Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Uvidim co jak vyřešíme a jestli něco se nezmění nebo prostě si bude stát za svým a neřekne mi k tomu rozumný důvod, jdu od toho pryč
Počítej s tím, že 99 chlapů ze 100 si nechce o ničem promlouvat, nic řešit a zásadně neříkají pravé důvody. Oni je leckdy ani neznají, protože nad tím vůbec nepřemýšlí.:-)
@ZuzaM píše:
A co ti teda odpověděl, když ses ho zeptala?
Cituji přímo co napsal:,, Do vztahu… Ono to je normalni ze lidi vse nestihaji. Kdyz maji deti. Do vztahu jsem sel proto protoze chci byt taky stastny s nekym. Jsem stastny s malim ale jinak proste. "
(ještě že existuje vyhledávání v messengeru
)
@Anonymní píše:no tak by se měl podle toho i chovat .Asi bych neměla pokaždé čas, nepodřizovala se jemu ,at ten zájem může projevit …a uvidíš
To se ho taky chci zeptat, jen mě zaráží že když jsme se pohádali tak jsem jsem mu řekla že jestli teda nebyl připravený na vztah, tak neměl do toho vztahu jít a on že chtěl, že chci i vztah kdy za nějaký čas v budoucnosti bude mít třeba i další dítě
Já na něj nikdy netlačila… Když jsme se ze začátku scházeli (téma „vztah“ nadhodil předtím on) i do teď, vždy čekám jestli náhodou nebude mít on čas až si vše zařídí ne on na mě.
@Anonymní píše:tak mu řekni , že ráda přijdeš o vikendu , až bude bez dítěte
Se synem mě seznámil po nějaké chvíli, jelikož jsme byli jednou u známých na grilovačce a jejich syn mu asi řekl že mě už zná. Přítel mi nadhodil jako že se mu malý řekl že jak to že on mě zná a on ještě ne.
Ale jak říkáš, taky nevím proč mě teda tahá k nim domů. Člověk to dokáže pochopit kdyby něco řekl, ale další věc když jsem na něj „udeřila“ proč nějaké věci řeší přes zprávy než mezi 4ocima, tak že se nechce hádat. Ale přeci se člověk nemusí hned hádat aby určité věci vyřešil…
Ano stáli za to, o to víc to nechápu kdyby třeba při tom sexu byl problém. Ale do hlavy mu bohužel nevidím
@Anonymní píše:
@Pet32Ano ví, jednou jsme si o tom psali (ano psali, jelikož mi bylo řečeno že se nerad hádá do očí a člověk pak řekne věci co ho mrzí, načež jsem mu napsala že se člověk nemusí hádat aby věci vyřešil)
Dokonce se on zeptal jak ho beru a já že jako svého přítele, tak jsem se zeptala jak on a on že to chtěl slyšet a že on mě samozřejmě taky jako svou přítelkyni. Tím spíš to nechápu když už jsme si to takhle řekli
Asi je fakt problém ve mě nebo nevím
@Anonymní píše:
@Pet32Ano ví, jednou jsme si o tom psali (ano psali, jelikož mi bylo řečeno že se nerad hádá do očí a člověk pak řekne věci co ho mrzí, načež jsem mu napsala že se člověk nemusí hádat aby věci vyřešil)
Dokonce se on zeptal jak ho beru a já že jako svého přítele, tak jsem se zeptala jak on a on že to chtěl slyšet a že on mě samozřejmě taky jako svou přítelkyni. Tím spíš to nechápu když už jsme si to takhle řekli
Asi je fakt problém ve mě nebo nevím
ta neschopnost komunikace by mně tedy dost vadila
@Anonymní píše:
Jak jsem psala komentáře níž, ptala jsem se ho proč dřív že jestli nebyl a není připravený na vztah proč do něj chodil
To právě nechci, aby to bylo tak že „mám mladou babu“ a můžu si pískat. Když jsme spolu dokážeme se bavit a konverzovat o všem, kromě nás dvou a jak to máme, jelikož vše řeší přes zprávy a ne mezi 4 očima.
Věkový rozdíl je 15let (ano, je to hodně, ale ještě než jsme spolu byli a i když jsme spolu začali, tak máme podobný neli stejný pohled na svět - asi teda kromě vztahu )
Normálně si myslím jestli opravdu není chyba ve mě a něco dělám špatně![]()
On asi jen chce mít pocit, že má babu. Ale čas a energii do toho nechce investovat. Buď po špatných zkušenostech, nebo je to prostě taková povaha.
@Venetia píše:
ta neschopnost komunikace by mně tedy dost vadila
Taky že vadi 😏 😔
Zjistil, že pro něj nejste ta pravá a teď neví, jak to ukončit, aby Vám neublížil a nebyl za toho špatného. Pravděpodobně doufá, že se jednoho krásného dne už neozvete a samo to vyšumí. Prokázala bych jemu i sobě tu laskavost a přestala se ozývat. Pak uvidíte, jestli on vyvine nějakou snahu. Pokud ne, je to jasné. Jen bych mu poděkovala za příjemné chvíle, popřála mu štěstí do budoucna a pak se věnovala sobě. Časem najdete někoho, s kým si sednete. Vždyť z Vašeho psaní je patrné, že ani Vy z něj nemáte pocit, že je to ten pravý… Tak nevěšte hlavu, tohle se stává často a nemá to nic společného s tím, jestli jste dost krásná a skvělá…