Přítel se změnil. Dělám něco špatně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
softvelvet
15.11.11 06:14

Tak to je jasné, že mu vadí tvá kila, podle toho co píšeš. To mě mrzí. Nechápu takové chlapy, co tohle řeší, ale na druhou stranu bys měla co nejdřív s tím něco dělat, aspoň kvůli sobě. Pak bych mu ukázala. Chápu ale, že s miminkem shazovat kila není jednoduché, člověku se nechce, lenost je silnější, když je celý den chaotický.

• Citovat
  • Upravit
6203
15.11.11 06:20

Ty jo tak takového chlapa bych kopla do prdele. Dělat mu doma robocopa a mít full servis a on se chová takhle. Nemůžeš jet třeba s malou na 14 dni k rodičům? Určitě tam máš i známé, přijdeš na jiné myšlenky a on si třeba uvědomí že bez vás je mu smutno a bude o sobě přemýšlet. Pokud te nikam nebral i když jsi měla 60 kg tak se to tvým hubnutím asi tězko změní. Dovedeš si představit takový život dalších 10,20,30 let? Já tedy ne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.11.11 06:42

nic ve zlem ale pro me je to jen sprosty chudak!!!ty mu porodis dite a dle toho co pises se mu jeste hnusis ze mas par kg navic…nemam slov.. ze se mu jeste doprosujes blbeckovi.....
a opravdu to neber ve zlem :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.11.11 06:45
Wiolla píše:
Anonymní píše: …a jak se na mě škareě podíval a řekl už zase žereš?? a kroutil přitom hlavou tak jsem to raději odnesla,a už zustala dole
To je hovado! To by mi řekl jen jednou jedinkrát a okamžitě bych ho vzala něčím po hlavně. Nejspíš tou jeho večeří… :cert:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.11.11 07:14

je to sice hnusny jak se chova ale zas na druhou stranu z jeho pohledu se strasne zmenilo, padlo na nej to ze je zivitel rodiny a asi uz i neco malo zodpovednosti,..

a pokud s prckem nikdy nebyl delsi dobu sam tak ani nevi co pece o prcka znamena, vetsina chlapu si mysli ze ta zenska cely den jen kouka bud na prcka nebo na telku, nedochazi jim ze to dite nespi 24hod. denne a ze pece o nej neznamena na nej jen koukat.

byt tebou tak si ho k sobe zkusim zavolat treba k prebalovani,.. jen ze potrebujes neco podrzet nebo podat a az tam bude tak ho popros jestli ti pomuze prcka namazat nebo neco,.. at vidi ze ho potrebujete a ze je dulezitej :think:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
15.11.11 07:49

teda takovýho mtí doma já po prvním porodu zhubla trochu a přibrala jsem 15 kg k tomu nikdy nebyla řeč o moji váze. Potom jsem v roce Nikolky, šla na endokrinologii před Vánocemi a dala si přesevzetí, že opravdu přestanu jíst sladké zjistím si co můžu jíst z čeho se tolik nenabere oni mně naoak všichni říkali, ten kousíček si dat můžeš. MUž se divil, že to opravdu nejím a naopak řekl neber to tak vážně. A pak jsem chtěla rotoped tak mně neřekl běž jezdit naopak jsem si jezdila kdy jsem chtěla já dostal Nikolku a já jela a já ani moc nejezdila sám řekl to bude věšák ale když ho chceš tak si ho kup :lol: A dopadlo to tak že sem zhubla a po druhém porodu problém s váhou nemám to jsem naopak zhubla ještě 3 kg mín než před těhu a to řekne hlavně si nic nekupuj ty pořád hubneš když pořád měním kalhoty :lol:

Naopak ted muž má potíže s váhou nebot se pořád cpe čokoládama a já už nevím jak mu to zatrhnotu ne že je silnější, ale aby nedopadl jako já už ted má o 20 kg víc než míval ale hlavně, pro zdravý tak sem tam mu řeknu, at už to vůbec nejí tak mně řekl že to potřebuje víc se o tom nebavíme. Dodám mu že mně nevadí, jaký je že ho mám ráda, ale že se bojím, aby do budoucna při cukrovce jednou třeba neumřel tak aby to bral s mírou a dával si obden :wink:

A jinak když já kdysi zhřešovala při hubnutí tak řekl tyty H a šel a smál se neřekl to jako ty žerš a nasraně to bych ho kopla :lol:

• Citovat
  • Upravit
8911
15.11.11 09:49
Mar__tanka1983 píše:
Wiolla píše:
Anonymní píše: …a jak se na mě škareě podíval a řekl už zase žereš?? a kroutil přitom hlavou tak jsem to raději odnesla,a už zustala dole
To je hovado! To by mi řekl jen jednou jedinkrát a okamžitě bych ho vzala něčím po hlavně. Nejspíš tou jeho večeří… :cert:
no to jo…mě něco podobného řekl partner jen jednou, třískla sem s talířem a byla z toho tichá domácnost dva dny - a déle to nebylo čistě jenom proto, že si uvědomuju, že je mě doopravdy kus (takže sem s ním vlastně částečně souhlasila)…ale takhle se to prostě neříká…

Přesně tak! Nejde o to co se snaží sdělit, ale jakým způsobem to udělal! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
21.2.18 10:54
@kam2 píše:
Ty jo tak takového chlapa bych kopla do prdele. Dělat mu doma robocopa a mít full servis a on se chová takhle. Nemůžeš jet třeba s malou na 14 dni k rodičům? Určitě tam máš i známé, přijdeš na jiné myšlenky a on si třeba uvědomí že bez vás je mu smutno a bude o sobě přemýšlet. Pokud te nikam nebral i když jsi měla 60 kg tak se to tvým hubnutím asi tězko změní. Dovedeš si představit takový život dalších 10,20,30 let? Já tedy ne. :kytka:

Třeba by kopnul do pr*ele on tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria