Přítel x hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6212
25.4.14 12:31

Nevím holky, chlap normálně chodí do práce a baví se s kamarády, protože přítelkyně je u maminky a tatínka a Vy byste ho hned kopaly do zadku jako toho největšího zmetka na světě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
25.4.14 12:32
@JulieJulie píše:
Tož to bych jako ten přítel asi skákala do stropu :mrgreen:, že je tu konečně víkend, třeba se i těší, že ho stráví s přítelkyní, ale má smůlu, tak jezdí na víkendy k rodičům…brala bych to, kdyby rodiče tu každovíkendovou návštěvu potřebovali, třeba ze zdravotních důvodů…atd…

Tak já sem pochopila, že do těch hospod chodí i když je přítelka doma, na to bych teda poradila at chodí s ním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.4.14 12:32

Od něj pryč… ale hlavně záleží jak máš hodnoty nastavené ty osobně. Já jsem jasně na začátku vztahu partnerovi řekla, že jakmile Vod chodit do hospody, končíme. Nemám to ráda. Do hospody jde tak 3× do roka. Naštěstí není a nikdy nebyl ten typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.4.14 12:33

Podle mého názoru s ním ztrácíš čas :nevim: a myslím, že to moc dobře víš :nevim: odpověz si sama, jestli si dokážeš představit toto prožívat třeba dalších 20-30 let, než mu dojdou síly, nebo peníze na vysedávání po hospodách :nevim: rozhodně nepočítej s tím, že ho svatba/dítě/cokoliv změní, opak je pravdou… to, co ti vadí teď, ti po případným narození dítěte bude vadit asi tak 100× víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.4.14 12:34

Přítel je prostě jinak založený než ty a je nesmysl čekat, že se změní. Podle očekávání okolí se lidi nemění prakticky nikdy. Teoreticky může nastat věkem mírný útlum, ale spolehnout se na to nedá.
Pro klid doma a pro pravidelný sex ti to „dítě za rok“ odkýve kde kdo - ono se pak najde dost výmluv, proč to nejde. Nebo se najde nová souložnice. Ale proč to uspěchávat, slibem nezarmoutíš.
Jinak - na takové vyrypování, že by mu utekla hospoda by tě poslal do (_!_) každej, to se na mě nezlob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
@oveckaK píše:
Tak já nejezdím k „mamince a tatínkovi“ každý víkend, ale občas ano a jindy zůstávám doma s přítelem a právě o těch víkendech chodím s ním k jeho „mamince a tatínkovi“, tak proč by nemohl on k našim? Nebo váš partner vás nikdy nedoprovází k vašim rodičům? 8o

Manžel za mými rodiči jezdí max 1-2× do roka, vidívá je, pokud oni přijedou k nám domů, já za jeho rodiči jezdím skoro každý týden…mě nevadí vidět jeho rodiče a respektuju, že on nemá potřebu se stýkat s těmi mými, i když spolu výborně vycházejí…

Psala jsi, že nejezdíš za rodiči furt a v příspěvku bylo..jedu tam dnes a ptala jsem se přítele, zda se mnou pojede další víkend…

Ono asi budete každý z jiného těsta…Tobě vyhovuje být doma a jemu s kamarády…třeba by bylo možné se domluvit na nějakém kompromisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice

@oveckaK Holka zdrhej, chlapa ani dítětem nezměníš.

• Citovat
  • Upravit
6212
25.4.14 12:35
@geilens píše:
Tak já sem pochopila, že do těch hospod chodí i když je přítelka doma, na to bych teda poradila at chodí s ním :mrgreen:

Jenže z toho příspěvku vyplývá, že přítelkyně moc nerada hospody a to je pak oříšek, tohle rozlousknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
25.4.14 12:35

@oveckaK být chlapem tak každou ženskou která tohle udělá nakopu do zádele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
25.4.14 12:36

@oveckaK
podle me ztracis cas, ve 40letech snad ma jine priority a 90% chlapu i povinnosti k manzelce a detem a rodine jako takove.
vidim v nem spatny vzor z detstvi a ted je pro nej hospoda normalni :cert:
ja bych od toho dala ruce pryc, nikdy se nezmeni a ty ani deti ho neprevychovate.
kdybys napsala priteli je 25let a travi vikend v hospode s kamarady, nereknu ani ň ale 40lety chlap 8o :cert: :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.04.14 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
@geilens píše:
Tak já sem pochopila, že do těch hospod chodí i když je přítelka doma, na to bych teda poradila at chodí s ním :mrgreen:

Však ano, přes týden do hospody nechodí, ale když zůstanu na víkend doma, tak stejně jde do hospody a mě nechá doma čučet na bednu. Není mi to příjemné, nemůžu tam bez něj usnout, ale s ním chodit nechci. Já jsem unavená a tak si chci, na rozdíl od něj, odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
@oveckaK píše:
Tak já nejezdím k „mamince a tatínkovi“ každý víkend, ale občas ano a jindy zůstávám doma s přítelem a právě o těch víkendech chodím s ním k jeho „mamince a tatínkovi“, tak proč by nemohl on k našim? Nebo váš partner vás nikdy nedoprovází k vašim rodičům? 8o

Můj tada neskáče do stropu když mu řeknu, že jedeme k našim…to mu za to musím něco slíbit a i tak vidím, jak tam chudák trpí :mrgreen: ale „musí“ tam se mnou tak jednou dvakrát do roka víc po něm nechci :lol: ale za to je vždycky nadšenej když mu řeknu že tam jedu sama - právě proto že může strávit víkend po svým a nikdo (čti já) mu do toho nekecá :mrgreen:
A než se zeptáš tak mi to nevadí, prostě to tak máme a já nedoufám že se to po narození prcka změní :mrgreen:
Edit: s jeho rodiči se vídáme cca 2× týdně

Příspěvek upraven 25.04.14 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
25.4.14 12:37
Opravdu nemá cenu to řešit on doma nebude, bude se to akorát zhoršovat.
@oveckaK píše:
Však ano, přes týden do hospody nechodí, ale když zůstanu na víkend doma, tak stejně jde do hospody a mě nechá doma čučet na bednu. Není mi to příjemné, nemůžu tam bez něj usnout, ale s ním chodit nechci. Já jsem unavená a tak si chci, na rozdíl od něj, odpočinout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.4.14 12:38

@oveckaK
No a jinak?? Chceš s ním bejt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
25.4.14 12:40
@oveckaK píše:

A co Vás teda spojuje? Proč spolu jste? Ten vztah nemá cenu, nezlob se na mě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí