Přítel x hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
18.10.13 21:50
@Petule030 píše:
@Denis11 Právě toho se taky trochu bojím, že když už mi nebude,,muset" (není to povinnost, ale dělá to) volat každý večer, že už je z práce doma, příp. co má v plánu, tak bude brát automaticky, že se mi nemusí hlásit a rovnou půjde kam se mu bude chtít. Ale třeba mu křivdím, zas tak moc dobře ho neznám, abych věděla, jak se bude a nebude chovat…

8o 8o
A ty jsi jeho matka nebo partnerka? Začínám mít pocit, že divní budete oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.10.13 21:52

@Tiger-lily Nejsem nešťastná, občasné hádky (většinou kvůli kravinám) si vyříkáme, jinak s ním zažívám i chvilky k nezaplacení. Dokážu si představit společnou budoucnost. Jen nevím, jestli ta hospoda je tento týden náhoda, nebo jestli se vrací k něčemu, co mohl podnikat ještě před tím, než jsme byli spolu. Nepřijde mi jako klasický hospodský typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.10.13 21:55
@Sakuram píše:
Tak tohle přesně znám :D kamarád napíše a on jde..bud na ryby nebo do hospody a přesně jak říkáš, já se rozčílím a on je v ledovým klidu a nic s ním nehne a ještě mu je to tak trochu jedno 8o :cert:. A jestli to cítíš že tě miluje tak to tak utčitě je :) :), mě taky někdy přijde že tohle by mi přece nedělal někdo kdo mě miluje ale oni jsou trošku jiní :P ber to s nadsázkou ;), já vím ono se to lépe řekne než udělá ale nechci ho ztratit tak ho už kvůli některým věcem nekomanduju a on to stejně sám vycejtí že mi to vadí že někam jde, tak třeba i zůstane doma (někdy, občas) ale většinou stejně jde…co je přítel za znamení?

Váhy. Má to nějaký vliv?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.10.13 22:00

@omites Matka? 8o Ne, on má jinou maminku, to by byl přece incest!! :mrgreen:
Ale teď vážně, nejde o to říkat, kam jde, kdy se vrátí, co tam bude dělat… Ale když jde ven, ani po práci nejde domů, prostě zaparkuje auto a jde rovnou v pracovním úboru, kam ho nohy nesou (tento týden do hospody). A když mi nedá vědět, že je ok, tak bych se asi zbláznila, jestli se mu něco nestalo. Přece jen taková noční návštěva se může protáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.10.13 22:02

@Petule030 Ale jen tak pro zajímavost :P Přítel je rak tak jestli on není náhodou taky :lol: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.10.13 22:04

@Petule030 a co ta intuice, co ta ti říká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.10.13 22:04
@Sakuram píše:
@Petule030 Ale jen tak pro zajímavost :P Přítel je rak tak jestli on není náhodou taky :lol: :mrgreen: :P

Podle mě je úplně jedno, jaký jsou znamení. Bohatě stačí, že to jsou chlapi :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.10.13 22:05

Evidentně nejsi na vztah s chlapem s takovým stylem života připravená, ani vyzrálá. Nechej si byt, nechej postupovat vztah, vidím to beztak na pozdější rozchod. Žij, studuj a sbírej zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.10.13 22:07
@Petule030 píše:
Podle mě je úplně jedno, jaký jsou znamení. Bohatě stačí, že to jsou chlapi :roll: :mrgreen:

no tak prrr. Můj má 38, je zodpovědný, trávu nehulí, do hospody nechodí. Syn má 3 roky, stará se o něj. Klidně zmákne i víkend úplně v pohodě. Dá se s ním hodně věcí probrat, takže debaty jsou dlouhé. Rozhodně nemám důvod po něm preventivně ječet a zbůhdarma dělat žárlivé scény.
Je to štír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.10.13 22:14
@omites píše:
@Petule030 a co ta intuice, co ta ti říká?

První reakce byla, že jsem byla překvapená, že ho to napadlo a že to se mnou asi myslí vážně. Potom jsem se začala hrozně těšit, až budu s ním. Když jsem mu řekla své pocity, řekl, že nemám spěchat a v klidu si to rozmyslet. Takže rozmýšlím a rozmýšlím. Intuice říká, že bych si sním o tom měla ještě v klidu promluvit, jak to vidí on. Takže shrnuto: chci s ním být, ale bojím se, že to nedopadne (kvůli těm hádkám, které sice vyřešíme, ale jsou) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.10.13 22:17

@Petule030 víš, intuice je to, jaké u toho rozhodnutí cítíš emoce. Pokud je všechno v pořádku, tak je i to rozhodnutí v pořádku. Pokud u toho cítíš divné pocity, tak se tě snaží logika do něčeho vmanipulovat. Představ si, že bydlíš dál sama a nebo že bydlíš s přítelem. Porovnej ty emoce. A podle té lepší se rozhodni.
Intuice ví, co je pro tebe dobré. Jen se ji naučit poslouchat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.10.13 22:25

@omites Tak děkuji za radu :hug: Já asi intuici neslyším, pocity mám smíšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.13 22:29
@Petule030 píše:
@Safiye
@Bábi Zlopočasná - No my jsme to hulení rozebírali už hodněkrát, nechci, aby to dělal přede mnou a když je s kamarádama na akci, tak se to budu snažit překousnout, pokud to bude jen občas. A navíc, co oči nevidí, srdce nebolí, i když o tom vím, tolik mě to nevytáčí. A musím uznat, tak od posledního rozhovoru na toto téma (asi měsíc) marihuanu odmítal, když jsem byla s ním. Nejhorší na tomhle problému je, že skoro všichni jeho kamarádi jsou uživatelé této drogy :( Ale tohle téma máme, doufám že na nějakou dobu, rozebrané a zatím se fakt snaží :srdce:

Zazila som par takychto ‚samaritanok‘… musim povedat ze mojich zhulenych kolegov fakt milujem, su to tak roztomili chlapci… pravda, vsetko pod 30… akurat tie ich baby s nimi vydrzia tak dva tri roky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.13 22:33
@omites píše:
8o 8o
A ty jsi jeho matka nebo partnerka? Začínám mít pocit, že divní budete oba.

Tak mne manzel tiez hlasi kam ide, a kedy sa vrati. Aby som vedela ze je v poriadku, zivy a zdravy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.10.13 22:38
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak mne manzel tiez hlasi kam ide, a kedy sa vrati. Aby som vedela ze je v poriadku, zivy a zdravy :nevim:

počítám, že ho máš doma a neběhá každý den zhulený do hospody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí