Přítel škrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.5.17 19:10
@katkalaila píše:
A na ctvrtem rande jste mel. kazdy svou svacinku i s pitickem? :lol: :lol: :lol:

na ctvrte rande nedoslo, nejak tam z me strany neprobehla ta chemie a navíc smrdel potem :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14927
26.5.17 19:12
@Anonymní píše:
na ctvrte rande nedoslo, nejak tam z me strany neprobehla ta chemie a navíc smrdel potem :poblion:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Skoda,, by me zajimalo kam by to az doslo :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.17 19:15
@Anonymní píše:
na ctvrte rande nedoslo, nejak tam z me strany neprobehla ta chemie a navíc smrdel potem :poblion:

Je nejhorší, když se někdo necítí a pak s ním sdílíš kancl, nebo jiné nevětratelné místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.5.17 19:49
@hudečice píše:
Je nejhorší, když se někdo necítí a pak s ním sdílíš kancl, nebo jiné nevětratelné místnosti.

no my měli kdysi v teamu pani, co taky cpela potem. Ja teda nastesti s ni v kancelari nesedela, nam bylo tenkrat kolem 25 let a ji cca 40. Ted patram v pameti, jak se jmenovala prijmenim, vim ze krestnim to byla Alena a ze jsme si pak v hospode s ni potykali. My ji k ruznym svatkum a narozeninam darovávali ruzne vonavky a Alena vždycky k ni cuchla se slovy „je, ta krasna voni“ a nastrikala si ji přes propocenou blůzu… :poblion: Ale jinak byla hrozne fajn, jen smrdela no… :roll:

• Citovat
  • Upravit
26.5.17 19:58

@Hanka1 mě třeba na němčinu chodí občas na doučko jedna paní a ta co ráno příjde, už smrdí. To fakt jí cítíš z pusy a celkově má propocené halenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
26.5.17 20:40

@Hanka1 to nevím, třeba už to povýšil. Přestali jsme se stýkat. Nechci na návštěvě pít druháka a chvalořečit do nebe jednohubky, kde jsou dírky zamázlé margarinem a na tom plátek gothaje. To radši nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
26.5.17 20:43
@hudečice píše:

To mám často. Proto nosím šátek na krku, ráno ho důkladně navoním a pak přičichávám dle potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
26.5.17 22:46

Tak to já se taky podělím o rande se škrtem. :-)
1. rande bylo v čajovně. Vybrala jsem si čaj, on ho objednal a požádal o 2 hrníčky. Většinu konvice do sebe obrátil, zbytek večera už nic neobjednal a já pila vodu na WC, abych nepošla žízní, protože mi bylo trapné si říkat o další čaj, když se kasal, že tenhle čaj za mě zaplatí a že mu nebudu nic dlužit.
2. rande. Vybral si film, který chtěl vidět, u pokladny řekl 2krát, ale vytáhl napočítané drobné jen za sebe a řekl mi, abych si za svůj lístek zaplatila. Já měla jen tisícovku v legitce pro případ nouze, takže jsem dostala peníze zpět od pokladní (ta si vzala jen moji tisícovku) a drobné od něj a vše jsem si to nastrkala zpátky do legitky.
3. rande. Volal mi večer předtím, že jede s rodiči do zoo a uvolnilo se jim místo v autě, protože sestra nejede, tak jestli nechci jet. Prý si bere s sebou svačinu a pro mě žádnou svačinu mít nebude, tak si mám vzít vlastní. K pití ale bere 1,5 litru mattonky, takže to bych se mohla napít klidně od něj. :mrgreen: Tak to byla pro mě poslední kapka. Do zoo jsem jela, táhla jsem s sebou vlastní sušenky a 1,5 litru vlastní mattonky, aby nemyslel, že se klepu na tu jeho. Nakonec ještě perla na závěr - když dopil svoji mattonku, já nesla ještě svoji mattonku, kde byl asi litr minerálky. On si to změřil pohledem, vyhodil obal od své mattonky a povídá mi: „Kdybys pila stejně rychle jako já, nemusela by ses teď s tou vodou vláčet.“ :mrgreen: :mrgreen: A pak se dost divil, proč už na další rande nechci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
26.5.17 22:50

@Martina D. taky dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
26.5.17 23:28

@Inaris lidi jsou opravdu různí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
27.5.17 11:17
@Martina D. píše:
1. rande bylo v čajovně. Vybrala jsem si čaj, on ho objednal a požádal o 2 hrníčky. Většinu konvice do sebe obrátil, zbytek večera už nic neobjednal a já pila vodu na WC, abych nepošla žízní, protože mi bylo trapné si říkat o další čaj, když se kasal, že tenhle čaj za mě zaplatí a že mu nebudu nic dlužit.
2. rande. Vybral si film, který chtěl vidět, u pokladny řekl 2krát, ale vytáhl napočítané drobné jen za sebe a řekl mi, abych si za svůj lístek zaplatila. Já měla jen tisícovku v legitce pro případ nouze, takže jsem dostala peníze zpět od pokladní (ta si vzala jen moji tisícovku) a drobné od něj a vše jsem si to nastrkala zpátky do legitky.
3. rande. Volal mi večer předtím, že jede s rodiči do zoo a uvolnilo se jim místo v autě, protože sestra nejede, tak jestli nechci jet. Prý si bere s sebou svačinu a pro mě žádnou svačinu mít nebude, tak si mám vzít vlastní. K pití ale bere 1,5 litru mattonky, takže to bych se mohla napít klidně od něj. :mrgreen: Tak to byla pro mě poslední kapka. Do zoo jsem jela, táhla jsem s sebou vlastní sušenky a 1,5 litru vlastní mattonky, aby nemyslel, že se klepu na tu jeho. Nakonec ještě perla na závěr - když dopil svoji mattonku, já nesla ještě svoji mattonku, kde byl asi litr minerálky. On si to změřil pohledem, vyhodil obal od své mattonky a povídá mi: „Kdybys pila stejně rychle jako já, nemusela by ses teď s tou vodou vláčet.“ :mrgreen: :mrgreen: A pak se dost divil, proč už na další rande nechci. :-)
:lol: :lol: :lol:
Dekuju za pobaveni :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.5.17 11:27
@Martina D. píše:
3. rande. Volal mi večer předtím, že jede s rodiči do zoo a uvolnilo se jim místo v autě, protože sestra nejede, tak jestli nechci jet. Prý si bere s sebou svačinu a pro mě žádnou svačinu mít nebude, tak si mám vzít vlastní. K pití ale bere 1,5 litru mattonky, takže to bych se mohla napít klidně od něj. :mrgreen: Tak to byla pro mě poslední kapka. Do zoo jsem jela, táhla jsem s sebou vlastní sušenky a 1,5 litru vlastní mattonky, aby nemyslel, že se klepu na tu jeho. Nakonec ještě perla na závěr - když dopil svoji mattonku, já nesla ještě svoji mattonku, kde byl asi litr minerálky. On si to změřil pohledem, vyhodil obal od své mattonky a povídá mi: „Kdybys pila stejně rychle jako já, nemusela by ses teď s tou vodou vláčet.“ :mrgreen: :mrgreen: A pak se dost divil, proč už na další rande nechci. :-)

no prokristapána 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.5.17 11:54

@Martina D. Já jsem nepochopila tu čajovnu. Asi bych si prostě objednala další čaj a čekala, že pán zaplatí. Takhle nevíš, jak by to dopadlo :)

Výlet do zoo - nevím, jak to pán pojal, ale v idelním světě by ti tedy měl vzít svačinku i mattonku do báglu, abys byla spokojená :lol:?

Jediné divné je to kino, ale možná prostě neočekával, že za tebe bude platit vždy a všechno na každém rande. nebo že se apsoň občas vystřídáte :lol: Za mě to na první pohled tak hrozně nevypadá :nevim:

Příspěvek upraven 27.05.17 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
27.5.17 14:22

@Imamother Čajovna byla taková trochu alternativní, takže nás nechali objednat a pak nám dali zvoneček, kdybysme ještě něco potřebovali, a nechali nás o samotě. A mně bylo trapné si mu říct, aby zazvonil, obracela jsem v rukou prázdný hrníček a vyřešila to pitím vody na WC. Taky jsem si po první schůzce říkala, že je to moje vina, že jsem se důrazněji neozvala, že si prostě jen neuvědomil, že jsem skoro nic nepila.
A ohledně zoo by bylo ideální, kdyby předem neplánoval, co mu můžu ujíst a co nemůžu, nechal to být, ono by to nějak dopadlo. A dost mi vadilo, že si všiml, že nesu něco, s čím by mi mohl galantně pomoct, ale ani ho to nenapadlo.
Bydleli jsme blízko od sebe, takže jsme se v průběhu let potkávali, vlastně o mě vždycky stál, byl hodně hezkej a hodně chytrej, přesto jsem ho nikdy s žádnou holkou nepotkala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
27.5.17 14:26
@ngauruhoe píše:
Holky, no ale zase, jaka je podle vas na prvnim rande odpovidajici utrata, treba?

ja si davala vetsinou kafe, vino podle toho, kolik jsem mela penez.. pro pripad, ze si to zaplatim sama.
Nemam problem zaplatit i za chlapa, ale urcite ne v seznamovacim stadiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí