Přítelkyně ex se plete do výchovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
12.1.20 21:11
@Anonymní píše:
Dobrý den, vkládám anonymně, kdyby dotyčná čmuchala…
Máte někdo stejný problém?
S ex jsme rozvedení, má nový vztah, asi rok a půl, ve kterém se spíše dohadovali, scházeli, rozcházeli…
Máme spolu kluka,4 roky, kterého mám v péči.
Jsme dohodnutí na tom, že si malého bere jednou za 14 dní.
Jenže v čem je problém, jeho nová „oběť“ se snaží do výchovy dost kecat, radit, mluvit za ex…takže při předávání malého se hrne ke mě, a syčí na mě co a jak, proč tak a tak, co mám a nemám dělat.
Ex stojí, kouká, a když zvýším hlas a řeknu, ať si zase ona sedne zpátky a nechá mluvit jeho, že on je otec a já se mám na všem domlouvat s ním, začneme tam na sebe všichni štěkat a vše zbytečně řešit před malým, protože ona je neodbytná.
Navíc oba vyhrožují střídavou péčí a různými nesmysly.
Je snad normální, že co se týče malého, řeším výhradě s ex a nepletu do toho zbytečně partnera, nebo jsem vážně tak mimo?
Máte to některá podobně?
Děkuji :srdce:

Ne, naštěstí ne. Naše nextka moc angažovaná není, jedna asi od přirození, druhak asi i to reguluje ex.
Obráceně - naší ex bych si vůbec nedovolila něco řikat, předávání se neúčastním. POkud něc, tak to řeší se svým chlapem a on s ní.

NO, co s tím ty - neštěkat, ideálně ignorovat, nereagovat a nenechat se vytočit. S chlapem to probrat, pokud to jen trochu jde. A střídavku zkusit na zkoušku za nějakých stanovených podmínek ( a jednou z nich by bylo kultivovat předávání, komunikaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.20 11:45

Přesně tak to vidím já, jenže on bez ní evidentně mluvit a vyjadřovat se neumí a má ji pořád za zadkem jako ocásek, takze asi opravdu ignor…A i tak, má ho kdy chce a navíc, jednou za 14 dní na 4 dny…A pořád mají problém :D Takže…nebudu s nima řešit vůbec nic…A jestli jsem opravdu taková fúrie, co mu zakazuje styk s dítětem, ať si dá žádost na soud… Nevím co víc chce…Ženský z práce například dělají naschvály a dítě nedávají vůbec, dělají všechno pro to, aby dítě otec neviděl :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová