí.
Ale věř mi pokud již teď na začátku o tebe tolik nestojí, tak časem bude hůř. Není horší věci, než muž, který tě nemiluje a je s tebou, protože je rád, že s někým je..
Jedině jak máš šanci to zlepšit je začít se starat sama o sebe a nechat na něm iniciativu.
@kalie píše:
Neni problem v tobe, proste to nezafungovalo. Nechce to asi resit, proto mlci. Malokterej chlap zvladne rict-hele nepritahujes me, bude lepsi, kdyz to ukoncime. Vetsina se spis snazi nechat to vysumet, aby ti to hako docvaklo. Takze ja bych s timto neperspektivnim vztahem neztraceka cas.
Třeba je, chci si s ním promluvit ale jen z očí do očí pokud to bude možný… ![]()
@Pet32 píše:
Háček je v tom, že tě nemiluje. Ale když se chceš trápit, tak hodně štěstí, člověk si musí hubu rozbít sám. A na dítě je sex potřeba
Třeba ne třeba jo, třeba fakt nemá čas… Nechci se trápit a chci to vyřešit a promluvit si. Chtěla jsem hlavně znát názor jiných jestli je to blbost nebo je to ve mě nebo nevím… ![]()
@Anonymní píše:
Já vím a cítím to, třeba je to ale jinak, třeba opravdu nemá čas… Připadám si jak s prominutím blbka která se snaží zachránit a změnit něco co možná nejde…
Jedno je jasné, pokud by s Tebou chtěl být tak ten čas si fakt najde. ani ten sex mu nechybí, možná se mu s Tebou dobře povídá, ale nic víc v tom prostě není
Jen jsou to milosrdné lži že má moc práce. Hledej si partnera bez závazků a musí tam být prostě to něco
. Tohle z popisu cenu nemá ![]()
@flybe píše:
Jenom kvůli tomu, že teď na tebe není někdo extrémní, tak nemusí to být tvá jediná možnost.
Prostě jste si zase až tolik nesedli a chlap to má již komplikovanější.
Minimálně nech teď iniciativu na něm. Nech ho ať on vymýšlí kdy se potkáte a on tě svádí.
Ale věř mi pokud již teď na začátku o tebe tolik nestojí, tak časem bude hůř. Není horší věci, než muž, který tě nemiluje a je s tebou, protože je rád, že s někým je..
Jedině jak máš šanci to zlepšit je začít se starat sama o sebe a nechat na něm iniciativu.
To právě teď dělám a přijde mi že to jde víc do kytek a vidíme se opravdu jen když se mu to hodí.
Chci si o tom promluvit a snažit se aby mi řekl pravdu nebo se mi svěřit i když jsem mu to několikrát řekla že mi může říct cokoliv a spolu to vyřešíme a nebudeme si lhát… Jestli se nic nezmění asi i když opravdu nerada od toho uteču.
![]()
@Anonymní píše:
Třeba ne třeba jo, třeba fakt nemá čas… Nechci se trápit a chci to vyřešit a promluvit si. Chtěla jsem hlavně znát názor jiných jestli je to blbost nebo je to ve mě nebo nevím…
Tak za ním zajdi a vyříkejte si to. Ty jedeš jak zaseklá gramofonová deska, má hodně práce, nejsem nymfomanka, chyba je ve mně…, nymfomanka chce sex aspoň 6× denně, 2× za pár měsíců, fakt nejsi. Hodně práce, kdyby chtěl čas by našel. Chyba v tobě, chceš si udržet neexistující vztah, něco na něm zachraňovat, ale tady žádný vztah není.
Chápu máš jiný pohled na věc, ale je ti kolem 20 let, nežeň se do vztahu, jen abys nebyla sama.
@Markéta80 píše:
Jedno je jasné, pokud by s Tebou chtěl být tak ten čas si fakt najde. ani ten sex mu nechybí, možná se mu s Tebou dobře povídá, ale nic víc v tom prostě neníJen jsou to milosrdné lži že má moc práce. Hledej si partnera bez závazků a musí tam být prostě to něco
. Tohle z popisu cenu nemá
Vím a máš pravdu, nejsi jediná kdo mi to píše nebo říká (mám skvělou maminku která je jak moje kamarádka které můžu říct cokoliv, a říká prakticky to samé, ale víc lidí víc názorů a pohledů), tím spíš děkuji za názor i názory všech ostatních.
Díky tomu jsem víc a víc odhodlaná mu to říct a zeptat se ho. Nechtěla jsem „dělat vlny“ kvůli tomu že jsem přemýšlela jestli to tak třeba nevidím jen já a jestli není vína jen ve mě
![]()
@Pet32 píše:
Tak za ním zajdi a vyříkejte si to. Ty jedeš jak zaseklá gramofonová deska, má hodně práce, nejsem nymfomanka, chyba je ve mně…, nymfomanka chce sex aspoň 6× denně, 2× za pár měsíců, fakt nejsi. Hodně práce, kdyby chtěl čas by našel. Chyba v tobě, chceš si udržet neexistující vztah, něco na něm zachraňovat, ale tady žádný vztah není.
Chápu máš jiný pohled na věc, ale je ti kolem 20 let, nežeň se do vztahu, jen abys nebyla sama.
Nemám problém být sama, před ním jsem nějaký čas sama byla, jen jak jsem psala chtěla jsem názor jiných… Víc lidí víc názoru na takovou věc a tím víc si toho vážím a tím víc vím, že to není normální a musím prostě to s ním vyřešit i když se třeba budeme muset rozejít… ![]()
Já to vidím trochu jinak. Jednak je starší, nejspíš žil delší dobu sám a je zvyklý na svůj program a taky je zodpovědný za domácnost a syna. Takhle mu to vyhovuje a nechce nic měnit, i když tě možná má rád. Máte naprosto rozdílné představy a způsob života. Prostě se k sobě nehodíte. Najdi si mladšího a bezdětného.
@Barbucha3 píše:
Prostě jste po pár měsících zjistili, že k sobě nepasujete. To se stává, pokud tam není žádná chemie, sex už teď, co by bylo za rok a víc. Nevím, jestli si běžně vybjras o 15 let starší chlapy, ale věř, že, kdzy už má chlap dítě je vše mnohem komplikovanější a každá to nezvládne. Třeba já bych to nedala. Zkus si s ním o tom promluvit a kdyztak se rozejdete, však o nic nejde, najdeš si takového, který s tebou bude chtít a mít možnost trávit víc času.
Právě co by bylo nebo bude za rok…
Ne běžně opravdu ne (sice jsem většinou měla straší ale ne o tolik) a uvědomuji si že je to dost. ![]()
A vím že je to komplikovanější, ale když nemá zrovna malého a má na práci VŽDY důležitější věci a pak se třeba najde čas na mě.
Když někdo chce jednou za čas si dokáže udělat čas na cokoliv i když má malé dítě (když jsou teda oba rodiče). Jenže člověk právě musí chtít a mě přijde že on nechce
malého neschovával ve skříni jako kostlivce a šla jsem s tím do toho i když jsem věděla že to bude komplikované.
@Anonymní píše:
@cecetkaNení to tak dlouho co jsem mu normálně řekla, že jestli nechtěl nebo nebyl připravený na vztah, tak do něj neměl chodit a kdyby to řekl bylo by to milejší.![]()
Chci si s ním normálně mezi 4ocima dnes promluvit tak uvidíme…
A co ti teda odpověděl, když ses ho zeptala?
@ZuzaM píše:
Já to vidím trochu jinak. Jednak je starší, nejspíš žil delší dobu sám a je zvyklý na svůj program a taky je zodpovědný za domácnost a syna. Takhle mu to vyhovuje a nechce nic měnit, i když tě možná má rád. Máte naprosto rozdílné představy a způsob života. Prostě se k sobě nehodíte. Najdi si mladšího a bezdětného.
Uvidim co jak vyřešíme a jestli něco se nezmění nebo prostě si bude stát za svým a neřekne mi k tomu rozumný důvod, jdu od toho pryč ![]()
Háček je v tom, že tě nemiluje. Ale když se chceš trápit, tak hodně štěstí, člověk si musí hubu rozbít sám. A na dítě je sex potřeba