Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No on nikoho nemá to vím na 100% on je zase takový, že dokud tu budu já nikoho si hledat nebude..jen je prostě prý neštatsný a rád by byl zase štastný a semnou to prý nejde když jsem ta prodavačka. ![]()
@Enonym To je hloupost. Můj ex byl takový, že vypadal že neumí do 5 napočítat, žádný extra krasavec a podváděl mě kde mohl
Taky bych to do něj neřekla. Pak odešel za 16letou slečnou, že prý je lepší něž já
![]()
Myslím, že štěstí ve vztahu nezáleží na tom, co děláš!
Já po škole hned otěhotněla takže se to neřešilo do práce jsem nastoupila až ted ![]()
@Enonym píše:
Já po škole hned otěhotněla takže se to neřešilo do práce jsem nastoupila až ted
zak mu navrhni, že přestaneš pracovat a doděláš si dálkově maturitu nebo že si uděláš nějaké rekvalifikační/vzdělávací kurzy… pokud to PAN podnikatel finančně utáhne…
To jsem říkala prý v žádném případě mám si prý zustat kde sem a vypracovat se někam výš, protože maturita je jen papír..Prostě absolutně nechápu co po mě vlastně chce. vadí mu, že dělám prodavačku ale říká mi, že tam mám zustat, ale že by mi asi i prospělo kdybych si zkusila bydlet sama a namlátila si hubu, že on si jí taky musel namlátit, že já bydlím u něj v bytě a mám tedy bezstarostný život tím, že neplatím nájem elektriku atd. Že nás drží jen ty děti a že on není štastný atd..a vše co je špatně za to můžu já protože on je ve Všem dokonalý. Říká, že ví, že je náročný, ale že on stoupá nahoru a já musím začít taky ![]()
@Enonym píše:
To jsem říkala prý v žádném případě mám si prý zustat kde sem a vypracovat se někam výš, protože maturita je jen papír..Prostě absolutně nechápu co po mě vlastně chce. vadí mu, že dělám prodavačku ale říká mi, že tam mám zustat, ale že by mi asi i prospělo kdybych si zkusila bydlet sama a namlátila si hubu, že on si jí taky musel namlátit, že já bydlím u něj v bytě a mám tedy bezstarostný život tím, že neplatím nájem elektriku atd. Že nás drží jen ty děti a že on není štastný atd..a vše co je špatně za to můžu já protože on je ve Všem dokonalý. Říká, že ví, že je náročný, ale že on stoupá nahoru a já musím začít taky
dřív než jsem dočetla, napadlo mě, že je nešťastný a potom koukám, že to tam ke konci píšeš… to je blbý… když ty si nabiješ hubu a budeš s dětmi sama, tak on si myslí, že bude štastnější??? nemá pocit, že málo doceňuješ a obdivuješ co ON DOKÁZAL?
@Enonym
ono se to někdy stane, když se jeden z partnerů vyšvihne a druhý mu „nestačí“. Obávám se, že to lepší nebude ![]()
No já ho docenuji dost..ale on se mi co se týče práce vůbec nesvěřuje když se ho zeptam co v práci tak řekne nic..
ano on se vyšvhnul a vracet se prý nebude tak mam tedna sobě pracovat ja
@Enonym
chápu ho, že chce, aby ses taky zlepšila, ale nechápu, že ti neumožní dodělat si vzdělání. Ptala ses ho, jaks i to vlastně představuje? Nebo to je jen zástěrka ![]()
Ptala prý mám prostě pracovat dál udělat si tím praxi a hledat si něco lepšího. ale že semnou je jen prostě kvůli dítkám, že prostě to vše jde už do kopru
Když to já prostě nemohu nějak přelousknout. Jsem s ním od svých 16,5 let a jsme spolu 9 let a prostě bych nejradši vše zachránila…
![]()
@Enonym
no to já ti věřím, ale podle toho jak to popisuješ, tak mě nic nenapadá..